Hay Lin


Nume: Hay Lin
Data nasteri: 4 iunie
Varsta: 13 ani
Zodie: Gemeni
Element: Aerul
Frati/surori: nici unul
Materia preferata: desenul
Pasiuni: Desenul, schitele si revistele cu benzi desenate
Iubitul: Eric
Culoare preferata: argintiu
Animale de casa: nici unul
Adora: Sa deseneze, sa-si faca singura haine, benzile desenate, SF-urile si extraterestrii
Uraste: Nu crede ca uraste nimic
Hay Lin este ultima, dar nu cea din urma membra a grupului W.I.T.C.H. Este o persoana creativa, plina de viata si un pic aeriana, ca elementul pe care il controleaza: Aerul.

La scoala, Hay Lin este in aceeasi clasa (2A) cu Irma si Taranee. Este implicata in toate festivalele scolare, ocupandu-se de decoruri si haine. Se pricepe foarte bine la asta, purtand mereu haine facute de ea, pe care le orneaza cu multe snururi (e unul chiar si pe costumul ei de vrajitoare). Pana si aparatul sau dentar are un model creat de ea, cu simbolurile celor 5 elemente.
Locuieste impreuna cu parintii ei in etajele superioare ale restaurantului lor, Dragonul de Argint, unde si lucreaza deseori. Bunica ei, Yan Lin a murit la ceva timp dupa ce le-a spus fetelor despre puterile lor, dar spiritul ei traieste in continuare in Kandrakar.
Hay Lin a dat numele grupului W.I.T.C.H., datorita obiceiului ei de a-si nota lucruri pe mana pentru a si le aminti. A scris initialele fetelor si asa s-a gandit la denumirea aceasta.

Prietenul lui Hay Lin este Eric, un baiat din alt oras care s-a stabilit de curand in Heatherfield. L-a intalnit prima data cand au intrat unul in altul in timp ce Hay Lin mergea pe role. Dupa aceea Eric a cautat-o la restaurant. Cei doi se inteleg foarte bine, dar in numerele recente Eric este nevoit sa se mute in alt oras. Cum va deveni relatia lor ramane de vazut...

Elementul lui Hay Lin, Aerul, ii da diverse puteri. Poate crea tornade impotriva dusmanilor, sau vant puternic care sa-i doboare. Poate ridica obiecte prin intermediul curentilor de aer sau chiar pe sine insasi - este singura din grupul W.I.T.C.H. care poate zbura. Daca atinge un obiect, poate sa cunoasca prin ce locuri a trecut si cine l-a atins, deoarece simte schimbarile de atmosfera. Mai poate avea viziuni asociate cu sunetele pe care le aude, deoarece sunetul este purtat de aer. Puterile ei s-au manifestat prima data prin visul pe care l-a avut inainte de Halloween, in care ea si Irma zburau spre Meridian si au vazut Inima Kandrakarului.

Hay Lin este cea mai intelegatoare dintre Gardiene si de aceea este cea care remediaza disputele care apar din cand in cand in grup.

Articol scris de Grampa. Acest articol NU este luat din revista; va rugam sa nu-l copiati.