Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
|
|
||
| >> | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Bun am deschis si eu un theard la fan art... Ce vreau de la voi: -pareri -critici -sfaturi -si daca link-uri pt. programe de trucat poze Prima data avatarurile: 1. 2. 3. Semnaturile: 1. 2. (clic aici) 3. Astept cat ma moooolte comentari ! ^_^ EDIT LATER: Am repostat linkurile catre imagini ... sper ca acum sa se vada. [ Editat Lu ian 31 2011, 09:32 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | pareri: sunt super frumoase, sa stii !critici: sunt putin cam simplute .sfaturi: incearca niste c4d-uri de pe devintart pe care sa le faci mici si sa le pui in colt. linkuri: photofiltre studio: (clic aici) . Eu am photofiltre simplu doar, dar asta cred ca e mai bun .
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Tiramisu |
| ||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #1121 Posturi: 982 Puncte: 1859 Monede: 3060 Miros: Parfum scump | sunt superbe semnaturile si vatarele stropul de magie care este minunta este superb!merci pt link didi-kid chiarm vroiam sa descarc acuma photo filtre studio si mi l-ai dat tu-kmerci!
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multumesc pt. comerntarii didi si chris... alte "capodopere" de ale mele 1. ![]() 2. ![]() 3. [ Editat Lu feb 02 2009, 12:02 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| iBrokenEmo |
| ||||
| Ucenic vrajitor Membrul nr. #2605 Posturi: 12 Puncte: 63 Monede: 202 | sunt superbe avatarele cat si semnaturile!deci fara cuvinte!m-ai lasat masca LOL | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multumesc mooolt for comentarii iBrokenEmo for avatare. mai astept si alte comentarii la ele. Acum semnaturile... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Astept comentarii Sper sa va placa! [ Editat Lu feb 02 2009, 12:03 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Arata dragut . Au iesit chiar frumoase semnaturile tale noi, dar sunt cam simplute . Cred ca ar arata mai bine daca ai schimba la luminocitate, gamma si contrast nivelul, pentru ca se schimba culorile foarte frumos, sunt mai accentuate astfel. Ai putea folosi si hue/saturation . te pot ajuta si c4d-urile daca schimbi opacitatea .P.S. Pune un spatiu si un punct supa semnaturi . Strica layotul . [ Editat Mi aug 13 2008, 11:46 ]
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| elisa_the_witch |
| ||||
| The rain will kill us all Gardian Membrul nr. #2250 Posturi: 4191 Puncte: 758 Monede: 60 Miros: Cozonac | dragutze | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multumesc pentru comentarii! Alte semnaturi fara avatare! 1. ![]() 2. ![]() Bun acestea sunt deocamdata! Sper sa va placa! Comment, va rog! [ Editat Lu feb 02 2009, 12:04 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Sunt frumoase, crisi! Le facei din ce in ce mai frummoase .Comentarii: priima: e un pic prea colorata si ar fi mers un border . In rest e bine .A doua: merge, dar nu se vede textul. Dar poti daca se poate sa pui un spatiu si un punct dupa fiecare semnatura si avatar ? Cam strica laylotul, si nu e bine .
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| [cookie] |
| ||||
| .butterfly fly away. Maestru al elementelor Membrul nr. #505 Posturi: 950 Puncte: 1306 Monede: 5077 Miros: Pulbere de vis | Imi plac semnaturile si avatarurile tale, insa esti abia la inceput. Te descurci, insa le faci putin cam simple. Ultimele 2 sunt mai dragutze, insa cred ca backgorund-ul este prea simplu. In cele mai multe dintre semnaturi doar ai pus o poza si ai scris ceva. Cred ca ar trebui sa continui sa le faci in stilul penultimei. Ce program folosesti? Mult succes in continuare!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Mutumesc for comentari Didi si Padma... Apropo Didi sa stii ca pun dupa semnaturi punct dar... Ok sa revenim am facut si eu niste gif-uri ! Primul cred ca il stiti l-am avut 2-3 saptamani la profil ! 1.Gif Witch: ![]() 2.Gif Totally Spies: ![]() 3.Un gif cu mine: ![]() Ok! Comentarii,va rog ! [ Editat Lu feb 02 2009, 12:05 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| .:.:Snow-Angel.:.: |
| ||||
| haidipa. Maestru al elementelor Membrul nr. #2569 Posturi: 775 Puncte: 1392 Monede: 945 Miros: Banana | sunt foarte frumoasse nu amm critici dar as vrea sa te intreb cu c r le faci?
