Forum
| Witch Club -> Forum -> Witchies Club | << Inapoi | Inainte >> | |
| Games ^^ | ||
| << | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||
| Ñèmô ♪ |
| ||||||
Don't ever look back <3![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3017 Posturi: 1454 Puncte: 1291 Monede: 3736 Miros: Pamant proaspat | K sa imi zic si eu parerea iata cateva jocuri : Distrugatorul - pe romana- este un joc foarte fain in care trebuie sa distrugi cladiri vechi numai cu mouse-ul . Primul nivel este simplu , dar dupa aceea lucrurile se fac mai serioase ! In general jocurile makeover Aproape am 10 ani si cred ca mai am voie sa ma mai joc cat de cat cu papusile , asa ca m-am decis sa joc si lucruri de astea .Adica exista unul pe (clic aici) cu memorii , foarte super ! Jocuri de memorie De acelea cu jetoane , se gasesc in fiecare site . Mie imi place in special cel de pe mydivadoll . Le ador acele jocuri , si eu am o memorie buna . Puzzle games De cand eram mica eram innebunita dupa puzzleuri asa ca atunci candam si eu putin timp liber mai intru pe anumite site-uri si caut puzzle !In general , eu nu am jocuri downloudate pe calculator , ci luate de pe un site , de pe altul ! Desi stiu cum sa instalez stiu ca o data un joc mi-a pus un virsu foarte naspa pe calculator si mi-a sters mess-ul ! | ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| Mary_Forver |
| ||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #3402 Posturi: 479 Puncte: 189 Monede: 150 Miros: Trandafiri | Jocurile mele favorite nu am prea multe: 1) The sims 2-il ador 2)Harry Potter-si pe asta il ador:s 3)Nomads-e super tare jocul,dar nu reusesc sa il termin 4)GTA San Andres-e mijto ,dar nam ajuns sa il termin 5)Nascar-jucam inainte acum anu | ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| i_d_k |
| ||||||
| Ma abat de la regula si totusi o respect... Dragonul Pamantului Membrul nr. #2710 Posturi: 728 Puncte: 1768 Monede: 16670 Miros: Zapada | Nu ma prea joc, sincer.Dar am cateva joculete pe care imi place sa le chinui de fiecare data cand am ocazia *toate sunt cumparate .Urasc lumea care le crackuieste*:Red Alert 2.Astept sa strang destui bani pentru Red Alert3. James Bond NightFire *dada...razboaie,chestii* Neighbours From Hell 2 Cam atat, in general nu prea ma ocup cu jucatul .
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| flashback. |
| ||||||
| Conscience. Dragonul Pamantului Membrul nr. #3145 Posturi: 918 Puncte: 1908 Monede: 1470 Miros: Portocale | Well..pot spune ca de la un timp nu prea ma mai joc,foarte rar intru si ma joc 1 ora - 2 Sims 2 [[in curand 3 ]],dar in rest nu ma atrage niciun joc.Inainte ma jucam jocuri in care trebuia sa ingrijesti animale ca "My Pet Hotel" sau "Dogz & Catz" , dar nici atunci nu petreceam mai mult de 1 ora jucandu-ma. Unul dintre principalele motive pentru care nu ma mai joc atat de mult este WitchClubul,deoarece in mare parte din timp "rasfoiesc" paginile forumului si profilele membrilor ^^ Sunt sigura ca voi sta mai mult la joc dupa ce voi face rost de Sims 3 [[cel putin 4 ore pe zi ]][ Editat Mi iun 17 2009, 01:10 ]
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| lucis. |
| ||||||
| Look for me in a hole of my heart. Dragonul Focului Membrul nr. #3521 Posturi: 895 Puncte: 2496 Monede: 20490 Miros: Portocale Bomboane: 1587 | In ultimul timp fratemeu m-a molipsit cu un joc vechi pe care la gasit pe un CD si voia sa vada cum e. Se numeste Track mania[TM] forever.Este cu masini:iti creezi un cont iti personalizezi masina,alegandu-ti vopseaua de pe steagul unei anumite tari.Apoi incepi jocul:dificultatea jocurilor este impartita pe 5 culori. Alb-cel mai usor,are 15 nivele si la fiecare trebuie sa iei medalia de bronz ca da descoperi noile jocuri,caci cum ar veni,fiecare 5 jocuri le completeaza pe alte 5 si tot asa. Verde ificultate medie.Trebuie sa iei medalia de argint,jocurile tot la fel completandu-se.Albastru:Idem ca la verde.Numai ca jocurile sunt un pic mai grele. Rosu:Idem,doar ca trebuie sa iei medalia de aur. Negru:Sunt decat 4-5 jocuri,ca sa le deblochezi trebuie ca la toate culorile pe toate jocurile sa ai medalia de aur. L-am luat de pe un CD cu mai multe jocuri care era dat cu o revista pt. PC XD. Alte jocuri sunt Metin. Inainte ma jucam jocuri din alea cu logica in care fiecare nivel iti dadea o piesa de puzzle dintr-un pergament. Jocuri online nu ma prea joc.
