Aniversari

Acest articol a fost trimis de cornelia_Lidy.

 • Will (data aniversarii: 19 ianuarie)
  Cea mai grozava idee? O petrecere intr-o piscina! Acoperita, desigur, ca doar in ianuarie este foarte frig. Ganditi-va doar la cat de uimiti ar fi cei care s-ar trezi invitati la piscina din oras! Si astfel, toata lumea va putea sa inoate chiar si in mijlocul iernii si sa se balaceasca printre ratuste de plastic, crocodili umpluti
  cu aer si, evident, o multime de broaste din plastic!

 • Irma (data aniversarii: 13 martie)
  Mi-ar placea sa dau o petrecere intr-o gradina impodobita cu lampi colorate, agatate in copaci si tufisuri. Cel mai bun lucru din acea seara ar fi sa dai o multime de cadouri invitatilor: o carte, o pietricica, o minge colorata... ceva simbolic, care sa ii surprinda si sa ii bucure pe oaspeti. Cine spune ca doar invitatii ar trebui sa aduca daruri? Tortul meu ar fi in forma de broasca testoasa si l-as aseza intr-un bol facut din glazura, iar pe margini as pune mai multe lumanarele. Si draga mea Frunzulita va trebui sa participe la petrecere!

 • Taranee (data aniversarii: 23 martie)
  La orice aniversare, mie imi plac cel mai mult fotografiile. La festivitati se aduna o multime de oameni, deci o multime de potentiale portrete! Toti prietenii mei si parintii lor care vin in vizita in acea zi trebuie sa se impace cu ideea. Este atat de amuzant sa te uiti pe poze si sa le vezi expresiile zapacite din momentul in care le spun "Zambiti va rog!" Le dau si lor cate o copie, iar pe una o pastrez. Astfel imi pot aminti de toate aniversarile.

 • Cornelia (data aniversarii: 10 mai)
  Cand vine ziua mea de nastere imi sun de dimineata toti prietenii si le amintesc sa vina la petrecere. Mi-ar placea tare mult sa ii invit pe toti intr-un parc unde sa organizez o vanatoare de comori...si toata lumea s-ar murdari ingrozitor, tarandu-se prin noroi. Nu credeti ca mi se potriveste asa ceva? Important este sa iti alegi tinuta potrivita pentru o astfel de petrecere - salopete, de exemplu, cat mai sunt la moda!

 • Hay Lin (data aniversarii: 4 iunie)
  Mi-ar placea sa-mi organizez o aniversare intr-o discoteca...spatiala: cu o multime de folii de aluminiu si globuri din hartie creponata care sa atarne din tavan, pictate astfel incat sa arate ca niste plante. Apoi mi-as invita toti prietenii la o petrecere costumata. Ar trebui sa se deghizeze in extraterestri sau in superiori din benzi desenate si din filme...ar fi ceva super trasnit, ca mine!