Forum
| Witch Club -> Forum -> Witch Site | << Inapoi | Inainte >> | |
| [poll] Titlul ( ce apare sub nume ) | ||
| << | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| Crazy fruit |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #1533 Posturi: 7533 Puncte: 4142 Monede: 1383 Miros: Pasta de dinti | Titlul mue...in vise fac orice...este foarte adevarat nu mai am nimic de comentat titlul meu ma reprezinta.si asta este cel mai important.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| emma. |
| ||||
| happiness Gardian Membrul nr. #2810 Posturi: 616 Puncte: 994 Monede: 670 Miros: Lapte si miere | Ma poate ajuta si pe mine cineva ? as vrea si eu sa imi schimb titlul, va rog ... si nu am nici o idee^^ | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Crisa |
| ||||
| Cat Queen Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7620 Puncte: 2572 Monede: 1040 | Ce zici de: Life is a chance to grow up a soul ?
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| emma. |
| ||||
| happiness Gardian Membrul nr. #2810 Posturi: 616 Puncte: 994 Monede: 670 Miros: Lapte si miere | Mersi crina, este dragut, insa nu mi se potriveste ^^ | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Crazy fruit |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #1533 Posturi: 7533 Puncte: 4142 Monede: 1383 Miros: Pasta de dinti | Hmm...pai titlul meu...mda,o sa il schimb...am primit remarci ca suna penibil si etc Eh,nu mai conteaza...Oricum si eu ma gandeam sa il schimb si nu stiu cum,dar ma mai gandesc eu.Emma...in legatura cu titlul,habar n-am...Poate"Go on my own way?" Vrei un titlu mai vesel?Hmm,poate:"Happy forever?" Sau ma rog,zi-mi ce fel de titlu vrei ca iti mai dau eu sugestii .
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Theo. |
| ||||
| Maestru al elementelor Membrul nr. #1830 Posturi: 1281 Puncte: 1290 Monede: 215 Miros: Carti vechi | Hey... Mi-am scimbat si eu titlul (Auzi la mine "mi-am scimbat titlul",nici macar nu aveam... )Mrg..Revenind... Am vrut ceva comic,amuzant, cine il citeste sa inceapa sa rada. Bine...poate nu atat de funny incat sa cazi pe spate de ras,dar pe mine ma amuza. "Ambele trei mergeau pe o tricicleta cu doua roti"
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| ^^~Delia~^^ |
| ||||
| Discipol avansat Membrul nr. #3609 Posturi: 192 Puncte: 219 Monede: 830 Miros: Sange | brr n-am titlu voi strige monede si-mi voi pune si eu unu. Am o intrebare xD Ce titlu sa-mi pun? | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| emma. |
| ||||
| happiness Gardian Membrul nr. #2810 Posturi: 616 Puncte: 994 Monede: 670 Miros: Lapte si miere | Fly, sti, mi-ai dat o idee, cred ca imi voi pune 'happiness.' sau ceva de genu^^ Ar suna bine? | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Crazy fruit |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #1533 Posturi: 7533 Puncte: 4142 Monede: 1383 Miros: Pasta de dinti | Da,Emma...chiar ar suna foarte frumos si ti se potriveste!Delia,sincera sa fiu nu stiu...Adica sa fie un titlu,vesel,trist...O sa iti dau cateva idei,desi nu stiu daca te vor ajuta: Nu am titlu. Acesta este un TITLU!Ce,n-ai mai vazut unul?(este dragut dupa parerea mea,mie mi se pare foarte haios si interesant,doar ca...este cam lung) My cat is special(asta pt ca am observat ca ai sig cu o pisica,deci rced ca iubesti pisicile )Animal lover. Animal lover forever. [mie astea 2 imi plac foarte mult cred ca mai tarziu o sa imi pun si eu unul dintre ele...](ce culoare vrei tu,in engleza) Butterfly...Exemplu: Pink Butterfly Mananc paine cu unt.Ti-e pofta?(titlu ce haios e...)Imi place borsul!( )Pai cam astea ar fi sugestiile mele.... Daca spui si ce fel de titl;u sa fie[vesel,trist,samd]iti mai pot da idei. [ Editat Du iul 05 2009, 04:07 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| flashback. |
| ||||
| Conscience. Dragonul Pamantului Membrul nr. #3145 Posturi: 918 Puncte: 1908 Monede: 1470 Miros: Portocale | Umm. Momentan nu am titlu. Inainte aveam unul cu un aspect nu atat de frumos, asa ca l-am sters. Acum.. as vrea sa stiu cum vi se pare "Constience." ? Inseamna "Constiinta." si.. mi s-a parut interesant. As fi vrut sa aud cateva pareri, pentru a nu fi nevoita sa il schimb iar si iar pana gasesc unul potrivit -.-" Tintlul anterior a fost : "^^Just Don`t Think About It^^". But.. it was too long.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Deea, well. E mai bine Concience decat ala lung care nu imi exprima mai nimic. Adica ... e mai expresiv asta de acum. Sincer, constiinta, mie imi sugereaza muulte. Really .. D_D. Si ma bucur ca ai adoptat un stil ... mai simplu, fara acele " ^^ " . Cat despre al meu ... well. E id-ul meu de Skype, dar mi-a placut atat de mult cum suna si l-am pus ca titlu si pe witchclub. Da, deocamdata ... sunt un aimlessly existence. Deocamdata. Cred ca am avut unul din multele mele momente depresive OMG. O_O" Si totusi ... nu am de gand sa il schimb, pentru ca , in primul rand, nu am bani si il al doilea rand, mi se potriveste, chiar daca a fost aplicat intr-un moment nu foarte vesel. O sa il schimb peste aproximativ ... 9 luni. [imi place 9-le ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ñèmô ♪ |
