Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
|
|
||
| << | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| Mars. |
| ||||
| kiss me hard before you go Gardian Membrul nr. #3610 Posturi: 609 Puncte: 782 Monede: 730 Miros: Pamant proaspat | avatar 531 si semnatura 532 sunt luate?
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Castravete. |
| ||||
![]() Discipol avansat Membrul nr. #3278 Posturi: 1169 Puncte: 321 Monede: 260 Miros: Sange | Imi plac aproape toate creatiile tale, sunt foarte frumoase. Am sa le comentez pe cele din ultimul post: 1. Avatarul nu prea imi place, nu imi place contrastul dintre albastrul din spate si fata ei foarte alba Semnatura no comment 2. Avatarul e putin cam plin totusi. Semnatura iarasi no comment 3. Avatar - Semnatura: in partea dreapta i-ai pus o lumina pe fata care (din punctul meu de vedere) nu prea da bine. 4. Avatarul poate mergea fara luminile acelea colorate? Zic si eu... Semnatura e foarte reusita insa fata fetei este cam pixelata... Probabil ca asa era fotografia. Foarte reusite creatiile (stiu ca ma repet). P.S.: Stiu ca nu s-a mai postat din aprilie(la creatii ma refer), dar asta este. Nu credc ca am facut ceva gresit, si daca da, scuze. [ Editat Mi iul 20 2011, 11:02 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multumesc pentru comentarii. > < Dupa o absenta, relative mare [ aprox. 6 luni ], am revenit. :> Noile semnaturi sunt un pic cam simple. Eu sunt de vina. >.< Mi-am cam iesit din mana [ zic eu ]… Ok si acum… 1. Endlessly ~ Semnatura: ( 535 ) 2. Delicate ~ Semnatura: ( 536 ) 3. Feelings only! ~ Semnatura: ( 537 ) ![]() 4. I regret nothing ~ Semnatura: ( 538 ) Cam atat. -.-’’ Dupa cum observati avatare nu am facut, dar daca doriti si avatare PM. Spor la comentat. > <
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Dupa o lunga absenta de pe site am revenit cu 2 noi semnaturi, cu un stil ceva mai diferit, de cel obisnuit. 1. Vague ~ Semnatura: ( 539 ) 2. Glitter Glam ~ Semnatura: ( 540 ) Acestea sunt pentru un moment. ^_____^ Sper sa va placa! Spor la comentat!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ciudatica |
| ||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | grozaav :3 ma bucur ca te-ai intors.more?XD
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Piersicuta_aromata |
| ||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #4207 Posturi: 141 Puncte: 139 Monede: 650 Miros: Banana | auzi,dar ce program folosesti,Chrissie?ca eu nu stiu si de unde lai luat(vreau un site).te rog! sper ca nu am incalcat nici o regula punand aceasta intrebare.dak da va rog sa ma iertati | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| blacksubmarine |
| ||||
| Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie. Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Sper ca nu se supara Chrissie ca iti dau eu raspunusuriile ,foloseste Photoshop si imagini de pe diferite site-uri nu dau nume,nu-mi place sa fac reclama . Chrissie stie ca imi plac toate creatiile ei,dar acum imi place cel mai mult " 3. Feelings only! " . E foarte tare ideea si imi place ce texturi a folosit . Ce sa spun,te astept cu alte creatii .
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| march |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Ma uit si nu-mi vine sa cred ca ai 17 pagini.. cred ca printre cele mai multe de pe-aici. Bravo pentru asta si pentru evolutie, se vede
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Yuury |
| ||||
| Yuury-chan Gardian Membrul nr. #4868 Posturi: 540 Puncte: 781 Monede: 5630 Miros: Flori de cires | Sunt foarte frumoase
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| << | |

<

,foloseste Photoshop si imagini de pe diferite site-uri nu dau nume,nu-mi place sa fac reclama .