Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
|
|
||
| << >> | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Va multumesc mult de comentarii Riella si Billie Jean. Billie, la avatarul din fate stay night, acel text este din textura, aplicata. Semnaturile mele mai recente seamna cu stilurile din urma, dar pot zice ca sunt mai "proaspete" cu noi efecte aplicate. La semnatura cu Angel - Boy, toata lumea foloseste acele linii/bari ca si broder. El le-am folosit in aceea semnatura ca pe niste elemente. Broderul "adevarat" este pe margini, alb, de un pixel. Am reveni cu noi creatii. 1. Fashion ~ Iconuri: ( 413 ; 414 ) . .2. Childish Dreams. ~Avatar: ( 415 ) .3. Simple. ~ Avatar: ( 416 ) . 4. Pale Horse ~Semnatura: ( 417 ) .5. Chidish dreams ~Banner: ( 418 ) (clic aici) 6. Feel the Winter ~Wallpaper: ( 419 ) (clic aici) C-am atat pentru un moment. Va rog sa comentati!
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Ma scuzati de dublu-posting, dar vreau sa ridic theardul la suprafata. 1. Girl eyes ~Semnatura: ( 420 ) . 2. My Mind's Out Of Place ~Semnatura: ( 421 ) . 3. The perfect ending ~Semnatura: ( 422 ) .Astept comentarii. :]
| ||||||||
| Demented |
| ||||||||
| Vrajitor Membrul nr. #3509 Posturi: 375 Puncte: 471 Monede: 1210 Miros: Carti vechi | Ahhh. Ce iti ador lucrarile, o sa comentez primul post. Dar inainte vreau sa`ti spun ca iti ador setul pe care il porti ^^. Semnatura 1: Simplu Si bun . Imi place. [a inceput sa`mi placa ceva mai simplu , nu foarte incarcat , atat cat la lucrarile altora cat si la ale mele xD] Semnatura 2: Imi plac efectele de culoare .Sunt din photoshop sau sunt light texture ? ^^''' Anyway,este foarte dragut sig`ul . Desi ..ma cam enerveaza spatiul ala dintre personaje , poate le puteai apropria xD. Semnatura 3: Cum am spus la la prima semnatura , simpla si Buna. Imi place ca ai pus si text , eu niciodata nu am inspiratie, semnatura e geniala xD. | ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Demented, iti multumesc mult de comentariu. Am revenit cu noi creatii si cu noii stiluri. ^_^ 1. Faith in you ~Avatar: (423) . 2. Roses d'hiver ~Semnatura: (424) .3. U. S. A. Girl ~Semnatura: (425) . C-am acestea sunt pentru un moment. Coment, please!
| ||||||||
| Demented |
| ||||||||
| Vrajitor Membrul nr. #3509 Posturi: 375 Puncte: 471 Monede: 1210 Miros: Carti vechi | Lume rea. Nu comenteaza. Comentez eu , in mare. Imi place noul stil , ador ultima semnatura, tipa este super draguta , culorile se asorteaza ... totul e perfect. Pur si simplu o A D O R. Si avatarul este bun .A doua este cam simpla ... si nu`mi prea dau seama ce ai facut. sunt mai chioara. ma rog.. ma si grabesc si poate daia nu observ ^^. | ||||||||
| Billie Jeaи• |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | Buun. Ador sig`ul 'U.S.A. Girl. <# It`s so perfect din punctul meu de vedere. Imi plac stock`urile folosite,fontul&culorile textului. 'Roses d'hiver ' este ce`i drept simplista,fara brush`uri,texturi,texte s.a. elemente. Puteai,avand in vedere ca textul ales suna bine in franceza si se si potriveste cu continutul sig`ului,sa`l plasezi pe acolo. Gaseai tu un loc potrivit. Icon`ul este bine lucrat,ador culorile predominante.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Devy |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #3886 Posturi: 162 Puncte: 160 Monede: 1000 Miros: Menta | Chiar imi plac Mai ales aceea cu Feel The Winter, mi se pare foarte reusita. Succes in continuare
| ||||||||
| мιa♀ |
| ||||||||
| Fur is for animals, not rich idiots Maestru al elementelor Membrul nr. #3638 Posturi: 2784 Puncte: 1491 Monede: 2970 Miros: Usturoi | Sunt foarte frumoase Mi-a plakut cel mai mult Girl eyes
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Va multumesc mult de comentarii. :] Am revenit cu noi creatii. :] 1. Red Angel In The Snow ~Semnatura: ( 426 ) .2. Kaleidoscope ~Semnatura: ( 427 ) .3. Gold Lion ~Semnatura: ( 428 ) .4. Don't ~Semnatura: ( 429 ) . C-am atat pentru un moment. Astept comentarii! :]