| ||||
Don't ever look back <3![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3017 Posturi: 1454 Puncte: 1291 Monede: 3736 Miros: Pamant proaspat | Hmm mi-am schibat titlul de vreo doua ori si cam atat . Cum am mai zis si prin alte threaduri , nu cheltuiesc prea multe monezi pentru titluri , culori , mirosuri . Eu tin banii deoarece vreau sa imi schimb nick-ul dak se poate . Si as avea nevoie de cateva monezi . Titlurile care mi le pun au inteles ascuns . | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Ciudatica |
| ||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5214 Puncte: 3396 Monede: 6716 Miros: Portocale | titlu' meu e d'aici si e pus ca sa-mi aminteasca faptul ca desi iubirea doare,te face fericita ^_^
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| iReira |
| ||||
| like... dude... Dragonul Apei Membrul nr. #875 Posturi: 1217 Puncte: 1615 Monede: 3810 Miros: Banana | ce titlu aveam inainte? imi placea ala, banana ice si dupa l-am schimbat, nu mai imi aduc aminte care era ultimul meu titlu titlu actual e ironic [daca l-a citit cineva]. plus sunt doua dintre cele mai folosite cuvinte ale mele, ticuri verbale. ca o persoana vorbitoare de engrish, pun "like"intre aproape orice, iar dude il folosesc in mod ironic >.> si imi place ca titlul are si sens, adica nu sund doua cuvinet la intamplare mda, acum as vrea sa-mi schimb nicku, dar nu am destule monede. las'ca fac eu ;o Chuu! | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Crisa |
| ||||
| Cat Queen Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7620 Puncte: 2572 Monede: 1040 | imi place al meu. e un quote. si inseamna ca tre sa pretuiesti fiecare zi si bla bla bla. tre sal schimb.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Eu imi schimbai titlul .Acum cateva zile mi-am sters titlul (era 'Didi is a star' . Dar nickname-ul lipit de avatar arata ciudat. Acum 2 minute mi-am pus 'Winds of Change'. Inspirat din melodia cu acelasi titlu de la The Scorpions ^^. Cred ca e mult mai bun ca celalalt. Data viitoare cand o sa mi-l schimb, poate ca o sa pun 'Forever Young' (tot titlul unei melodii de la The Scorpions .)
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Smiling fox |
| ||||
| ÅŒkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Eu am titlul "ÅŒkami to Kitsune", creat din lipsa de inspiratie, ca sa nu las locul gol, alb si pustiit . Cred c inseamna Lup si vulpe, daca nu ma insel,in japoneza, si asta vroiam, defapt sa insemne fiindca mie imi plac foarte mult lupii si vulpile(ca animale salbatice, ma refer)...Nu cred ca o sa-l mai schimb de curand, o sa-l las pe asta ca se potriveste si cu nick-ul meu^^~Poate, totusi, peste cativa ani, o sa-l schimb in altceva, atunci cand ma voi plictisi de lupi si vulpi^^
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Tempest. |
| ||||
| injustice Gardian Membrul nr. #2735 Posturi: 547 Puncte: 922 Monede: 2189 Miros: Bete parfumate | Pai, titlul meu este dupa cum puteti vedea.."injustice".Asta inseamna "nedreptate" (cred ca stiati si voi).Pentru ca asa ma simt eu acum.Neindreptatita din mai multe privinte.Parintii ma acuza de lucruri pe care nu le fac (gen ca ii ironizez sau ca le vorbesc pe nu-stiu-ce ton), prietenii ma tradeaza si multe alte chestii. Deci da, lumea e nedreapta.Dar eh, supravietuiesc.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Dragonfly |
| ||||
| Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7455 Puncte: 1460 Monede: 6256 Miros: Portocale Bomboane: 713 | Titlul meu e 'Fly by the Wind and Feel thhe Power' adica zboara pin vant si simte puterea. Cred ca m-am inspirat din cartea lui Gorge RR Martin, Cantec de gheata si foc, de la printesa Daenerys. Imi place foarte mult si nu cred ca sa-l schimb. Daca o fac o sa fie ceva de ironic... Sau ceva romantic... Nu stiu, ma mai gandesc
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Hannah. |
| ||||
| Vampire Addicted. Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4358 Posturi: 665 Puncte: 1056 Monede: 1400 Miros: Iarba | N-am titlu. Vreau unul.N-am ideei.Si mai vreau sa strang monede sa-mi adaug unul.Problema e ca o sa ma plictisesc repede de el.[A doua zi l-as si schimba] si nu stiu ce sa pun sa imi placa.Daca pun ceva vers nu-i bine ca imi trece.De pun un cuvant..nu stiu care .Daca pun un motto.Ma plictisesc mult prea repede de el.Dar sper sa imi pun un titlu destul de curand ^^.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Savage |
