Forum
| Witch Club -> Forum -> Alte Personaje | << Inapoi | Inainte >> | |
| [poll] Kadma | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||||
| [cookie] |
| ||||||||
| .butterfly fly away. Maestru al elementelor Membrul nr. #505 Posturi: 950 Puncte: 1306 Monede: 5077 Miros: Pulbere de vis |
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Summer |
| ||||||||
| Queen Alice Dragonul Apei Membrul nr. #6 Posturi: 1352 Puncte: 1592 Monede: 14320 Miros: Caramel | Pff...sa stii ca e grea intrebarea asta...deja am pus trei posturi pe alte forumuri si inca nu ma pot hotari. Da faza e ca nu mai stiu nici exact care e care...sa vad dak mai stiu ceva... Kadma era aia cu ciripitoarea aia mica care apare in revista la un moment? Si are sera aia imensa. Apoi Yan Lin e bunica lui Hay Lin, Cassidy e cea roscata care a avut inima si Nerissa e cea care i-a furat-o si a omorat-o pe Cassidy. Si atunci ramane Halinor care era tipa blonda care apare tunsa in poza de la Kadma... Nah mi-am dat seama care cum. Da nu ma pot hotari. Desi Cassidy avea o inima foarte blanda nu-mi prea placea cum a fost desenata...Parca are nasul prea mare. Kadma e umpic cam inchisa in ea. Arata bine dar parca e cam ciudata. Yan Lin e draguta Despre Halinor nu stiu absolut nimic in afara de vreo 2 poze. Si Nerissa si-a ucis prietena deci nu o votez pe ea. Hmmm...Grea decizie...Revin cand ma hotarasc.
| ||||||||
| mily |
| ||||||||
| Xin Jing Membrul nr. #530 Posturi: 2630 Puncte: 3111 Monede: 20982 Miros: Opium | eu am votat cassidy desi si kadama si yan lin merita cate un vot? poate as voteze cineva pentru mine? ca eu nu cred ca mai pot...
| ||||||||
| Summer |
| ||||||||
| Queen Alice Dragonul Apei Membrul nr. #6 Posturi: 1352 Puncte: 1592 Monede: 14320 Miros: Caramel | Uite hai ca o votez eu pe Yan Lin..Merita respectul
| ||||||||
| Irma_cool |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #204 Posturi: 832 Puncte: 165 Monede: 1950 | Eu am votat-o pe Kadma pentru ca seamana ku mine!
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| mily |
| ||||||||
| Xin Jing Membrul nr. #530 Posturi: 2630 Puncte: 3111 Monede: 20982 Miros: Opium | eu cred ca yan lin merita votul
| ||||||||
| Flower |
| ||||||||
| CrisTina Dragonul Apei Membrul nr. #4 Posturi: 900 Puncte: 1516 Monede: 2802 Miros: Parfum scump | eu am votat pentru halinor k sa nu fie ca nerissa fara nici un vot
| ||||||||
| irma_dragutza |
| ||||||||
| Ucenic vrajitor Membrul nr. #547 Posturi: 681 Puncte: 77 Monede: 770 | eu am votat cu ea deoarece era f dragutza | ||||||||
| Himeko |
| ||||||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #511 Posturi: 997 Puncte: 1897 Monede: 12935 Miros: Iarba | am votat-o pe cassidy...pt ca mi se pare ca ea a iesit cea mai neindreptatita din toata afacerea...a fost ucisa fara mila din cauza setei de putere ce o ardea pe nerissa...
| ||||||||
| Lidié |
| ||||||||
| Shiawase. Xin Jing Membrul nr. #525 Posturi: 3819 Puncte: 3072 Monede: 4904 Miros: Ploaie | si io tot pe cassidy..a fost ucisa fara mila din cauza setei de putere ce o ardea pe nerissa... si din cauza oracolului a fost ucisa pt.k acesta a puso la incercare pe nerissa stiind k se va intampla asta..
