Jurnalul tau magic

Acest articol a fost trimis de Cornelia Hale!

Stiai ca in filele jurnalului tau se gasesc puteri magice? In cele ce urmeaza vei afla mai multe despre acest lucru.
Una dintre trasaturile grupului W.I.T.C.H. este aceea ca are intotdeauna o multime de secrete de pastrat.

Prima pagina:
Aceasta pagina ar trebui sa contina descrierea ta.Lipeste aici cea mai frumoasa fotografie cu tine, scrie-ti numele si data nasterii, numele tau de W.I.T.C.H., talismanul tau, culoarea ta preferata, cele mai bune si cele mai putin bune lucruri despre tine, ce iti place si ce nu iti place.

Prietenie:
Poti sa iti impodobesti jurnalul cu fotografiile celor mai bune prietene sau, daca te pricepi la desen, fa nisthe schite care sa le reprezinte. Scrie ce iti place la ele si la ce te-ai gandit cand le-ai intalnit prima data. Daca esti singura, scrie in jurnalul tau care sunt cei cinci pasi pe care ii vei urma pentru a gasi o prietena mai buna, pentru a cunoaste persoane noi sau pentru a intra in grupuri noi.

Vise:
Fa desene cu norisori roz si curcubee, apoi scrie printre ele ce-ti doresti. Poate ca vrei ca un anumit baiat sa te bage in seama, poate iti doresti un animal de casa, un tricou nou sau o sansa de a intra in echipa de baschet. Scrie-ti toate dorintele, chiar si cele care par imposibile sau mai putin probabil sa se indeplineasca. Niciodata sa nu pui limite viselor. Si nu uita, implinirea lor POATE incepe cu un rand scris in jurnal...

Baieti:
Love, love, love. Pagina aceasta este rezervata baietilor pe care ii placi. Lipeste poze sau biletele de la ei. Trece-i pe toti, chiar daca iti place mai mult unul anume. Iar pe cel care iti place cel mai mult, trece-l primul. Scrie ce ti-ar placea sa iti spuna el tie. Poti lipi acolo o floare, un pai, o frunza sau un fir de iarba. Lucrurile luate din natura iti vor proteja dragostea.

Trucuri pentru a-ti personaliza jurnalul:
  • Deseneaza: Poti face schite sau desene care te vor ajuta sa vezi mai bine, eventual in culori
  • Lipeste: Abtibilduri sau timbre pentru un aspect sic, frunze sau flori presate culese intr-o excursie sau o plimbare speciala, poze mici
  • Ascunde: Lipeste un plic pe o foaie. Acolo pastreaza biletul de la filmul vazut cu prietenele, primul martisor, fotografia preferata sau prima lucrare de 10.
  • Parfumeaza: Parfumeaza discret paginile pe margine (atentie la cerneala, gel sau tus) pentru mai multa eleganta.