| ||||
| Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | Somethin' like ' Batman ' or ' Wonderwoman ' XD =)
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Kira. |
| ||||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | I've got oneeeee . Finally. So , titlul meu arata ca m-am cam saturat de atata 'loove' and other sh*ts and I'll prefer Vodka instead of love. Da , e unul destul de 'rece' in privinta sentimentelor. dar in momentul asta chiar ma reprezinta si ma caracterizeaza. But era mai dragut daca scriam "...I prefer drugs.' instead of "...I prefer Vodka.". Iar daca o sa-mi strang suficiente monede pentru titlu si culoare am sa pun "drugs".
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| flashback. |
| ||||
| Conscience. Dragonul Pamantului Membrul nr. #3145 Posturi: 918 Puncte: 1908 Monede: 1470 Miros: Portocale | Criss. a zis ... But era mai dragut daca scriam "...I prefer drugs.' instead of "...I prefer Vodka.". Iar daca o sa-mi strang suficiente monede pentru titlu si culoare am sa pun "drugs".E mai misto Vodka. Se aude mai bine si e original
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Kira. |
| ||||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | flashback. a zis ... Criss. a zis ... But era mai dragut daca scriam "...I prefer drugs.' instead of "...I prefer Vodka.". Iar daca o sa-mi strang suficiente monede pentru titlu si culoare am sa pun "drugs".E mai misto Vodka. Se aude mai bine si e original Really? Then o sa mi-l las asa. M-ai scutit de-o cheltuiala.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Castravete. |
| ||||
![]() Discipol avansat Membrul nr. #3278 Posturi: 1169 Puncte: 321 Monede: 260 Miros: Sange | Ma gandesc la un titlu de saptaman trecuta [era sa spun de mult, dar sa nu sariti pe mine ca daca de mult de ce nu am ]Mi-ar placea ceva scurt. Dintr-un cuvant, gen "Addicted.", nu stiu ma mai gandesc, daca aveti idei bune nu ezitati .
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ciudatica |
| ||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5214 Puncte: 3396 Monede: 6716 Miros: Portocale | Castraveciorrr,poti sa incerci ceva care sa te reprezinte,adica o trasatura,sau o culoare care iti place,gen Red./Green. etc.Green dreams suna cute :3 Paii,fostul meu titlu era..daca imi aduc bine aminte,bones of a lover.Il schimbasem dupa o depresie tampita si chestii.Am avut si intoxicated with music,care mi-a placut mult.nu stiu cu ce o sa il schimb
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| diana23dya |
| ||||
| Boboc Membrul nr. #5016 Posturi: 20 Puncte: 8 Monede: 279 | Imi plac mult titlurile sunt super! Nu am nimic dar o sa imi pun ceva probabil un citat habar nu am ce o sa-mi pun la titlu.Din pacate costa mult si imi trebuie monede ca sa am unul Foarte mare pacat )). Sunt o idee foarte buna pt forum. Deabia ieri cand m-am inregistrat am aflat de ele pt ca inca sunt boboc.Va pup dulce pe toti! | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| aleena |
| ||||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4190 Puncte: 5015 Monede: 2709 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Eu am titlul asta de la inceputul lui mai, cand ma uitam la al doilea cel mai genial serial (dupa Doctor Who), adica Sherlock. Don't talk out loud, you'll lower the IQ of the entire street. O insulta la adresa lui Anderson de la Scotland Yard :>, spusa de Sherlock (a.k.a genialul Benedict Cumberbatch).
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| XxClauxX |
| ||||
| Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end. Discipol avansat Membrul nr. #5210 Posturi: 93 Puncte: 318 Monede: 1500 Miros: Levantica | I love the titlu ma gandeam ce sa pun cand am avut 500 monede. Apoim-am gandit la apocalipsa. Si am vrut sa fie ceva funny. si bingo! (Nu jucam bingo..) si mi-a plesnit becul. | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| << | |

?

Eh,nu mai conteaza...Oricum si eu ma gandeam sa il schimb si nu stiu cum,dar ma mai gandesc eu.
(Auzi la mine "mi-am scimbat titlul",nici macar nu aveam...
)

si ti se potriveste!
)
)

si dupa l-am schimbat, nu mai imi aduc aminte care era ultimul meu titlu 
. Dar nickname-ul lipit de avatar arata ciudat. Acum 2 minute mi-am pus 'Winds of Change'. Inspirat din melodia cu acelasi titlu de la The Scorpions ^^. Cred ca e mult mai bun ca celalalt. Data viitoare cand o sa mi-l schimb, poate ca o sa pun 'Forever Young' (tot titlul unei melodii de la The Scorpions 

]