Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Semnatura Saptamanii #52 |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | ||||||||||||||||||||||||||||||
Dianae |
| ||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 |
Regulile le stiti cred. O sa le precizez pe scurt totusi : 1. Interzis copiatul. 2. Semnaturile trebuie sa nu fi fost postate inainte pe internet. 3. ( pentru ca eu un fix cu creditele) Rog sa mentionati creditele macar pentru stockurile principale. 4. Dimensiunea sa nu depaseasca 200px in lungime si 500px in latime. TEMA EDITIEI ACEASTA ESTE: gaming . Adica jocuri video. E putin indrazneata tema pentru un forum cu multe fete, dar sunt sigura ca fiecare dintre noi am jucat cel putin odata un joc video. De la anticele, dar clasicele jocuri Mario, Pac Man, Zuma Deluxe, continuand cu jocuri comune si peste tot jucate: GTA-urile, NFS-urile, Sims-urile sau FIFA-urile si shooterele CS, Crossfire sau Team Fortress si sfarsind poate jocuri precum Assasin's Creed, Minecraft sau cu popularele MOBA-uri ( LoL, DotA, HoN). Sunt curioasa ce intrari vor fi. Va doresc succes. Juriu. Am nevoie.
Inapoi sus | | ||||||||||||||||||||||||||||||
.vlad |
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1102 Monede: 4410 Miros: Iarba Bomboane: 1 | asa mai vii de-acasa ![]()
Inapoi sus |
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | i would like somebody else to be part of the jury because i think it's for the best
.vlad |
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1102 Monede: 4410 Miros: Iarba Bomboane: 1 | pot sa fac mai multe? tema e grozavaaaaa
Inapoi sus |
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | haha ma bucur ca prinde la public ![]() si daca prinde numai la tine, atunci o sa te consider tot publicul. sigur ca poti face mai multe, poti insa sa intri cu una singura ![]() si fetele, puteti face semnaturi cu joculete de genul sims sau farmville daca trebuie. dunno ... anything
.vlad |
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1102 Monede: 4410 Miros: Iarba Bomboane: 1 | hua vizavi de credite, daca iau fix primul wall de pe gimages, pun gimages? ![]() [ Editat Jo iul 25 2013, 06:55 ]
Inapoi sus |
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | pai ar trebui sa mergi putin mai adanc si sa gasesti adresa de unde origineaza wallul tau, daca nu, atunci pune gimages... ce sa zic ![]()
.vlad |
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1102 Monede: 4410 Miros: Iarba Bomboane: 1 | Dianae a zis ... pai ar trebui sa mergi putin mai adanc si sa gasesti adresa de unde origineaza wallul tau, daca nu, atunci pune gimages... ce sa zic ![]() Oricum folosesc doar chestii free. Si pot sa pun pariu ca Square Enix n-o sa se supere ca nu le-am dat credit ![]()
Inapoi sus |
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | oh ok that was fast. i look like lara croft sometimes. [ Editat Jo iul 25 2013, 07:11 ]
Julia |
C6H2(NO2)3CH3 Maestru al elementelor Membrul nr. #629 Posturi: 865 Puncte: 1322 Monede: 4925 Miros: Ploaie | * very very awkward moment * cred ca n-am mai participat de circa 30-40 de editii ahaha i kill myself da, i haz signed in. nu am mai pus mana pe ps de cand...mno. de mult. inca ma minunez de mine insami okay ![]()
.:.:Snow-Angel.:.: |
haidipa.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #2569 Posturi: 775 Puncte: 1392 Monede: 945 Miros: Banana | si eu,si eu,si eu ![]()
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | o sa imi motivez asa rezumativ notele pentru ca urasc cand mi se comunica rezultate si note si nu stiu ce am facut gresit. e o experienta nefolositoare, nu e o experienta de fapt pentru ca n-ai invatat nimic. in ordinea intrarii in concurs: punct vlad: 10 primul lucru pe care l-am observat, ai flow. al doilea lucru pe care l-am observat, ai contraflow. exact atat cat trebuie. nu stiu daca ai facut asta in buna stiinta sau daca ai nimerit, dar decorurile de fundal si detaliile sunt pe aceeasi directie cu arcul, sageata si bratul stang. iar directia bratului drept e perpendiculara pe directia flowului si da echilibru compozitiei. imi place, iti dau like. ![]() ce e de mentionat e ca ai folosit trei planuri si chestia asta mi se pare geniala. ai o data primul plan, care sunt decorurile de la colturi, ai planul principal in care e subiectul si ai fundalul care e foarte blurry and stuff. textul e reusit, imi place fontul, imi place craniul ala desi eu l-as fi orientat in directia flowului. felicitari ! ( moama cat am comentat aici ) bammbz: 7 am vazut lucrari de ale tale mult mai bune, nu stiu ce ai facut de data asta. e de apreciat ca ai folosit modelul in-game si nu ceva fanart sau splashart, dar ... de obicei cand faci asta faci semnatura mai mica ca pixelii sa fie ingramaditi si sa nu existe efectul asta de ' low-grafics ' if you know what i mean. altfel, subiectul e bun, tipa e foarte expresiva si are ochii aia verzi ( pe care ar fi trebuit sa-i scoti mai bine in evidenta ) care parca se uita la tine in suflet ![]() lucis: 5 ai stricat proportiile la render, e redimensionat fara sa ai grija la proportii. semnatura ta nu prea are poveste, nu are fundal - sunt doar c4d-uri fara sens. ai niste pasari pe acolo si nu mi-as fi dat seama ca sunt pasari daca nu as fi vazut la credits. culorile nu se potrivesc. textul e simplu, prost incadrat in semnatura, dar ai un punct in plus ca l-ai folosit pe instalator, Mario i mean. julia: 7 u were close to 3rd place, but no. pentru ca ai cateva greselute mari. am observat si la tine un oarecare flow, intens accentuat de liniile mari si albe care curg spre stanga sus. sunt pe directia liniilor fetei lui jin si chestia asta e foarte subtila. imi place. de asemenea, pe directia bratului, iar privirea e un fel de contraflow aici. misto. ceea ce numesti tu umbra cam eclipseaza din subiectul principal. se accepta doi subiecti la semnaturi in cazuri de astea de dualitate and shit, but 'umbra' aceea e mult prea puternica, asa inchisa si contrastant ( cu liniile albe ). u also have blending problems julia, ai folosit probabil un pattern care e localizat foarte ciudat, cateodata da peste fata subiectului si nu acopera fundalul. se termina brusc in cealalta parte a semnaturii. imi place efectul pe care il da faptul ca n-ai centrat subiectul ( lucru foarte bun de altfel ), as in he's coming towards us so fast and w/e. smth like that. imi place textul, tu tot timpul ai pus accent pe text si foarte bine, ma bucur ca n-ai pus ' tekken ' acolo sau ' jin ka..smth '. ah si inca ceva, ai taiat din tatuajul lui si asta se accepta doar daca imaginea e blurry sau faded. snow-angel: 5 ai luat un render, i-ai pus glow, ai pus un c4d ca fundal si logo-ul oficial de la 'league of legends' pe lighten sau screen. atat. nu prea am ce sa zic, n-are prea multe semnatura ta. n-are flow, n-are adancime, textul e practic inexistent, ai folosit logoul de la joc, render prost incadrat, nein blending. tho' i have to mention that caitlyn is my favourite adc in the game. march: 9 bai ai evoluat de cand nu te-am mai vazut. imi place ce subiect ai ales, foarte puternic si de efect. ai flow, imi place ca n-ai centrat ( vezi julia, acelasi sentiment il provoaca incadrarea ta ). e de laudat ca i-ai pus bila aia de energie in mana si nu ai lasat gol acolo, am observat asta din prima. ai si adancime, din cauza renderului, ahri tine mana in fata si se desfasoara in 3d cum ar veni. ai blend bun, foarte bun. mi se pare totusi ca e mult prea intunecata ahri. ai scazut expunerea de numa' numa' si contrastul e mare. da efect misto la ochi, dar puteai sa mai diminuezi din intunecime la restul corpului. la text sunt cateva lucrui care nu imi plac: ai folosit 3 fonturi, ceea ce e cam mult... primul font nu se potriveste cu al doilea si ai dat glow galben la scris alb !GRESEALA. din nou, la 'burn', desi imi place foarte mult de font ai folosit, ai folosit glow galben march ... ceva ceva mai inchis care sa integreze scrisul, nu sa-l duca asa in prim plan ... but anyway, congrats. btw, ahri is one of my favourite mids. the doctor: 8 mi-a fost greu sa aleg locul III, tu, julia si bammbz ati fost initial concurente pe pozitie. ai castigat pentru ca, desi de obicei nu sunt pro stilul acesta de facut semnaturi, ti-a iesit. vintage-ul asta se potriveste grozav pentru stock-ul si chiar pentru jocul pe care l-ai ales. are mai putine greseli pentru ca stilul pe care l-ai ales nu e foarte greu de urmat. nu prea ai nevoie de flow aici, exista putina adancime datorita vignettingului de pă margini. imi place cum ai pus scris, imi place cum ai combinat fonturile si ca ai taiat din partea de sus a taxiului a.i. sa fie doar un element de fundal, ci nu un subiect ( avea mai multa greutate daca era total vizibil si etc ). nu te-ai complicat cu culorile, merge. congrats u too. kira: 6 e putina prelucrarea, ai folosit ca text logo-ul jocului, asezat jos si fara sa contrasteze intr-un oarecare mod cu restul semnaturii. ai adancime pentru ca ai folosit a doua oara stockul pe opacitate mica si asta te-a salvat de la a avea o semnatura plana. nu are flow deloc si se vede. toate elementele curg in ce directie vor ele. mna daca o lucrai mai mult si te foloseai de texturi si chestii, poate iesea. felicitari la toata lumea oricum, nu va las timp de contestat nimic pentru ca sunt sigura pe alegerea mea si nici nu prea mai este timp ^__^ i hope i was a good jury and you ain't disappointed.
march |
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Super ![]() Daca vrea cineva sa organizeze urmatoarea editie, e liber sa o faca. Doar sa spuneti sa nu facem 2 odata.
Inapoi sus |
Dianae |
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Am facut eu deja. Din nou.
march |
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Next time maybe you'll let us know before.
Inapoi sus |