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Nu s-a mai postat de mai mult de o sapatamana si as dori sa ridic theardul la suprafata. :] 1. Simple ~Avatar: ( 430 ) 2. Miley Cyrus ~Semnatura: ( 431 ) .3. Rainie Yang ~Semnatura: ( 432 ) .Acestea sunt pentru un moment. :] Astept comentarii! :]
| ||||||||
| Daisy |
| ||||||||
| Dragonul Apei Membrul nr. #2214 Posturi: 1184 Puncte: 1565 Monede: 11555 Miros: Mere | chrissiieee. am sa dau comm ultimelor tale siguri,avatare ^.^ imi place la nebunie Gold Lion, iar la sigul cu "Don't" e cam... strange o.o fundalul e cu patratele si ma duce cu gandul la backgroundul din PS cand il setezi pe transparent x.x. La fel si la cel cu Miley. La ultimul ultimul sig mi se pare dragut modelul de... "linii/patratele" ce'or fi arata bine ^.^Si avatarul este perfect.Am observat ca iti place sa pui lumini, brushes pe avatare (poate am observat eu prost). Eu sincer sunt adepta unor iconzz mai simple. Asta chiar arata binee =3 Succes in continuareee.
| ||||||||
| Billie Jeaи• |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | Uhuuu grafice noi :] Erm,avatarul 'simple' este foarte bun.Ai adaugat actions,no?Finally,frumos,imi place. <3 La sig`ul cu Miley Cirus sunt de parere ca nu mai trebuia sa scrii sub numele tipei si 'pop singer'. Intresant back`ul acela . 'Rainie Yang' este cel mai bun din punctul meu de vedere. Nu`i gasesc niciun cusur,so,felicitarile mele! The end of post.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Daisy, Billie Jean va multumesc pentru comentarii. :] Daisy, am abordat stilul cu "patratele transparente din PS" pentru ca mi-sa ca arta mai bine + ca eu cred ca da foarte bine si nu este in trend. Acele patratele de pe semnatura cu Rainie Yang, este un pattern pus pe overlay. :] Ma bucur ca iti place avatarul. Am revenit doar cu o noua creatie. :[ UnderWorld ~Semnatura: ( 433 ) . Comment please! :]
| ||||||||
| мιa♀ |
| ||||||||
| Fur is for animals, not rich idiots Maestru al elementelor Membrul nr. #3638 Posturi: 2784 Puncte: 1491 Monede: 2970 Miros: Usturoi | Wow, ultima semnatura chiar este reusita! Ce-i drept, este cam palida si rosul ala de pe umarul personajului este cam pixiliat... Imi mai place ca folosesti marimi exacte, nu cum unii 379x162 '[daca la voi este anume aceasta marime, va asigur, e pura coincidenta ^^']'. Succes, felicitari & mai astept lucrari. ^^
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Pupsic, multumsc pentru comentariu. Acel "rosu pixelat", de pe bratul fetei, este defapt in brush cu glaussian blur. Unltimul action adaugat avea si sharpen, si de aceea arata pixelat. >.>Am revenit cu noi creatii. :] 1. My dreams ~ Semnatura: ( 434 ) .2. Babylon A.D. ~ Semnatura: ( 435 ) . C-am atat pentru un moment. :] Comment please!
| ||||||||
| Daisy |
| ||||||||
| Dragonul Apei Membrul nr. #2214 Posturi: 1184 Puncte: 1565 Monede: 11555 Miros: Mere | hey again my dreams e chiar cute, numai culorile sunt cam moarte... +ca o stiu pe tipa (de pe DeviantArt xD) si culorile pozelor erau chiar cute iar al doilea sig... nu puteai sa faci cumva sa prinzi mai mnult si din fata fetei? in rest super. <333
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Daisy, iti multumesc pentru comentariu. :] Am revenit cu noi semnaturi, care au la baza un nou stil. :] 1. Alice in Wonderland ~ Semnatura: ( 436 ) . 2. I Wanted To Leave ~ Semnatura: ( 437 ) . 3. Little Boots ~ Semnatura: ( 438 ) . C-am atat pentru un moment. :] Comment please!
| ||||||||
| Billie Jeaи• |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | Aww` ce`mi place sig`ul 'Alice in Wonderland <33. Really,it`s beautiful.Doar ca ai cam 'scrintit`o' la partea cu textul,mai exact la fontul folosit. Pare in pluis,sunt de parere ca era mai bine fara niciun fel de text.xD Al doilea sig. imi place.Seriously,n`am nimic de reprosat here. Al treilea sig este foarte incarcat plus ca imi displace acel scris alb,care oricum nu se intelege. Concluzie de final : Stilul e bun,dar ai grija pe viitor sa nu mai inghesuiesti atatea elemente intr`o singura semnatura,da un aer incarcat. Finally,good luck!