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Iulia |
| ||||
| Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | Nu ma simt in stare sa-ti critic semnaturile,dar tousi as vrea sa critic giff-urile. 1.Giff Witch Nu imi place.Pozele ar fi trebuit sa fie aceeasi marime,si acelasi stil. 2.Giff Spies Imi place mai mult,dar ulima poza nu se potriveste. 3.Giff Crissy Este reusit,desi poza aceea cu tine in alb langa un stalp e mai nereusita. Cu alte cuvinte,te descurci destul de bine la giff-ri,dar e loc de mai mult.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Va multzumesc, tuturor for comentari! Am mai facut ceva. Nu sunt prea frumoase, sunt cam simple [[foarte]] 1.Avio gif-ul! [[nume pus de mine ]] ![]() 2.Sino gif-ul! [[alt nume pus de mine ]] ![]() Referitor la intrebarea lui deea_hay lin, le fac in PhotoFiltre Studio & PhotoScape. Comentarii ! Va rog! La Avio si Sino gif-uri [ Editat Lu feb 02 2009, 12:06 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Sa comentez si eu giffurile .primul: ar fi fost mai super daca ai fi adaugat mai multe efecte si daca ai fi facut pozele la aceeasi marime, in rest e ok .cel cu spioanele: la fel, ar fi fost mai bine sa le faci la aceeasi marime. Crissy giff: ar fi fost si aici mai bine sa fie la aceeasi marime. Dar tu esti chiar frumusica .Gifful avatar cu flori (Avio gif-ul): Mie imi place, e chiar no comment . In ce program l-ai facut? Sincere felicitari!Gifful semnatura cu flori (Sino gif-ul): Si el a iesit bine, numai ca nu se vede prea bine textul . Ai putea sa le pui astfel:galben-bleu verde-galben roz-bleo La ultima poza, cea cu mai multe culori e bine .Felicitari si tine-o tot asa!
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Mutzumec Didi ! Am revenit cu inca un set. Daca mai sus aveam ceva cu "o-ul" dupa acum am ceva cu "n-ul" inainte 1.N-Avi [[nume pus de mine ]]![]() 2.N-Sig [[alt nume fara inspiratie pus tot de mine ]] ![]() Ei bine astept comentarii la Setu "N". Sper sa va placa Edit: Alt set: 1.Avi-Angel: ![]() 2.Sig-Angel: ![]() Astept comntarii... [ Editat Lu feb 02 2009, 12:08 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Gabriela12 |
| ||||
| Vrajitor Membrul nr. #2228 Posturi: 665 Puncte: 477 Monede: 385 Miros: Cozonac | se pare ca ti-au folosit sfaturile mele...da...eu iesit super...dar mereu poate fii mai bn.... excelezi din ce in ce
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Sunt dragute ^.^ . Imi place cel mai mult al doilea set, primul e cam simplut. Nu stiu de ce, dar al doilea set mi se pare mai "elegant" . Dar ar fi mers liniile mai transparente, dar e frumoasa si asa!Delicitari pentru ea ^.^ . La primul, mi-a venit o idee ca sa incadrezi textul: sa debifezi casuta in care alegi daca vrei ca linia sa fie sageata si pui acolo sa zicem 30 de pixeli. Faci linia pe orizontala de la un cap la altul. Linia poate fi sa zicem mov. Pui textul peste linie si iese astfel: .Sper sa mearga .