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| Julien |
| ||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #4103 Posturi: 1925 Puncte: 2784 Monede: 2005 Miros: Spirt | Am si eu cateva jocuri favorite ... Ma rog .. acum nu prea ma mai joc la ele .. Sims 2 - Cred ca toti stiu jocul Sims .. eu am aflat de el acum 3 ani si mi-a placut foarte mult .. de atunci am toate simsurile [ nu sunt toate pe CD original .. ] mai am si Sims 3 dar .. am dat degeaba bani pe el deoarece se vede oribil cand intri in joc ... Blood Rayne - In Blood Rayne esti un Dhampir [ Jumatate om jumatate vampir . ] care iÂncearca sa isi salveze orasul luptandu-se cu zombii si alti monstri . Mie imi place foarte mult jocul chiar daca nu am mai intrat pe el de cateva luni bune .. The Suffering - In joc esti inchis intr-o inchisoare plina cu zombii si alti monstri ciudati ... cand reusesti sa evadezi din inchisoare vei iesi in oras si acolo vei intalni din nou zombii .. imi place mult jocul desi nu il mai am . Cam atat .. ^__^ .. daca o sa imi mai aduc aminte o sa dau Edit si o sa trec aici . :] .
[ Editat Vi aug 06 2010, 06:55 ]
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| Crisa |
| ||||||
| Cat Queen Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7620 Puncte: 2572 Monede: 1040 | am vazut intro revista un joc pentru wii, americans next top model. Il VREAAAU! desi nam nici wii si nici jocul nu stiu d eund elas putea lua >.< am gasit ceva pe torrent, nu stiu daca merge si pt pc.
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| Zambarici |
| ||||||
| Elev la Sheffield Membrul nr. #4749 Posturi: 74 Puncte: 20 Monede: 200 | Am mai multe jocuri preferate printre care Sims , Zoo Tycoon , Zuma , Nanny Mania 1 & 2 , Feeding Frenzy 2 , Prepelix [ de iarna si vara ] , Hercules , Teddyswimming si ar fi mult mai multe doar ca nu le mai tin mine numele . | ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| Tempest. |
| ||||||
| injustice Gardian Membrul nr. #2735 Posturi: 547 Puncte: 922 Monede: 2189 Miros: Bete parfumate | Desi in ultima vreme m-am cam plictisit, imi place Sims 3 (am aproape toate expansion pack-urile).Grafica e foarte buna, e interesant..dar devine plictisitor dupa un timp. Mai imi plac si jocurile cu HP. Err..planuiam sa-mi i-au si un joc RPG single player gen Neverwinter Nights, dar am renuntat la idee. Sii m-am reapucat de Metin :d.
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| ellisa |
| ||||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #3259 Posturi: 1666 Puncte: 1826 Monede: 968 Miros: Caramel | In general joc metin2 ( mai mult servere private, m-am plictisit de monotonia de pe Ro.xD ) De plictiseala mai joc Mario. In rest joc multe de astea online, in general alea de pe miniclip. Imi plac mult jocurile interactive si alea la care trebuie sa te gandesti. M-am lasat de astea dress up si make up. [ Editat Sb apr 23 2011, 01:54 ]
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| .vlad |
| ||||||
| i know that i've got issues but you're pretty messed up too Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1195 Monede: 5340 Miros: Iarba Bomboane: 1 | joaca cineva mass effect?
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| Savage |
| ||||||
| Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | S4 League - Seamana cu CS numai ca e anime si sunt diferite sezoane, S4 sezonul 1, S4 sezonul 2, iar dupa 2 sezoane se schiba, devenind S5, S6 si tot asa. Metin2 - Ma reapucasem la cererea insistenta a lui March, dar ma las, dupa iar o sa ma reapuc si tot asa XDD Sims - Oricine cred ca a auzit de el, la un moment dat le aveam pe toate [ Editat Vi sep 02 2011, 10:34 ]
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| FreeStyle^ |
| ||||||
| Guards the Veil Dragonul Focului Membrul nr. #2208 Posturi: 3118 Puncte: 2494 Monede: 16385 Miros: Floricele cu unt | Am încercat tot felul prin prisma amicilor sau a ofertelor de-a lungul timpului, dar rareori am cumpărat. Primul cumpărat cred ca fusese "My horse and Me". Erau unele de la McDonald's cu dragoni elementali care îÈ›i schimbau wallpaperul înainte de joc - È™i toată lumea mă chemase într-o vară să le dau È™i lor discurile să le descarce. Am încercat cam tot ce este precizat pe aici: Zuma, Hercule, Tarzan, Lion King, Timon and Pumba's Jungle Games, primul Spiderman (2000) pe PS1, Bloody Roar, Sims, Metal Gear Solid, etc. Preferatul meu rămâne unul foarte vechi dar pe care mi-aÈ™ dori să-l vad recreat cu grafică modernă È™i hartă mai mare: The I of the Dragon. Dar cateva care mi-au pacut foarte mult, si mai recente (pe Steam in mare parte), au fost:
Lista continua cu It Takes 2, Vampire Survivors, Slay de Spire, si altele. Vedeti ca unele din lista de mai sus sunt tristute, precum HK sau LN. La gradinita noi jucam Wolvenstein pe PC-ul intitutiei si cred ca nici educatoarea nu stia despre ce erau jocurile alea, nici noi foarte bine, ne mai amuzam ca mai vedeam "gramajoare rosii" si "scheleti" xD. Doamne... [ Editat Ma aug 26 2025, 07:31 ]
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| Lelou |
| ||||||
| Discipol avansat Membrul nr. #5145 Posturi: 55 Puncte: 276 Monede: 2660 | Recomand tuturor acest joc din multe puncte de vedere. Il gasiti pe Steam. Detaliile povestii totusi nu le intelege orcine, dar chiar si asa e must play. | ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| << | |

!

.Urasc lumea care le crackuieste*: