Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Semnatura Saptamanii 51 |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba |
Semnatura Saptamanii #51 Am vorbit cu ToXicFloWer, cea care a organizat concursul Portrete cat se poate de artistice (clic aici) si m-a lasat sa ii fur imprumut ideea cu crearea unu portret pentru un membru. Evident, voi va trebui sa concepeti o semnatura ![]() Nu cred ca e nevoie neaparat sa cereti permisiunea persoanei respective pentru a o folosi drept muza, dar puteti desigur sa o faceti daca considerati ca e necesar. Ma gandeam doar ca ar fi dragut sa ii faceti o surpriza ![]() ToXicFloWer va fi in juriu in aceasta editie si vom alege castigatorii impreuna (da, nu va mai fi ales prin poll). Succes si sper sa va inscrieti cat mai multi!
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4037 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | Deci, dacă am înţeles bine, folosim o poză cu persoana, nu?
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Pai, puteti folosi poza cu persoana. Sau orice poate face legatura cu acea persoana. Daca respectivei ii place sa picteze, puteti crea o semnatura in care un pictor sa iasa in evidenta. Deci nu neaparat sa fie poza ei acolo. Pur si simplu sa ii surprindeti personalitatea. [ Editat Ma iul 16 2013, 03:02 ]
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1102 Monede: 4410 Miros: Iarba Bomboane: 1 | pot sa ma fac pe mine?
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | So selfish~ Nu, nu poti, na ![]() edit: Am inteles ca nu va place asa. Deci, puteti sa faceti in continuare semnatura pentru un alt membru, dar puteti face si despre voi. [ Editat Vi iul 19 2013, 04:49 ]
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | nu am mai facut o semnatura de jumatate de an. i guess i'm out of hand, but i had fun doing this ! it's good to be back
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Eu am acordat notele. Sa vedem ce iese ![]() Se ofera cineva sa faca urmatoarea editie a semnaturii? Diana, poate? Vreau si eu sa particip ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | sunt note bune macar? ![]()
| |||||||||||||||||||
Dianae |
| |||||||||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | march a zis ... Se ofera cineva sa faca urmatoarea editie a semnaturii? Diana, poate? Vreau si eu sa particip :d Ok i can do it . it's been a long time since i last did this, i hope i'll do well.
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Super, imediat ce se incheie editia esti libera sa o deschizi pe urmatoarea. Mersi mult ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4037 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | UUU. Locul II. Multumesc! ![]() [ Editat Mi iul 24 2013, 10:54 ]
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||