Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Portrete cat se poate de artistice |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | |||||||||||||
ToXicFloWer |
| |||||||||||||
![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3962 Posturi: 3009 Puncte: 2349 Monede: 2590 Miros: Pamant proaspat Bomboane: 247 |
Deci.Ce trebuie sa faceti. Sa faceti un fel de portret al unui membru de pe site.Fie ca il cunoasteti in realitate,fie ca l-ati vazut pe facebook. Nu conteaza sursa de inspiratie. Poate sa fie orice membru. Asta da' provocare. O sa va ia mai mult sa alegeti un singur membru din atatia.Evident membru sa fie cat de cat activ ca sa va vada capodopera. Am zis eu portret,dar poate sa fie si o caricatura in limita bunului simt. Nu conteaza daca nu sunteti buni la desenat.Caut lucrari cat mai trasnite si amuzante. Si btw,astept doritori pentru juriu.Persoane care se pricep,ofc.Am nevoie de ajutor. Reguli (fiindca trebuie): -Membrul pe care il alegeti sa fie de acord cu toata treaba asta.Nu vreau sa iasa certuri or something. -Desenul poate fi facut de mana sau pe calculator. -Distrati-va. O mica precizare : nu trebuie neaparat sa aveti o poza sau o imagine a userului respectiv.Puteti sa va 'imaginati' cum ar arata dupa nickname ( gen: The Doctor- desenati un doctor,DragonFly-desenati un dragon zburator etc) ,dupa profil (unii au descrieri amanuntite dupa care va puneti ghida) etc La intrarea in concurs va rog sa precizati si sursa de inspiratie. ![]() *acum imi dau seama cat de pueril e concursul asta,but who cares ? have fun* [ Editat Vi iun 28 2013, 11:22 ]
| |||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7454 Puncte: 1455 Monede: 6206 Miros: Portocale Bomboane: 713 | flori, te-aş desena dar ar ieşi o chestie de genu' (clic aici)
| |||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||
issues.![]() Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5199 Puncte: 3331 Monede: 6066 Miros: Portocale | pot sa fac some kind of inside joke? ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1190 Monede: 5290 Miros: Iarba Bomboane: 1 | vrea cineva sa-l desenez? ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Smiling fox |
| |||||||||||||
Ōkami to Kitsune![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | *vine copilul-intrebare*: Pot sa fac si portret anime? :3
| |||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||
![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4149 Puncte: 4921 Monede: 2469 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | .vlad a zis ... vrea cineva sa-l desenez? ![]() pickmepickme
| |||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||
issues.![]() Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5199 Puncte: 3331 Monede: 6066 Miros: Portocale | BUNA VLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Data terminarii e 31 iulie? Are you sure? Ma ofer voluntara pentru juriu ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
ToXicFloWer |
| |||||||||||||
![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3962 Posturi: 3009 Puncte: 2349 Monede: 2590 Miros: Pamant proaspat Bomboane: 247 | o.o nu credeam ca voi avea atat de mult succes cu acest concurs. pe rand: Andrada,ti-am zis ca nu conteaza neaparat talentul la desen. Cu cat e mai traznit desenul cu atat mai bine. ![]() SMiling: da ,poti. Steph,da,poti,atata timp cat e in limita bunului simt. ![]() Michiru,mda,cred. e cam tarziu,dar ma gandesc ca pana vede majoritatea acest concurs,pana se apuca de desen..etc ![]() ![]() [ Editat Vi iun 28 2013, 12:10 ]
| |||||||||||||
~DarkSmile~ |
| |||||||||||||
Runo-chan![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Sigur ma inscriu . ![]()
| |||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||
issues.![]() Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5199 Puncte: 3331 Monede: 6066 Miros: Portocale | come on guysss ![]()
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Haideti maaaaa. Va inscrieti sau ce?
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Bammbz |
| |||||||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Nu se mai inscrie nimeni?
| |||||||||||||
Smiling fox |
| |||||||||||||
Ōkami to Kitsune![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Pff :___: Trebuie sa ma inscriu si eu azi... dar nu s-a inscris nimeni pana acum -__-"
| |||||||||||||
~DarkSmile~ |
| |||||||||||||
Runo-chan![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | La naiba... am uitat. ![]() Doamne, ce adorabiiiiiiiiiiiiiiiiiil e desenul ![]() ![]() ![]()
| |||||||||||||
Smiling fox |
| |||||||||||||
Ōkami to Kitsune![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | ~DarkSmile~ a zis ... La naiba... am uitat. ![]() Doamne, ce adorabiiiiiiiiiiiiiiiiiil e desenul ![]() ![]() ![]() Mercic ^^ :3
| |||||||||||||