Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Summer signature |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | |||||||||||||
§ Flavia |
| |||||||||||||
![]() Discipol avansat Membrul nr. #5108 Posturi: 36 Puncte: 250 Monede: 1443 Miros: Carti vechi |
-Nu aveți voie să copiați. - Trebuie să puneți o poză cu imaginea înainte, după și în timpul lucrului iar dacă ați mai folosit alte imagini, puneți-le și pe acelea. Aștept semnăturile și pozele ca link. Le puteți încărca pe site-urile de mai jos în caz că unii dintre voi nu știu unul: (clic aici) (clic aici) Succes participanților! [ Editat Jo aug 15 2013, 11:59 ]
| |||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||
Julia |
| |||||||||||||
C6H2(NO2)3CH3 Maestru al elementelor Membrul nr. #629 Posturi: 865 Puncte: 1322 Monede: 4925 Miros: Ploaie | Am sa ma inscriu, cred o.o sa vad ce-mi iese. Haideti, copii, veniti si voi! ![]()
| |||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | o sa folosesc o poza cu tipul care canta 'tranquila'. e peste tot pentru numele lui dumnezeu, peste tot pe unde merg e doar tranquila. mare, malluri, benzinarii, petreceri, picnicuri. btw, flavia, ce post colorat ![]()
| |||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | my mistake [ Editat Jo aug 15 2013, 11:37 ]
| |||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4037 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | of, Dianae. ce bine ca semnaturile nu au si sunet ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | what do you mean ?
| |||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4037 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | voiai sa faci semnatura cu j balvin din tranquila si nu-mi place tranquila
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||