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Mutzumesc Didi pentru sfat dar ... O prefer asa ... Voi da Edit cand "apar" semnaturi noi
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Iulia |
| ||||
| Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | Ma abtin la un post scurt.Semnaturile sunt de multe ori mai frumoase fara text.Aceea pe care o porti tu ar fi aratat excelent fara.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Eh Crysy_crys, nu sunt rele...dar trebuie sa recunosc ca nu sunt stilul meu, sunt mult prea colorate si mult prea deschise pentru gusturile mele! Ca editare, nu sunt rele deloc, crede-ma ! Borderele sunt bune la semnaturi, dar si la avatare, nu esti buna la Gif-uri, nu te supara ca iti spun, dar nu au grafica buna si nici interval de timp foarte bine gandit, imi pare rau!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Va multzumesc tuturor pentru comentarii am sa incerc sa tin cont de ele dar cred ca mai de graba zic ca voi si fac ca mine Ok... Au mai "aparut" 2 semnaturi noi avatararele au ramas pe drum 1.Prima semnatura : Sisters ![]() 2. A doua semnatura : Picture Girl ![]() Ok astept comentarii la semnaturile Sisters & Picture Girl! [ Editat Lu feb 02 2009, 12:09 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Iulia |
| ||||
| Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | 1.Iar ar fi mers mai bine fara text. Eu am zis ca unele merg mai bine fara text nu toate.La tine abia l-am observat,iar cand am facut-o,as fi preferat sa nu fie aclo. 2.E superba! Nu am ce comenta!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multzumesc Iulia. Am sa incerc sa tin cont de ele dar... Alte doua semnaturi 1.Prima semnatura : Sadness ![]() 2.A doua semnatura : Catwomen ![]() Ok astept comentarii la semnaturi [ Editat Lu feb 02 2009, 12:09 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Prima semnatura: e draguta, dar linia le acopera barbia si parca ii lipseste ceva... in rest e ok .A doua: ai facut-o foarte frumoasa, Crisy-chan ! E de nota 200!A treia: Merge, dar ar fi mers mai bine ca liniile alea sa fie "move" sau violete .A patra: E frumoasa, dar nu prea imi place culoarea textului! My opinions ^^. Crisy, semnaturile tale devin din ce in ce mai frumoase !
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multzumesc Didi mai astept comentarii! Bun am revenit (desi nu am fost nicaieri ) Cu 2 noi semnaturi...1. Prima semnatura : The Sisters - Este cam micutza da nah ![]() 2. A doua semnatura : Green Girl (mie imi place fooarte moolt inainte fata era verde ) ![]() Ei bine va rog comentari la semnaturile : The Sisters & Green Girl si la cele de mai sus daca nu ati comentat [ Editat Lu feb 02 2009, 12:10 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Iulia |
| ||||
| Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | 1.Cam mica si cam colorata...Si nu avd foarte bine,dar nu cred ca are border.Nu prea imi place. 2.Sa fiu eu,si la asta i-ai pus text,desi l-ai facut destul de transaprent sa nu-l vad eu .E foarte frumoasa,dar textul ala abia distinctiv strica.Desi cred ca nu multa lume il observa.Nota mea:9 [ Editat Du aug 24 2008, 04:46 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3654 Monede: 9802 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Multzumesc for comntarii Iulia mai astept insa si alte comentarii la toate semnaturile Bun iar am revenit (dar nu am plecat nicaieri ) Cu un set cam intunecat dar mie imi place 1.Avi-Dark Angel : Avatarul nu este prea reusit da nah... ![]() 2.Sig-Dark Angel : imi place mult ![]() Sa stiti ca nu sunt o persoana "intunecata" doar ca mi-a placut set-ul Ok astept comnterii la setul : Dark Angel Edit: O alta semnatura Combinatie : Se numeste asa fiinca ar fi trebuit sa fie defapt cu mama lui Elyon si cu ea dar... Este mama lui Elyon cu o fata anime [[ nu am idee cine e]] Dar mie mi-se pare dragutza ![]() Ok astept comentari la setul : Dark angel & la semnatura : Combinatie [ Editat Lu feb 02 2009, 12:12 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Prima semnatura: un pic cam colorata, dar merge . Mie imi place.A doua: e frumoasa, dar ar fi aratat super pe bleu, asa cred .Avatarul: e dragut .A treia: E frumoasa, dar parca ii lipseste ceva .Ultima semnatura: Mie imi place foarte mult! E demna de nota zece! Astea sunt comentarile mele! Felicitari si tine-o tot asa!
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| >> | |

Prima data avatarurile:

!
. 

. Strica layotul