Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Inchideri de threaduri | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | Pentru ca acum este disponibila piata publica, treptat-treptat vor fi inchise din threadurile cu magazine de grafica. Cred ca in 2 saptamani puteti sa va stabiliti magazinul acolo fara o intrerupere serioasa [ Editat Sb iun 28 2008, 11:04 ] | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| aleena |
| ||||||||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Nu prea inteleg...Adica fiecare ne alegem cate un theard pe care sa il pastram?Sau toate vor fi inchise si se deschide cate unul pentru fiecare membru?
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | Nu, adica o sa inchid toate threadurile cu magazine de grafica Asta pentru ca s-a deschis Piata publica si trebuie sa va mutati acolo daca vreti sa va ocupati cu asa ceva. | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| aleena |
| ||||||||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Aham...am inteles.Le inchizi theardurile celor care si-au deschis magazin la Piata Publica!aSi cei care vor pot lucra in continuare pe gratis!Am inteles!
| ||||||||
| Ionutzza |
| ||||||||
| .Centurio Emerita. Dragonul Focului Membrul nr. #381 Posturi: 1730 Puncte: 2468 Monede: 22982 Miros: Carti vechi | Nu Alu ! >.> Deci ceea ce a vrut Grampa sa spuna este ca toate threadurile de la "FAN ART" ce contin magazine de grafica [[ spre exemplu userul X ofera semnaturi si avatare gratuite la fan art ]] , vor fi inchise , deoarece Piata Publica s-a deschis cu mult mai multe optiuni , iar comenzile aici vor fi mai avantajoase atat pentru cei ce comanda,cat si pentru cei ce primesc comenzile si le livreaza in functie de cerere. S-a facut acest lucru pentru a creste raportul de cereri nu doar la o singura categorie [[ In acest caz FAN ART ]],dar si pentru a imbunatatii calitatea comenzilor . La " Fan Art " vor ramane doar threadurile in care membrii isi prezinta creatiile lor proprii [[ Exeplu : Userul X ne arata desenele sale ]] . Sper ca ai inteles acum Am explicat mai lung si mai simplu [ Editat Lu iun 30 2008, 02:37 ]
| ||||||||
| mily |
| ||||||||
| Xin Jing Membrul nr. #530 Posturi: 2630 Puncte: 3111 Monede: 20982 Miros: Opium | Am mai mutat eu cateva thearduri la Turnul ceturilor si planuiesc sa mai mut... toti sunt liberi sa-si deschida un magazin cu monede, care e mai porfitabil. Am spus asta ca sa se stie, in caz ca cineva nu isi da seama de ce i-a disparut theardul edit: wow, cate thearduri dragute ies la iveala [ Editat Lu iul 07 2008, 04:59 ]
| ||||||||
| Allëxx |
| ||||||||
:eux : cey taite ma viie ~![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #1128 Posturi: 655 Puncte: 1173 Monede: -1820 Miros: Iasomie | Super idee! Foarte buna idee Grampa. Asa nimeni nu mai poate da grafica(semnaturi,avatare,blenduri,bannere..etc..) gratuita. Felicitari.Ai avut o idee superba! [ Editat Lu ian 26 2009, 04:14 ]
| ||||||||
| ß ľ ε ś ś |
| ||||||||
| Friendship is a single soul dwelling in two bodies Dragonul Aerului Membrul nr. #2172 Posturi: 1682 Puncte: 2188 Monede: 241 Miros: Sange Bomboane: 148 | Grampa a zis... "Pentru ca acum este disponibila piata publica, treptat-treptat vor fi inchise din theardurile cu magazine de grafica." Si daca vor fi inchise, se vor scade din puncte?
| ||||||||
| Allëxx |
| ||||||||
:eux : cey taite ma viie ~![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #1128 Posturi: 655 Puncte: 1173 Monede: -1820 Miros: Iasomie | Nu,doar nu vei mai putea posta acolo,elenaveverita. Posturile raman acolo. Nu ti se scade absolut nimic.
| ||||||||
| ß ľ ε ś ś |
| ||||||||
| Friendship is a single soul dwelling in two bodies Dragonul Aerului Membrul nr. #2172 Posturi: 1682 Puncte: 2188 Monede: 241 Miros: Sange Bomboane: 148 | Multumesc pentru explicatie!
| ||||||||
| The Best Girl |
| ||||||||
| Discipol avansat Membrul nr. #3646 Posturi: 47 Puncte: 263 Monede: 2770 Miros: Sange | Am si eu o intrebare , care sper sa nu supere pe nimeni: Threadul "Cu ce desenati ?" a fost cumva sters? | ||||||||
| Ciudatica |
| ||||||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | (clic aici) eu il vad
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| The Best Girl |
| ||||||||
| Discipol avansat Membrul nr. #3646 Posturi: 47 Puncte: 263 Monede: 2770 Miros: Sange | Pai nu mai era printre primele 3 pagini si credeam ca a fost sters.... | ||||||||
| Ciudatica |
| ||||||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | defapt era pe prima pagina.asa mi s-a intamplat si mie acum cateva zile,la povesti libere.anw,puteai sa intrebi asta la chat,aici era vorba de altceva..and excuse my spam.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||

Asta pentru ca s-a deschis Piata publica si trebuie sa va mutati acolo daca vreti sa va ocupati cu asa ceva.