Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Prostii | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||
| aleena |
| ||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Dupa cum am promis acum vreo doua zile, am zis ca scanez niste chestii si le pun intr-un thread numit cum se numeste asta. Sunt tot felul de chestii... Desene, picturi, mazgalituri, coperte/pagini din caietee... (clic aici) pentru un steag UK pictat de mine acum doi ani pentru nu stiu ce activitate. (clic aici) pentru cum arata inceputul unui caiet de asa-zise notite (a se citi: tot felul de prostii) din clasa a opta. (clic aici) pentru o prostie de desen in care incercam eu sa fiu 'fesan'; cred ca are 2 ani. (clic aici) pentru cum arata caietul din clasa a saptea (clic aici) pentru coperta caietului din vara 2011 (clic aici) pentru o asa-zisa pictura din caietul din vara 2011. (clic aici) pentru prima pagina din caietul cu vara 2011. (clic aici) pentru o bucata din Tardisul meu de carton! (e in format 2d, adica... un carton) (clic aici) pentru o incercare a personajelor dintr-o poveste mai veche, Gasca (clic aici) pentru niste pagini cu chestii, din clasa a opta, parca (clic aici) , (clic aici) , (clic aici) , (clic aici) , (clic aici) , (clic aici) pentru niste portrete aiurea pictate tot de mine. Nu stiu de ce le postez, dar le-am postat. Sper ca toate linkurile merg acum, mai devreme unele erau puse aiurea (de catre mine. photobucketul merge greu si linkurile sunt ba copy/paste, ba scrise direct de mine). [ Editat Ma iul 03 2012, 06:50 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Dragonfly |
| ||
| Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7455 Puncte: 1460 Monede: 6256 Miros: Portocale Bomboane: 713 | [short post] ÎÅ£i voi spune că mult din ce ai postat acolo tu nu se vede xD Îmi place de tradis :3 . Lovely, as usualy. Åži portretele sub abstracte xD
| ||
| Inapoi sus | | ||
| aleena |
| ||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Sper ca zici ca nu intelegi ce scrie, ca pozele se vad.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| aleena |
| ||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Un colorize (clic aici)Mi-e lene sa pun originalul. (edit: trebuia asa: (clic aici) ) Desenul meu smecher pentru un concurs: (clic aici) Poate pun celelalte variante as well. Cred ca se incadreaza la categoria prostii: 'nail art' (clic aici) Un meme? (clic aici) [ Editat Ma oct 23 2012, 04:40 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||