Forum
| Witch Club -> Forum -> Multimedia | << Inapoi | Inainte >> | |
| LoL | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||
| iulia. |
| ||||||
| blurring the lines between real and the fake Dragonul Aerului Membrul nr. #3688 Posturi: 586 Puncte: 2085 Monede: 10460 Miros: Flori de cires | Am vazut ca suntem multi si de ce nu sa fac un thread? Initial, am inceput sa joc de la inceputul sezonului 2, prin iarna lui 2011 dar nu mai joc de .. 9 luni cred. M-am oprit pentru ca ma enervam prea mult si dedicam prea mult timp jocului. Odata cu ranked a devenit si mai rau sii am zis ca e mai bine sa ma opresc [dude, ce junkie suna]. Totusi ma uit ocazional la campionate, patch notes etc ca sa fiu "up-to-date" in caz ca ma reapuc. Main-ul meu e pe EUNE dar am un smurf pe West pe care mai joc din cand in cand. Imi placea mult sa joc top si support. Jucam mult si mid doar ca campionii mei de baza au fost nerfuiti rau de tot si nu mai faceam fata in ranked. Lasati aici nickul si serverul si poate, poate facem un meci odata ^^ Next.
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| march |
| ||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Si eu joc tot de prin sezonul doi. Cel mai confortabil ma simt mid (Ahri, Dinana, LB) sau suport cu Sona, Janna sau Morgana. In ultima vreme am incercat sa ma obisnuiesc cu jungla dar nu-mi place. Nik-ul meu e HiPerfect.
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| Dianae |
| ||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | heii ! incepe sa imi placa witchclub din nou. n-am stiut ca exist acare joaca lol aici. ia sa vedem, joc de la inceputul sezonului doi, nu am jucat ranked decat din sezonul trei. sunt SILVER III acum si o sa ajung gold insa ma deranjeaza ca nu am destul timp de pierdut pe lol pentru ca trebuie sa joc si alte jocuri hai sa ne intalnim astea care mai jucam la un party odata. eu sunt pe: EUNE - Njmenesse EU WEST - The Tea Giver da-mi de stire 'nainte de add ca nu dau accept la toata lumea nici pe lol
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| .vlad |
| ||||||
| i know that i've got issues but you're pretty messed up too Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1195 Monede: 5340 Miros: Iarba Bomboane: 1 | nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si aici
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| Dianae |
| ||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | care e problema ta punct vlad ?
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| GMLLL |
| ||||||
| Watch your mouth kid, or you'll find yourself respawning at home. Dragonul Focului Membrul nr. #2489 Posturi: 1966 Puncte: 2609 Monede: 730 Miros: Aer curat | Problema lui probabil e ca a vazut atat de posturi de-ale mele pe fb in care ma plang de bronzalai incat s-a saturat .Eu joc de prin martie? Da, cam asa, de cand a fost irelia penultima data la free .Sunt silver 4 la solo queue, Gold 5 la ranked team. Am ca main support, in special Janna. Janna si Sona au fost primii mei supporti, Sona mai exact. Jucam sona cand nu imi placea Janna, apoi am cumparat-o pentru ca era 1350 si am inceput sa invat sa joc cu ea. A devenit supportu meu preferat. Din pacate, cand joc ranked team, persoana care joaca adc este genul de adc foarte pasiv cu care nu pot sa joc Janna pentru ca nu am nici sustain nici putere pre amare de engage, in timp ce Janna e support pentru adc care isi fac treaba singuri si ea doar sa ii tina in loc. Asta m-a fortat sa incep sa joc Nami si Zyra foarte mult, uneori Leona. Dar am avut atat d emulte traume cu Leona incat am ajuns sa nu o mai scot din inutila. Dar mereu cand am ocazia sa joc cu alti adc pe care ii cunosc si de care stiu ca s-ar descurca si cu Janna langa ei, nu ezit sa o iau. Doamne, si o uram la inceput... Cum am putut. Mai joc si mid, dar mid in afara de ahri si lux eu nu prea stiu altceva. Am cont pe EuNe, nickname-ul este Rockleetist.
| ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||
| FreeStyle^ |
| ||||||
| Guards the Veil Dragonul Focului Membrul nr. #2208 Posturi: 3118 Puncte: 2494 Monede: 16385 Miros: Floricele cu unt | Am avut o amica absolut incantata de joc, care si-a dorit atât de mult sa ma alatur ei pe LoL, incât... Am facut un pariu ca nu o sa ma apuc decât daca se elibera campionul" - dragon in urmatoarele 3 luni, ceea ce nu trebuia sa se intample dar s-a intamplat . M-am tinut de cuvant ca macar incerc. A fost primul meu joc cu perspectiva de deasupra si mi se pareau caracterele super greu de controlat fara sa ma uit mereu la tastatura. Imi amintesc ca m-a facut sa ma gandesc cat de faina ar fi o interfata neurala pentru comenzi imediate, nu doar cu degetele, ci cu gandul . Asta se intampla acum 10 ani. Tot nu aveam de gand sa joc serios, asa ca fara sa-mi zica m-am trezit cu skin la Aurelion Sol si la inca vreo patru altii cadou (tot cred ca numele Aurelion Sol suna cam aiurea in limbile latine, mai ok ne suna Ao Shin). M-am distrat o perioada pe mijloc, jungla sau suport pana la Gold 1 pe laptop ieftinel cu FPS 80 si screen freeze ca-mi fecusem cont pe serverul EUW in loc de EUNE . Mi s-a parut usor de facut prieteni (adica amicitii) pe joc, dar nimic serios din pacate, pentru ca lumea tot cam incepea sa injure cand se pierdea cate un joc.Revenisem la jocuri ARAM acum 2 ani pentru ca se juca prietenul cu un grup unde erau toti de la Emerald in sus, unul chiar Master de ani intregi, evident obsedat de tot ce insemna LoL , si apoi l-am lasat, ca nu (mai) era pe gustul meu.Umm, cred ca pe un joc pierdut de LoL a crapat fratemiu biroul cand eram copchii! Ori asta, ori Metin. [ Editat Ma feb 03 2026, 09:53 ]
| ||||||
| Inapoi sus | | ||||||
| Lelou |
| ||||||
| Discipol avansat Membrul nr. #5145 Posturi: 55 Puncte: 276 Monede: 2660 | FreeStyle^ a zis ... Am avut o amica absolut incantata de joc, care si-a dorit atât de mult sa ma alatur ei pe LoL, incât... Am facut un pariu ca nu o sa ma apuc decât daca se elibera campionul" - dragon in urmatoarele 3 luni, ceea ce nu trebuia sa se intample dar s-a intamplat . M-am tinut de cuvant ca macar incerc. A fost primul meu joc cu perspectiva de deasupra si mi se pareau caracterele super greu de controlat fara sa ma uit mereu la tastatura. Imi amintesc ca m-a facut sa ma gandesc cat de faina ar fi o interfata neurala pentru comenzi imediate, nu doar cu degetele, ci cu gandul . Asta se intampla acum 10 ani. Tot nu aveam de gand sa joc serios, asa ca fara sa-mi zica m-am trezit cu skin la Aurelion Sol si la inca vreo patru altii cadou (tot cred ca numele Aurelion Sol suna cam aiurea in limbile latine, mai ok ne suna Ao Shin). M-am distrat o perioada pe mijloc, jungla sau suport pana la Gold 1 pe laptop ieftinel cu FPS 80 si screen freeze ca-mi fecusem cont pe serverul EUW in loc de EUNE . Mi s-a parut usor de facut prieteni (adica amicitii) pe joc, dar nimic serios din pacate, pentru ca lumea tot cam incepea sa injure cand se pierdea cate un joc.Revenisem la jocuri ARAM acum 2 ani pentru ca se juca prietenul cu un grup unde erau toti de la Emerald in sus, unul chiar Master de ani intregi, evident obsedat de tot ce insemna LoL , si apoi l-am lasat, ca nu (mai) era pe gustul meu.Umm, cred ca pe un joc pierdut de LoL a crapat fratemiu biroul cand eram copchii! Ori asta, ori Metin. Vezi exista Ao'yin pe Honor of Kings care e mult mai smecher | ||||||
| Inapoi sus |
| ||||||

.
.
, si apoi l-am lasat, ca nu (mai) era pe gustul meu.