Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Fan Art-uri | semnături by Flavia | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||
| § Flavia |
| ||
| Discipol avansat Membrul nr. #5108 Posturi: 36 Puncte: 250 Monede: 1443 Miros: Carti vechi | nu È™tiu cum se face că mi-am făcut apariÈ›ia pe aici. a, ba È™tiu. ador să modific poze È™i cum mă plictisesc am făcut niÈ™te semnătuuuri! nu am postat prea multe, de ce? nu, nu sunt zgârgită, hapsână sau altceva dar viteza internetului meu nu-mi permite. È™tiu că pare că trăiesc în peÈ™teră cu fred flinstone, dar e adevărat ceea ce zic. eu sper să le folosiÈ›i È™i dacă-mi fac timp, mai pun altele. vă rog totuÈ™i, lângă semnătură să scrieÈ›i sursa, adică link-ul acestui thread. mulÈ›umesc mult dacă faceÈ›i asta! È™i dacă vreÈ›i, puteÈ›i să propuneÈ›i cu cine să fac semnături. aÈ™tept propuneri, păreri, critici 1. link-ul imaginii: (clic aici) asta e flora, din winx club. bine, e defapt un desen făcut de un fan găsit pe net pentru că nu prea seamănă. dar, cu niÈ™te modificări, desenul tipei care l-a postat a devenit o super-semnătură. eu o ador, voi? 2. ![]() link-ul imaginii: (clic aici) ar fi fost mult prea ciudat să nu fac o semnătură tocmai cu fetele w.i.t.c.h. nu? eu ador cum mi-a ieÈ™it , sper să vă placă È™i vouă. m-am străduit să fac una cu cornelia jumătate de oră È™i nu mi-a ieÈ™it deloc bine, iar asta, în mai puÈ›in de un sfert de oră este destul de tare, nu? 3. link-ul imaginii: (clic aici) asta e o semnătură cu una dintre actriÈ›ele mele preferate, Scarlett Johansson. am făcut-o mai vintage È™i deÈ™i am vrut să se vadă poza cu Parisul de după trandafirul ăla mare, nu s-a putut fiindcă altfel ar fi ieÈ™it mai naÈ™pa. e È™i pe blogul meu în caz că e cineva interesat, mă poate vizita aici (clic aici) 4 .link-ul imaginii: (clic aici) È™i această semnătură este de pe blogul meu. este cu Marina&The Diamonds. sper să vă placă! EDIT Am revenit după o perioadă îndelungată È™i astfel am descoperit că site-ul nu mai este la fel de activ cum era pe vremea când mă aflam pe aici, fapt pe care nu-l pot numi altfel decât trist. Eu o să continui să adaug aici semnăturile pe care le-am făcut, însă probabil se va putea observa o diferență de gusturi, căci în prezent nu îmi mai place ce îmi plăcea acum doi-trei ani. Însă, nu mă pot lăuda că am evoluat deoarece am luat o îndelungată pauză de la a mai face semnături, fapt care probabil se va putea observa. În cazul în care vă place vreuna, o puteÈ›i folosi (deÈ™i încep să cred că puÈ›ini vor mai fi cei care să vadă această postare). Lucille – Crimson Peak Will W.i.t.c.h. Fată-dragon [ Editat Jo iul 14 2016, 04:24 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Lelou |
| ||
| Discipol avansat Membrul nr. #5145 Posturi: 55 Puncte: 276 Monede: 2660 | Super tare. Te pricepi. <3 | ||
| Inapoi sus |
| ||
| § Flavia |
| ||
| Discipol avansat Membrul nr. #5108 Posturi: 36 Puncte: 250 Monede: 1443 Miros: Carti vechi | Lelou a zis ... Super tare. Te pricepi. <3 ÎÈ›i mulÈ›umesc enorm! ^_^
| ||
| Inapoi sus | | ||

.