Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Traditional art & photography. ™ â— | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Åžtiu (cred) că am cerut să-mi fie închis celălant thread , din cauză că făceam too much double posts , ÅŸi am dechis acest thread pentru some drawings made by me.
Apreciez orice critică , sfat , lauda , si etc. Va mulţumesc. [ Editat Sb nov 19 2011, 01:43 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kataku |
| ||
| Vrajitor Membrul nr. #4889 Posturi: 65 Puncte: 470 Monede: 3179 Miros: Pamant proaspat | Eu iti ador desenele. ;x Ai putea incerca un desen cu ochi uman?;o Sunt foarte curioasa sa vad cum iti iese. *-*
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Da , as putea sa incerc. Chiar ma voi apuca de el. O sa dau edit cand o sa-l finalizez. EDIT: Pai sa zicem ca l-am finalizat , dar nu e realist. Adica am incercat sa-l fac realist dar nu mi-a prea iesit. The eye : (clic aici) [ Editat Lu nov 07 2011, 12:25 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kataku |
| ||
| Vrajitor Membrul nr. #4889 Posturi: 65 Puncte: 470 Monede: 3179 Miros: Pamant proaspat | Frumos. :3
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Multumesc Kataku. Apreciez orice critică , sfat , lauda , si etc. Va mulţumesc.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Ciudatica |
| ||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | first of all,nu inteleg de ce titlul e "drawings" si tu ai pus poze in postul asta. second,nu inteleg ce legatura are textul de pe prima poza cu poza in sine sii..meh.that's it XDD
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Da, am facut o prostie ca am postat aia, si titlul threadului e drawings, dar nu cred ca s-ar merita sa fac mai multe threaduri pentru fiecare cateogrie in parte [changed], si in prima poza, e vorba de invidie , gen .. nu toata lumea poate sa stea intr-o roata pe o motocicleta. I mean , "Vreau sa te vad arzand" face referinta la a vedea pe cineva arzand de invidie .. dar e si versul unui cantec. Sper ca ai inteles.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Aaaaaa,I've just wanted to show ya' guys my recently drawings.. ok, it's kinda recently.. not really but it doesn't matter. (clic aici) - Skull'nd roses. <3 (clic aici) - Only one wheel. (clic aici) - Honda v4 Concept (hibrid..inca in lucru) (clic aici) - Motorun Ineu (clic aici) - Honda v4 Compact - Finalizata. (clic aici) - Emo angel. (clic aici) - Rock'n Roll chick. (clic aici) - Metal Cat. (clic aici) - Reaper's Sister. (clic aici) - Skull. (clic aici) - Skull'n Roses 2 (clic aici) - One wheel 2 (clic aici) - Yamaha R6 Imi cer scuze pentru neclaritate insa nu-mi pot permite un aparat foto. [ Editat Jo iul 19 2012, 04:26 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Yuury |
| ||
| Yuury-chan Gardian Membrul nr. #4868 Posturi: 540 Puncte: 781 Monede: 5630 Miros: Flori de cires | Sunt super desenele !Te pricepi
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Kira. |
| ||
| Feelings die, but memories don't. Maestru al elementelor Membrul nr. #4755 Posturi: 1487 Puncte: 1322 Monede: 1130 Miros: Levantica Bomboane: 172 | Multumesc.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| § Flavia |
| ||
| Discipol avansat Membrul nr. #5108 Posturi: 36 Puncte: 250 Monede: 1443 Miros: Carti vechi | ÎÈ›i ador desenele ! AÈ™ vrea È™i eu să desenez aÈ™a !
| ||
| Inapoi sus | | ||