Obiecte de primavara

Acest articol a fost trimis de Julia!

De Primavara


Regele brotacilor
Dupa cum stim, preferintele lui Will, daca are broaste este cel mai frumos lucru. Asa ca nu trebuie sa ne mire ca a ales un album foto cu un brotac incoronat pe coperta, pentru a-si pastra in el fotografiile din vacanta de Pasti.
Aceeasi Marie, cu alta...bentita
Irma a gasit la raionul de accesorii pentru par o bentita frumos colorata si usor de utilizat. Elasticul din spate este chiar foarte practic. Incercati si voi!
Flori de ceara
Vrajitoarea focului alunga tristetea din zilele ploioase cu un set de flori plutitoare, din ceara parfumata. Insa niciodata nu uita lumanarile aprinse, nesupravegheate!
Oglinda, oglinjoara
Cine are un par frumos ? Cornelia, foarte grijulie in ceea ce priveste aspectul sau, s-a decis sa-si schimbe peria de par. Cea din lemn este mai buna, pentru ca nu electrizeaza parul!
Primavara din camera ta
Pentru a aduce in casa o particica din frumoasa primavara, Hay Lin a facut repede o cutiuta cu potpouri sa-si parfumeze camera. Si tu poti sa-ti faci una. Ai nevoie de o cutiuta transparenta, flori de pai si ulei pentru aromaterapie. Pui florile in cutiuta, picuri peste ele un strop de ulei parfumat si gata ! Cand mirosul incepe sa dispara, improspatezi florile cu alt strop de ulei parfumat.