Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
Concurs de avatare! |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Thread inchis |
Autor | Post | |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba |
Asa cum ati vrut, facem si un concurs de avatare ![]() Regulile sunt exact ca la celelalte editii. Sa fie lucrarea voastra, sa respecte tema, marimile etc etc. Singurul lucru diferit de data asta e ca nu va trebui sa faceti doar un singur avatar (icon), ci 3! Sau mai multe. Dar minimul e 3. Le puteti pune la sfarsit pe toate intr-un singur document ( (clic aici) ) sau separat. Tema este: APA Succes! [ Editat Du sep 09 2012, 10:48 ]
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Musai si text?
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | nup
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Marime? intre 50 si 130?
| |||||||||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7453 Puncte: 1435 Monede: 6006 Miros: Portocale Bomboane: 713 | pot să le lipesc, şi să fie o singură imagine ![]()
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | ii bine? ![]()
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | e bine la amandoua ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Lelou |
| |||||||||||||||||||
![]() Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #5145 Posturi: 49 Puncte: 169 Monede: 1590 | cred ca o sa incerc sa particip si eu :3 | |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4038 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | Lelou a zis ... cred ca o sa incerc sa particip si eu :3 Succes atunci, eu tot incerc si nu am nicio idee ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1107 Monede: 4460 Miros: Iarba Bomboane: 1 | aha ha aha hahaha ha haa![]() nu ma pot opri
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7453 Puncte: 1435 Monede: 6006 Miros: Portocale Bomboane: 713 | .vlad a zis ... aha ha aha hahaha ha haa ![]() nu ma pot opri subscriu
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Dragonfly a zis ... .vlad a zis ... aha ha aha hahaha ha haa ![]() nu ma pot opri subscriu Subscriu si eu.
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | .vlad a zis ... aha ha aha hahaha ha haa ![]() nu ma pot opri move your fat ass in here
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1107 Monede: 4460 Miros: Iarba Bomboane: 1 | trebuie doar sa cereti, copii. luati exemplu de la marci c: and my ass is not fat. it is a beautiful low-fat piece of art
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | .vlad a zis ... trebuie doar sa cereti, copii. luati exemplu de la marci c: and my ass is not fat. it is a beautiful low-fat piece of art well,sire,may I kindly ask for the 23rd icon ?
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1107 Monede: 4460 Miros: Iarba Bomboane: 1 | Ciudatica a zis ... well,sire,may I kindly ask for the 23rd icon ? desigur, dar pt asta tb sa te inscrii in concurs :>
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | .vlad a zis ... Ciudatica a zis ... well,sire,may I kindly ask for the 23rd icon ? desigur, dar pt asta tb sa te inscrii in concurs :> challenge accepted. :>
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | dupa concursul cu avatare urmeaza unul cu colorize, ca asa am promis acum ceva vreme la chat. Dragonfly parca m-a rugat. Sau vreti tot unul de avatare?
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | Colorize :3
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4038 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | Da, colorize ar fi perfect.
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
.vlad |
| |||||||||||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1107 Monede: 4460 Miros: Iarba Bomboane: 1 | nu nu nu nu nu nuuuuuu nu se poate din amandoua? ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Nu stiu de ce am un feeling ca si voi puteti deschide concursuri!!!!
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
aleena |
| |||||||||||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4038 Puncte: 4680 Monede: 59 Miros: Coca-cola Bomboane: 253 | march a zis ... Nu stiu de ce am un feeling ca si voi puteti deschide concursuri!!!! Noi vrem sa participam la ele...
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | exista alea prin juriu la care poti participa..
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7453 Puncte: 1435 Monede: 6006 Miros: Portocale Bomboane: 713 | dar nu ne putem înscrie
| |||||||||||||||||||
Ciudatica |
| |||||||||||||||||||
issues.![]() Xin Jing Membrul nr. #1547 Posturi: 5130 Puncte: 3098 Monede: 4236 Miros: Portocale | pai de facut putem sa le facem dar cu notele e o problema... ![]()
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
march |
| |||||||||||||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Am acordat notele ![]() Haideti bai, ma asteptam sa fiti mai multi care va inscrieti.
| |||||||||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7453 Puncte: 1435 Monede: 6006 Miros: Portocale Bomboane: 713 | thank you
| |||||||||||||||||||
Kira. |
| |||||||||||||||||||
Feelings die, but memories don't.![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1486 Puncte: 1307 Monede: 980 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Multam march. <3 faceam mai multe dar am ramas fara net T__T
| |||||||||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7453 Puncte: 1435 Monede: 6006 Miros: Portocale Bomboane: 713 | marchiii. concursul următor, please ![]()
| |||||||||||||||||||