Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Colorize #27 |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | ||||||||||||||||||||||
Bammbz |
| ||||||||||||||||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump |
Multi dintre voi stiti ce presupune acest concurs, dar pentru cei ce nu au mai participat pana acum regulile sunt urmatoarele: -mai jos aveti o poza alb-negru ce va trebui colorata de voi (orice program de editare este acceptat); -culorile nu va sunt impuse si aveti mana libera dpdv artistic; -in general se puncteaza armonia lucrarii, originalitatea si 'curatenia' acesteia (adica fara depasiri); -puteti modifica marimea pozei, desi nu va recomand acest lucru; -intrarea voastra va trebui sa contina un link-ul catre lucrarea finala (postati va rog in thread si un screenshot din timpul lucrului, aparent am uitat cum merg concursurile si am gresit tipul de intrare la inceput ![]() Poza pentru aceasta editie este: (clic aici) Premiile sunt aceleasi ca de fiecare data, tutoriale gasiti foarte usor (mai ales pe deviantart), iar daca mai aveti nelamuriri nu va fie frica sa intrebati. Succes [ Editat Sb iun 29 2013, 06:12 ]
| ||||||||||||||||||||||
Inapoi sus | | ||||||||||||||||||||||
.vlad |
| ||||||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1195 Monede: 5340 Miros: Iarba Bomboane: 1 | m-am inscris doar pt emma si aici e screenshot-ul: (clic aici) [ Editat Sb iun 29 2013, 05:29 ]
| ||||||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||||||||||||||||
aleena |
| ||||||||||||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4155 Puncte: 4931 Monede: 2569 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | screenshot: (clic aici) update: i screwed up update2: e chiar distrusă. nu mă mai înscriu. update3: mă mai gândesc [ Editat Sb iun 29 2013, 07:02 ]
| ||||||||||||||||||||||
Dragonfly |
| ||||||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7454 Puncte: 1455 Monede: 6206 Miros: Portocale Bomboane: 713 | screen shot; (clic aici)
| ||||||||||||||||||||||
Michiru |
| ||||||||||||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Dragonfly, vezi ca nu-ti putem vedea intrarea. Trebuie sa introduci DOAR linkul, fara un text alaturi ![]()
| ||||||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||||||||||||||||
lucis. |
| ||||||||||||||||||||||
Look for me in a hole of my heart.![]() Dragonul Focului Membrul nr. #3521 Posturi: 895 Puncte: 2496 Monede: 20490 Miros: Portocale Bomboane: 1587 | Ok deci tin sa mentionez ca asta este primul meu colorize,deci scuzati eventualele greseli. ![]() Screenshot: (clic aici) [ Editat Ma iul 02 2013, 12:22 ]
| ||||||||||||||||||||||
Kira. |
| ||||||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1312 Monede: 1030 Miros: Levantica Bomboane: 172 | screenshot : (clic aici)
| ||||||||||||||||||||||