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Billie Jeaи•, iti multumesc de comentariu. Am sa incerc sa tin cornt de sfaturi. :] Am revenit cu noi semnaturi care sper sa va placa. :] 1. Hillary Duff ~ Semnatura: ( 439 ) .2. Beautiful things ~ Semnatura: ( 440 ) .3. Avril Lavigne ~ Semnatura: ( 441 ) . 4. Witch Set ~ Iconz: ( 442 - 448 ) 5. Girl ~ Colorize: ( 449 ) ![]() 6. Sister & Brother ~ Blend: ( 450 ) 7. Witch Set. Always Together ~ Avatar: ( 451 ) .~ Semnatura: ( 452 ) .3. User - Bar ( 453 ) .4. Blend: ( 454 ) ![]() 5. Wallpaper: ( 456 - 457 ) [ varianta 1 ] ![]() [ varianta 2 ] ![]() C-am atat pentru un moment. :] Coment please. :] [ Editat Sb apr 03 2010, 12:47 ]
| ||||||||
| Ayaka |
| ||||||||
| Ia-mi tot,dar nu-mi vinde inima. Dragonul Aerului Membrul nr. #1050 Posturi: 2700 Puncte: 2155 Monede: 440 Miros: Lapte si miere | Deci.. 1.La semnatura cu Hillary..Cea din mijloc se vede cam aiurea..banuiesc ca ai decupat`o.Ai grija cum secupezi.Eventual puteai sa dai cu smuge .. daca folosesti photoshop 2.E ok..dar textul nu prea se vede 3.Cea cu Avril e ok ;x 4.Iconurile sunt geniale.Poti sa mi`l dai si mie pe cel cu hay lin?Daca vrei il cumpar ;x5.La colorize nu ma pricep deci dupa parerea mea e super 6.Cea cu Elyon..Hmm..E frumoasa dar mergeau dimensiunile putin mai mari 7.E dragut avatarul,nu am ce comenta 8.Semnatura e frumoasa,user-bar`ul e dragut doar ca hay lin nu prea se vede.Mergea lasata putin mai jos .. Blend`ul chiar imi place ;x .. Iar wallpaper`ele sunt geniale..in special ultimul. ;xGj!Mai astept si alte creatii!
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Anna, iti multumesc pentru comentariu. Stiu ca blendul nu are o marimea prea specifica de blend, seamana mai mult cu una de banner, dar la concurs marimea a fost la alegere asa ca ... Am revenit cu noi creatii. :] 1. Memories of the past ~ Blend: ( 458 ) ![]() 2. Happy Easter ~ Wallpaper: ( 459 ) ![]() 3. J. Lo ~ Semnatura: ( 460 ) .Si wallpaperul si blandul sunt pentru concursuri. :] Comment please! :] [ Editat Jo apr 08 2010, 07:11 ]
| ||||||||
| Ciudatica |
| ||||||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | OMG,memories of the past e la magazin,nuuu? dude,it's totally mine. daca-mi permite "buzunarul" EDIT[dupa ce stefania constientizeaza ca e un blend]: live's not fair. [ Editat Vi apr 09 2010, 07:31 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Roshanak |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | Wow. Sunt chiar impresionata. De cand n-am mai trecut pe aici, am observat ca creatiile tale au devenit de-a dreptul superbe. Nu am critici.Decat ca-mi place foarte mult The Perfect Ending (semnatura 422). Continua tot asa.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Steph, Roshanak, va multumesc mult de comentarii. Steph, blendul cu memories of the past, este disponibil la magazinul meu ... inca il poti cumpara. :] Am revenit cu noi creatii. :] 1. Jenna Dewan ~ Semnatura: ( 461 ) . 2. Channing Tatum ~ Semnatura: ( 462 ) . 3. Last century's romance ~ Avatar: ( 463 ) . ~ Semnatura: ( 464 ) . ~ Banner: ( 465 ) C-am atat pentru un moment. :] Comment please! :]
| ||||||||
| .deewee. |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2299 Posturi: 1796 Puncte: 1143 Monede: 3152 Miros: Menta | Chriss ,incepi sa treci deja la alt nivel. I mean,dammit,arata mai bine decat orice am facut eu vreodata * bine ,eu nu sunt cel mai bun reper in chestii de genul* . Sunt absolut superbe,mai ales ca e un alt stil.Iar pe unele,daca nu te'ai semna,as jura ca sunt de pe dA sau ceva. xD Ma rog,cea cu Hilary Duff te'a tras putin in jos,dar pe langa toate celelalte atat de bine lucrate,abia ca se observa. Ai incercat multe stiluri si ti'au iesit minunat. Cred ca voi incepe sa dau comenzi la tine. Sauu,pur si simplu,sa'ti golesc stocul. :">Congrats & keep up the good work.