| ||||||||
| dark_lady |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #783 Posturi: 72 Puncte: 193 Monede: 1930 | eu am votat-o pe halinor si acuma pe bune era frumoasa rau avea puterea focului si era un fel de versiune mult mai matura a corneliei dar cea mai importnant in mod pozitiv ramane yan lin cat despre nerissa a avut si ea un rol in povestea asta....dar nu as vota-o nici in ruptul capului | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| deeutza |
| ||||||||
| Vrajitor Membrul nr. #660 Posturi: 662 Puncte: 420 Monede: 3900 | eu am votat-o pe Nerissa. Cu toate ca era rea(si ce mai rea) mi s-a parut si cea mai frumoasa. Adica era cea mai "normala" din grup. Oricum nu numai de asta am votat-o ci pentru ca imi mai place si parul ei(frumos par). Oricum vad ca alti nu ati votat-o deoarece e rea si vi se pare prea cruda...dar, fiecare cu parerea lui. | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Halinor |
| ||||||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #766 Posturi: 1299 Puncte: 1876 Monede: 1072 Miros: Trandafiri | Mie imi place mult de Halinor... O ador...dar si celelalte foste gardiene sunt frumoase...cum ar fi Cassidy...Care este si ea ssssuuuupppeeerrr draguta...dar si preferata ta este frumoasa. Dar am uitat ce putere are. Parca apa...sau pamantul? Eh...nu prea mai imi aduc aminte...parca avea apa si Halinor pamantul...
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| adelinne. |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #915 Posturi: 954 Puncte: 2473 Monede: 1154 Miros: Pulbere de vis | eu o votez pe nerissa e super frumoasa
| ||||||||
| Shinku |
| ||||||||
| Gardian Membrul nr. #842 Posturi: 157 Puncte: 867 Monede: 12360 | Kadma este preferata mea dintre vechile gardiene.Are puterea pamantului ca si Cornelia si chiar daca este batrana tot frumoasa a ramas. | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| iBerry-x |
| ||||||||
| Masca de porţelan. Dragonul Aerului Membrul nr. #156 Posturi: 2104 Puncte: 2155 Monede: 4265 Miros: Vopsea | Mi Kadma si Cassidy mi s epar cele mai dragutze dintre vechile gardiene.
| ||||||||
| Restless spirit |
| ||||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #934 Posturi: 1328 Puncte: 12991 Monede: 154110 Miros: Plastic ars | Cea mai dragutza?! Nici nu se pune problema! Cassidy desigur. Este o fata finutza si are atat de multa compasiune pentru orice lucru viu. Este foarte calduroasa si are o inima de aur. Este foarte sensibila si sentimentele ei pot fi ranite destul de usor. De asemenea si la portretul fizic mi se pare tot cea mai draguta, pe langa celelalte. E o scumpa!
| ||||||||
| march |
| ||||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | uite poze cu ea:![]() Shot at 2007-07-04 ![]() Shot at 2007-07-04 ![]() Shot at 2007-07-04 ![]() Shot at 2007-07-04 ![]() Shot at 2007-07-04
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| yan lin |
| ||||||||
| Ucenic vrajitor Membrul nr. #976 Posturi: 45 Puncte: 88 Monede: 70 | Eu am votat Kadma. | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Lulu. |
| ||||||||
| I'm poison! Inima Kandrakarului Membrul nr. #812 Posturi: 2213 Puncte: 3847 Monede: 73380 Miros: Sange | hmmm...toate sunt dragute insa eu am votat-o pe nerissa! chiar daca este in rol negativ mie mi s-a parut foarte frumoasa! nu le-am vazut prea bine! cassidy era si ea foarte frumusica insa din pacate nu pot vota decat o data ! yan lin semana foarte bine cu hay lin! halinor avea un par superb, iar kadma era foarte energica!
| ||||||||
| Restless spirit |
| ||||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #934 Posturi: 1328 Puncte: 12991 Monede: 154110 Miros: Plastic ars | Well...kadma...in serial am vazut k ii cam place mult prea mult sa aiba MULTA putere...chiar dak vrea s-o foloseasca in scopuri bune.
