Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Desne anime,dar si altele | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Deci m-am gandit sa deschid si eu thread la Fan art, asta nu inseamna ca ma cred sau sunt un super artist, dar totusi va arat, fiindca vreau sfaturi comenturi si critici, sa vad unde trebuie sa invat mai mult, sa imi iasa mai bine desenele. Non anime: 1.Tata: (clic aici) 2.Eu in trecut: (clic aici) 3.Zambet: (clic aici) 4.Plans: (clic aici) Anime: 1.Poster: (clic aici) 2.Rock: (clic aici) 3.Nothing: (clic aici) 4.Happy.: (clic aici) Unele poate arata ciudat,dar e din cauza cum am facut poza.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Smiling fox |
| ||||
| ÅŒkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Ehee...voi comenta desenele criticului ;3 (De când aÈ™tept eu asta...). AÈ™a: 1. Super desen. Nu am ce comenta^^ 2. Are faÈ›a cam ciudată È™i ochiul din dreapta e un pic cam sus. În rest, chipul e foarte expresiv^^ 3. Èši-a ieÈ™it bine...ciudat este zâmbetul care seamănă cu emoticonul ” ”.(Și e poziÈ›ionat cam strâmb)4. FaÈ›a e cam rotundă, dar are expresivitate. Ai talent.^^( È™i la d-astea) 5. Posterul nu-l comentez, È›i-a ieÈ™it foarte bine^^ 6. Ai făcut ciudat pozaO_o. Hmm...oricum piciorul e cam ciudat. În rest e OK. 7. Puteai să-l întorci, nu se ne întorci pe noi pentru o vizualizare mai bună . Desenul este adorabil, È›i-a ieÈ™it bine^^8. Ce cutee e...^^ Este adorabilă. Mâna nu È›i-a ieÈ™it-_-. Baftă în continuare È™i aÈ™tept noi desene! [ Editat Sb ian 07 2012, 10:08 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Multumesc pentru comentari...altele noi! 1. Te prin! (clic aici) 2.Am cazut, da' nu-i nimic! (clic aici) 3. Acum ca sunt singura(pentru tot deauna) am timp sa ma gandesc: (clic aici) 4. Yeah, man! (clic aici) 3. Lasa-ma ! Tu nu vezi ca tip? (clic aici) 7. Asteapta-ma! (clic aici) Da, stiu ca la mine se numara ceva de genu: 1,2,3,4,3,7 , da mda...asta e! Si numele desenelor, le faceam pe poment, adica chiar patisem ceva ciudat!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| blacksubmarine |
| ||||
| Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie. Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Am sa comentez la al doilea post,al tau . Prima e cat de cat ok,se putea si mai bine,nu spun ca eu sunt intruchiparea perfectiunii in desen. 1 . Tipa e okei . Ai putea sa mai exersezi la corp. *Arata plinuta,si cred ca in imaginea reala sau in imaginatia ta nu era asa de plinuta. 2. Din nou,stii si eu am avut o problema la inceput cand m-am apucat de desen,nu stiam sa fac calumea degetele cauta pe youtube niste videoclipuri si o sa te ajute mult asta,daca vrei ca sa iti iasa niste desene reusite. Incearca sa ii dai mai multe detalii personajului pe care-l desenezi . 3. E draguta dar din problema de la 1 si la 2. Lanturiile sa para mai realiste,ai incercat sa faci si umbre? 4. Again, detalii putine si degetele neiin. 5. Puteai sa-i adaugi o alta descriere,in desenul ala nu e de crezut ca urla. Mai de'graba ca e trista si ca se considera inutila. Ai uitat ochii,daca chiar n-ai fi vrut sa-i faci deschisi puteai sa-i faci inchisi. 7. E draguta,dar unde-s papucii? Detalile . Si data viitoare incearca sa le grupezi calumea (1,2,3,4,5,6,7...) M-am uitat si la primul post si cand l-ai desenat pe "tata",am observat ca ai o problema si la desenatul urechiilor. Ce sa spun desenele sunt frumoase,dar mai ai mult de exersat,am impresia ca esti plina de idei dar ti-e lene sa le finalizezi si atunci cand te-ai plictisit de finalizat desenul tragi 5 lini,si alea ar trebui sa fie degetele. Nu-i neaparat ca sa termini un desen in momentul respectiv. Niste sfaturii : Incepe cu schita. - Fa personajele cu un creion dar nu apasa tare ca sa iti iasa o idee. - Contureaza apasand mai tare cu creionul . - Detaliile cu un creion mai subtire. - Umbrele cu servetelul sau cu degetul , dar sterge cu radiera daca a depasit. Nu mi-o lua in nume de rau,vreau sa te ajut si sa te perfectionezii. De geaba spune-am: "Vai ce faine sunt,cat de artistica,mi-au ajuns la corason" . Pentru ca atunci tu tot asa continuai. ^_^ Succes in continuare si sper ca pe viitor sa fiu mandru de tine. Sau poate peste cativa ani o sa te vad un desenator de manga-uri,cine stii:> . [ Editat Sb ian 21 2012, 01:44 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Smiling fox |
