Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Chestiune drăguţă |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | |||||||||||||
ToXicFloWer |
| |||||||||||||
![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3962 Posturi: 3009 Puncte: 2349 Monede: 2590 Miros: Pamant proaspat Bomboane: 247 |
Grampa are ghips la mana in urma unui accident si ma gandeam ca ar fi frumos sa facem o felicitare de insanatosie grabnica sau ceva in genu'.Puteti folosi orice metode,mesajul sa fie original si din suflet.So,good luck ^_^ *multumiri lui Michiru pentru informatie*
| |||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Dragonul Focului Membrul nr. #681 Posturi: 1227 Puncte: 2768 Monede: 4041 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Anyone?
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Eu ma bag
| |||||||||||||
§ Flavia |
| |||||||||||||
![]() Discipol avansat Membrul nr. #5108 Posturi: 36 Puncte: 250 Monede: 1443 Miros: Carti vechi | sună foarte drăguț. o să încerc să fac ceva, cu toatecă nu prea le am cu editatul.
| |||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | done. pft ! i had a hard time making that card. m-am gandit si razgandit de 43972 ori si nu stiam ce i se potriveste lui grampa, asa ca am intrat cu niste colegi la minecraft si cand am iesit din joc, am facut o felicitare cu minecraft ![]() am facut-o din partea witchclubului si nu m-am semnat, dar am pus stockul si alte credite si nu cred ca lasa loc de suspiciuni. [ Editat Jo aug 15 2013, 12:19 ]
| |||||||||||||