Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Halloween photo manipulation |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | |||||||||||||||||||
Mistique |
| |||||||||||||||||||
Love fades. Mine has.![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3535 Posturi: 2285 Puncte: 2115 Monede: 1520 Miros: Portocale Bomboane: 1462 |
puteti alege ce poze vreti, atata timp cat rezultatul are legatura cu Halloween-ul. in intrare vreau sa apara imaginea initiala, una din timpul lucrului si rezultatul final. banuiesc ca regulile gen "nu copiati" s.a.m.d. sunt evidente si nu mai trebuie mentionate. so... succes!
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Savage |
| |||||||||||||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | Conteaza pe mine
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4038 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | M-am inscris. Un pic cam stangace editarea, dar nu mai am ce face.
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | tadaaaa.
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Mistique |
| |||||||||||||||||||
Love fades. Mine has.![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3535 Posturi: 2285 Puncte: 2115 Monede: 1520 Miros: Portocale Bomboane: 1462 | Ciudatica, ai uitat poza din timpul lucrului.
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Savage |
| |||||||||||||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | 10 zile fara note.
| |||||||||||||||||||
Mistique |
| |||||||||||||||||||
Love fades. Mine has.![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3535 Posturi: 2285 Puncte: 2115 Monede: 1520 Miros: Portocale Bomboane: 1462 | adica? ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Savage |
| |||||||||||||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | Edit: Spiritul meu de observatie e flamand [ Editat Vi nov 23 2012, 02:20 ]
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | NOTE,NOTE,NOTE <3
| |||||||||||||||||||
Savage |
| |||||||||||||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | Kira. a zis ... NOTE,NOTE,NOTE <3 Pleaca acasa! CHOO!
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Savage a zis ... Kira. a zis ... NOTE,NOTE,NOTE <3 Pleaca acasa! CHOO! Vaca.. sunt acasa -_-". De unde crezi ca intru pe internet? De pe luna? -___-"
| |||||||||||||||||||
Mistique |
| |||||||||||||||||||
Love fades. Mine has.![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3535 Posturi: 2285 Puncte: 2115 Monede: 1520 Miros: Portocale Bomboane: 1462 | Ciudatica - imi pare rau, dar specificasem in reguli ca trebuie sa puneti si o poza din timpul lucrului. ti-as fi dat o nota mai mare in alt caz. The Doctor - a fost bun, si ti-as fi dat mai degraba un 8.50, numai ca trebuia sa fac o diferenta intre tine si Kira, ale carei combinatii de culori mi s-au parut mult mai potrivite pentru tema data. Kira - foarte frumos! cum am spus si mai sus, mi-au placut mult combinatiile de culori folosite. mi-au placut mult ochii, si ideea cu corpul din cioburi or whatever. Savage - superb. ai fi perfecta pentru "Pe muche de cutit". ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Awwwwh, nu ma asteptam, multumeeeeeeeeesc <3
| |||||||||||||||||||
Savage |
| |||||||||||||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #4742 Posturi: 820 Puncte: 661 Monede: -1626 Miros: Parfum scump | Multumesc ![]() EDIT: Oficial, poate faci si un Christmas Photo Manipulation [ Editat Sb dec 08 2012, 08:28 ]
| |||||||||||||||||||