| ||||
| ÅŒkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | AÈ™a. Ultimele desene le cam È™tiu...dar haioase nume le-ai pus Serios? Lasă-mă! Nu vezi că È›ip? 1. Èši-a ieÈ™it adorabil^^ Îmi place. 2. Are corpul strâmbuÈ›. În rest e okey (aaa...È™i mâna) 3. Super!^^ 4. Ehee...super. Èši-am mai zis că seamănă cu Chrona? 3...? Kawaii. Mai trebuie să lucrezi la fete fără față... 7..am pierdut eu ceva? Ideea e bună. Mai trebuie să exersezi...prima e cam strâmbă. În rest bine.Mai aÈ™tept desene^^.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Wow Alex, iti multumesc. Si da stiu ca am o problema cu corpul si cu degetele,si nu prea sunt atenta la toate detaliiele, dar unele desene sunt facute chiar cand ma plictisesc si nu ajung sa le finalizez. Si scuze ca nu le asezasem frumos, dar le-am postat cand eram posedata de ceva. o_0Deci iti multumesc mult pentru sfaturi si criti. O sa imi faca bine,sper... Da nu imi place ultima parte cu ,, sper sa fiu mandru de tine" ca mi-e ca o sa te dezamagesc... Apropo la desenul 5 , deci, e personajul povesti mele de la ,, Povesti Libere " si exact cum ai spus tu... Arigatou Ayumi! Voi da un edit, si o sa aduc altele, nu pot acum sa pun altele din cauza netului...
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Asa, deci revin si eu dupa o perioada indelungata de timp cu niste desene vechi, si unele noi. 1. Kimi : (clic aici) 2. Pirate : (clic aici) 3. Moe boy chibi : (clic aici) 4. Perna - minge (clic aici)5. Cupidon girl : (clic aici) 6. Girl : (clic aici) 7. School : (clic aici) 8. Rock: (clic aici) 9. alb-negru : (clic aici) 10. Castelul papusilor - Poster : (clic aici) 11. Angel boy black - (clic aici) Cam astea sunt. Sper sa va placa.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| blacksubmarine |
| ||||
| Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie. Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Runo a venit cu noi creatii,Alex cu noi pareri ! *Pai se poate sa nu-mi dau eu cu parerea,nu . Raspund tot eu . Pana la urma parerile mele sunt constructive,sau nu ? Eu zic ca da,acum sa vedem ce-o spune Runo . Deci sa incepem : 1 - > Kimi , imi plac ochii,nu-mi plac genele , ai un talent cand vine vorba de facut ochii in stil anime imi place. Dar mai multe detalii,atat la corp cat si la par . Fata prea ascutita la barbie,dar ma rog. Repet,imi place. ^^ 2 - > Nu merge,probabil ca e o eroare a site-ului unde ai incarcat poza,deci aici n-am ce sa comentez. Din pacate! 3 - > Imi place mai multe detalii la expresia fetei si la par,la corp mai ai de lucru' . In rest totul e vesel si frumos . [p.s ochii ma omoara T_T,imi plac!!] 4 - > Ochii sunt frumosi,cam toata ideea e frumoasa dar detalii,unde-s ? 5 - > Deci ochii aia ma omoara, imi place. Multumeste-i ochiului ! Aici mi-a placut la nebunie fata,are o expresie a fetei asa de nevinovata . E super . <3 6 - > Expresia fetei imi place,mai ai de lucrat la maini si corp . 7 - > Fata prea rodunda.... in rest e dragutica ideea . *si desenul evident * . 8 - > Uhm...uhm... e ok cu mari indulgente ai niste greseli mai mari,dar merge , sa nu te mai grabesti!!! 9 - > Uhm . nu-mi place .Sorry . Draguta ideea,dar nu . 10 - > Din nou nu merge,tinypic e enervant. Chiar eram curios dupa numele creatiei . 11 - > Fata da,corpul nu . Deci imi plac asa ca idee,altele imi plac mai mult dar vreau sa-ti dau din nou niste sfaturi . Am sa le numerotez . ~ 1 Nu te grabi . ~ 2 Sterge greselile. ~ 3 Incearca sa folosesti umbrele. ~ 4 Detalii, vreau detalii . Astept urmatoarele creatii ale tale . ^^ Apropo,repet La multi ani ! Tot ce-ti doresti !
