Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Semnatura saptamanii |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | |||||||||||||||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba |
Regulile sunt aceleasi. Tema: alegeti-va o melodie si faceti o semnatura. Poate fi cu artistii de acolo, se poate baza doar pe mesaj sau orice altceva. Sa postati si melodia Jurizarea va fi prin poll [ Editat Vi iun 28 2013, 11:57 ] | |||||||||||||||||||||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||||||||||||||||||||
Smiling fox |
Ōkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Pff... am si eu o intrebare (eu sunt omul cu intrebari ): Melodia poate fi si intrumentala... si in alta limba poate mai putin cunoscuta (japoneza?)...? | |||||||||||||||||||||||||||||||
march |
Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Nu vad de ce ar fi vreo problema asta. Poate fi si instrumentala, si in alta limba, cunoscuta sau nu.. depinde de voi si cum valorificati mesajul | |||||||||||||||||||||||||||||||
Smiling fox |
Ōkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Merci mult pentru raspuns :3! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Dragonfly |
Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7454 Puncte: 1450 Monede: 6156 Miros: Portocale Bomboane: 713 | god bless you march! [off topic, dar trebuia s-o spun] | |||||||||||||||||||||||||||||||
.vlad |
i know that i've got issues but you're pretty messed up too Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1185 Monede: 5240 Miros: Iarba Bomboane: 1 | ce de oameni s-au inscris c:
Dragonfly |
Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7454 Puncte: 1450 Monede: 6156 Miros: Portocale Bomboane: 713 | .vlad a zis ... ce de oameni s-au inscris c: reasons why i'm broke. | |||||||||||||||||||||||||||||||
march |
Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | nu uitati sa votati | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fluffy |
Vrajitor Membrul nr. #2268 Posturi: 136 Puncte: 374 Monede: 4320 | Ce rău îmi pare că n-am apucat să particip! Ufff. Și nu mă pot decide între .vlad și Bammbz... | |||||||||||||||||||||||||||||||
march |
Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Heeei, s-a terminat concursul Felicitari castigatorilor, voi posta pe home lucrarile din top. Mai merge inca o editie, mai participati? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kira. |
Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1312 Monede: 1030 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Eu particip sigur. | |||||||||||||||||||||||||||||||
мαяια |
stubborn Dragonul Apei Membrul nr. #3279 Posturi: 2940 Puncte: 1571 Monede: 12360 Miros: Lapte si miere | Yeyy , macar am primit un vot ! Felicitari | |||||||||||||||||||||||||||||||
Smiling fox |
Ōkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Felicitari ^__^! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kira. |
Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1312 Monede: 1030 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Mai vreau inc-o editieeeee. Da-ti-mi de lucru. Va roooog. | |||||||||||||||||||||||||||||||