| ||||||||
| Nobume |
| ||||||||
| War Princess Dragonul Aerului Membrul nr. #2843 Posturi: 273 Puncte: 2063 Monede: 7032 Miros: Flori de munte Bomboane: 291 | Chrissie recunosc ca sunt frumoase,am fost de multe ori la tine,dar n-am comentat,insa acum mi-am dat drumul .Acum vad la creatiile tale ca s-au schimbat mult,vreau sa zic sunt mai frumoase.Vad ca tot progresezi si-am vazut ca ai facut o semnatura cu Avril Lavigne,o ador .Cum spune si deewee semnatura cu Hillary Duff doar umpic te-a tras in jos ,dar tot te ti in sus cu celelalte creatii,deci n-ai de ce sa-ti faci griji.Acum chiar vreau sa spun ceva despre semnatura cu Muse Doll,e draguta,iar textura e bine aleasa .Numai ca e putin cam mica semnatura,dar tot e draguta .Imi place mult si semnatura J.Lo este foarte interesanta.Am mers direct la prima pagina si-am vazut primul avatar era c-am simplu dupa parerea mea,insa nu conteaza.Abia astept sa-ti mai vad si alte creatii caci vreau sa mai comentez si sa le admir.
| ||||||||
| Roshanak |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | Imi place cea cu Channing Tatum, dar cea cu Jenna Dewan e prea...scrisul sau ce-o fi ala din spatele ei ii intra oleaca in mana. Si la Last century's romance ce action ai folosit?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Dee.wee., Dia, Roshanak, va multumesc mult de comentarii. Roshanak, nu stiu sigur cum se numeste actionul, dar voi incerca sa dau de el. :] Am revenit cu noi creatii, cei drept am lucrat cu stilul vechi. ^_^ 1. Haven City Full Of Love ~ Semnatura: ( 466 ) .2. Anahi ~ Semnatura: ( 467 ) . C-am atat. :] Comment please! :]
| ||||||||
| Ayaka |
| ||||||||
| Ia-mi tot,dar nu-mi vinde inima. Dragonul Aerului Membrul nr. #1050 Posturi: 2700 Puncte: 2155 Monede: 440 Miros: Lapte si miere | Ok.Toate creatiile de pana acum sunt bune.Unele mai reusite decat altele insa toate sunt bune. Cel mai mult imi place cea cu Anahi.Nu sunt fan,insa imi place cum ai pozitionat`o pe ea si imi place si bg. Gj!Tine`o tot asa. [ app.m`am uitat din intamplare la prima pagina si am ramas x__x cand am vazut cum lucrai la inceput.Eniuei.. te pricepi.Sa nu te lasi de Ps ca te bat !!! :-L ] [ Editat Jo apr 15 2010, 10:25 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Chrissie |
| ||||||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multumesc mult de comentariu Ayaka. Am revenit co o noua semnatura. :] 1. More for you ~ Semnatura: ( 468 ) . Mie imi place cum a iesit. :] Comment please! :
| ||||||||
| << >> | |

Semnaturile mele mai recente seamna cu stilurile din urma, dar pot zice ca sunt mai "proaspete" cu noi efecte aplicate. 

.

sig mi se pare dragut modelul de... "linii/patratele" ce'or fi

![I Wanted To Leave [ semnatura ]](http://i730.photobucket.com/albums/ww301/Chrisei/IWantedToLeaveSiG.png)
![Little Boots [ semnatura ]](http://i730.photobucket.com/albums/ww301/Chrisei/LittleBootsSiG.png)

,dar tot te ti in sus cu celelalte creatii,deci n-ai de ce sa-ti faci griji.
.Imi place mult si semnatura J.Lo este foarte interesanta.Am mers direct la prima pagina si-am vazut primul avatar era c-am simplu dupa parerea mea,insa nu conteaza.