| ||||||||
| mari_mirunica stanciu_will |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #1145 Posturi: 203 Puncte: 128 Monede: 51 | eu am votat-o pe cassidy.ea mi se pare cea mai draguta,frumoasa ,desteapta si magica dintre cele vechi.desigur,si restul sunt dragute...inafara de nerisa
| ||||||||
| Bya Spiridusha |
| ||||||||
| ÃŽn amintiri ÅŸi fapte noi suntem praf. Dragonul Pamantului Membrul nr. #1331 Posturi: 1655 Puncte: 1925 Monede: 4553 Miros: Flori de cires | Hmm..Chiar k o decizie grea Eu personal am avut de ales intre Casiddy si Nerissa..Dar am ales-o pe Casyddy pt k...este o persoana speciala din punctul meu de vedere..I-a dat lui will steaua ei sau inima ei sau ce ia dar nu?
| ||||||||
| Crisa |
| ||||||||
| Cat Queen Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7620 Puncte: 2572 Monede: 1040 | o ador pe cassidy..e ca..irma!
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Cryss |
| ||||||||
| Maestru al elementelor Membrul nr. #1356 Posturi: 409 Puncte: 1413 Monede: 1730 Miros: Ploaie | Pai...mie imi place mai mult de Cassidy.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Adde |
| ||||||||
| Bubbi ☺ Dragon de Energie Membrul nr. #1421 Posturi: 3154 Puncte: 3456 Monede: 1944 Miros: Sinceritate | Kadma este dragutzyk,dar imi plk mai mult de Cassidy si imi plk de Nerissa(k este frumushik,dar mi se pare mai rea..).
| ||||||||
| daia. |
| ||||||||
| Lost in my dreams... Dragonul Pamantului Membrul nr. #2179 Posturi: 2810 Puncte: 1819 Monede: 1122 Miros: Energie pura | Hmmm grea decizie .. fiecare dintre ele sunt dragute , chiar si Nerissa [ adica e chiar dragutica, pacat ca a fost rea si a omorat-o pe Cassidy ] Totusi as vota cu [virgula] Cassidy . Mi se pare mai speciala si mai dragutica . Uitati o poza cu ea : (clic aici)
| ||||||||
| Crazy fruit |
| ||||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #1533 Posturi: 7533 Puncte: 4142 Monede: 1383 Miros: Pasta de dinti | dapz,intr`adevar,cum zice Restless,Kadmei ii place sa detina ea putere,sa o aiba,sa o simta si sa o foloseasca! Chiar daca in scopuri bune ,si admirabile,nap...zic sa o foloseasca in scopuri bune,nap...de fapt asta face,nu e rea.totusi favorita mea este cassidy,mi se pare mai speciala si dragutzika! este o vrajitoare dulcik!
| ||||||||
| *.MiSs¤Smile.* |
| ||||||||
| °.feel the energy.° Dragon de Energie Membrul nr. #2463 Posturi: 5548 Puncte: 3271 Monede: 20465 Miros: Love :x | eu am votat-o pe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Ea e singura care le-a spus gardienelor cine sunt cu adevarat si le-a ajutat la nevoie.
| ||||||||
| Selene |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #5309 Posturi: 3 Puncte: 110 Monede: 1100 | Eu am votat-o pe Cassidy : 3 E asa de draguta.. | ||||||||

Despre Halinor nu stiu absolut nimic in afara de vreo 2 poze. Si Nerissa si-a ucis prietena deci nu o votez pe ea. Hmmm...Grea decizie...Revin cand ma hotarasc. 

eu am votat pentru halinor
k sa nu fie ca nerissa fara nici un vot 

O ador...dar si celelalte foste gardiene sunt frumoase...cum ar fi Cassidy...Care este si ea ssssuuuupppeeerrr draguta...dar si preferata ta este frumoasa. Dar am uitat ce putere are. Parca apa...sau pamantul? Eh...nu prea mai imi aduc aminte...parca avea apa si Halinor pamantul... 

Katelin G|rl