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Smiling fox |
| ||||
| ÅŒkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Vin si eu sa comentez (mai ales ca unele sunt nou-noute). 1. E adorabila Kimi. Imi place mult de tot. (prima data am crezut ca ai desenat pe cineva din Kimi to Boku) 2.-Nu merge. 3. Dragut. E moe-chibi doar. :3 4. Parul fetei e cam ciudat. Perna e mortala. 5. Imi place mult. E adorabila. 6. Draguta si seamana cu o profesoara. Ochelarii ii sunt cam strambi.^^” ai grija. 7. Este simpatica. Nu am ce zice mai mult. 8. Asta mi-a placut intotdeauna, stii doar. 9. Are fata stramba O_o...cam prea stramba. In rest e O.k. Imi place cum ti-a iesit contrastul alb-negru. 10....Cred ca e cel pe care-l stiu eu. Ayumu ;3 11. Wooaa...ti-am dat obsesia mea cu bishounen XD. Imi place cum ti-a iesit. Mai trebuie putin lucrat la corp, dar in rest e adorabil. Succes la desenat in continuare.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Foxi, mersi, stiu ca mereu ma pot baza pe tine sa imi comentezi creatiile. Stiu ca am multe greseli inca, dar o sa ma perfectionez eu, sper. Alex :3 . Mersi. Ma bucur mult ca iti plac. Si da, imi cunosc toate greselile , si iti multumesc ca mi-ai atras atentia. Multumesc ca ma sustineti . Acum...pentru ca unul din desenele din postul vechi nu merge ( 2, da eu va pun doar unul ) : (clic aici) Si acum chesti noi, partial. : 1. Imi place cum mi-a iesit parul. - (clic aici) 2. Inu girl. - (clic aici) 3. The Queen - (clic aici) 4. Rock girl. - (clic aici) 5. Moe chibi - (clic aici) 6. The girl - (clic aici) 7. Asuka - (clic aici) ( Nu intrebati 'cine' ) 8. Asuka, iar.- (clic aici) 9. Ciufulit? - (clic aici) Cam astea ar fi. Astept comentari, pareri si multe critici constructive. RuniNyan ,<3 [ Editat Sb aug 04 2012, 04:26 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Smiling fox |
| ||||
| ÅŒkami to Kitsune Dragonul Aerului Membrul nr. #531 Posturi: 2498 Puncte: 2396 Monede: 8650 Miros: Capsuni Bomboane: 166 | Am revenit cu comentarii. 1. Cum ai zis È™i tu, părul È›i-a ieÈ™it frumos. Din păcate, are faÈ›a cam într-o parte si îmbrăcămintea e cam simplă. 2. Asta e genială ;3 O ador. Èši-a ieÈ™it super! 3. Ca 2. Superbă. Păcat că nu i-ai fotografiat È™i continuarea picioarelor că-È›i ieÈ™iseră superb. 4. Are o costumaÈ›ie magnifică. Nu am ce zice. 5.Chibi . Moe nu plâng . E adorabilă.6. Este simpatică. Trebuie să ai grijă la fundiță. Pare măzgălită. 7. Asuka ;3. Forma feÈ›ei e cam È›uguiată È™i măna e cam prea slabă. În rest, îmi place. (Hollow eye) 8. E înfiorătoare. Parcă nu aveaa crustele alea pe față. :3. Securea si ea sunt superbe.:3 9. :3 Moe. Bishounen ciufulit XD. (scuză-mi reacÈ›ia). Ai de lucrat la mâini (fă-le mai grase) si la gât. În rest, mutra e adorabilă. Cam atât. Azi am avut ochi critic (Sau cel puÈ›in aÈ™a cred). AÈ™tept noile tale desene. Bai-bai!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| ~DarkSmile~ |
| ||||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Mersi , mersi. Stiu ca am de lucarat mai mult la maini , gat, si fata. Dar, omul di greseli invata ,nu? Serios? Mutra? Mersi ca ti-ai facut timp sa mi le comentezi.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| blacksubmarine |
| ||||
| Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie. Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Runo mereu am sa te sustin si nu o se poate spune ca ti-am atras atentia sau ma rog fiecare cum intelege,era doar un sfat si de-acum am sa vin si cu ideei ceva-n gen " o sa fie fain daca in viitorul desen ai sa faci y...x...n...z . *Acum sa-mi intru bine in rolul de parinte . "Runo mama, daca iti stii greselile de ce *frumusetea naturii* nu incerci sa schimbi ? " Gata,mi-am iesit din rol . Acum sa fiu Alex normal . Astept noi desene.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||

”.(Și e poziÈ›ionat cam strâmb)
. Desenul este adorabil, ți-a ieșit bine^^

*Arata plinuta,si cred ca in imaginea reala sau in imaginatia ta nu era asa de plinuta. 
Alex, iti multumesc. Si da stiu ca am o problema cu corpul si cu degetele,si nu prea sunt atenta la toate detaliiele, dar unele desene sunt facute chiar cand ma plictisesc si nu ajung sa le finalizez. Si scuze ca nu le asezasem frumos, dar le-am postat cand eram posedata de ceva. o_0
! Tot ce-ti doresti !
. Moe nu plâng
. E adorabilă.
"