Forum
| Witch Club -> Forum -> Discutii despre serial | << Inapoi | Inainte >> | |
| Sezon 1 | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| Nyx |
| ||||
| Boboc Membrul nr. #4943 Posturi: 2 Puncte: 5 Monede: 50 | Se gasesc cumva episoadele din sezonul 1 dublate/subtitrate pe net? | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| blacksubmarine |
| ||||
| Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie. Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Episoadele din sezonul 1 nu se gasesc pe internet, episoade W.i.t.c.h. am cautat mult si eu sa le revad si n-am gasit nimic,eu ti-as recomanda sa te uiti la ele care sunt pe youtube mai exact in engleza si daca cumva vrei sa vezi sezonul 2,il gasesti foarte usor fara subtritrare,doar dublat in romana cum a fost la TV...succes si in caz ca o sa gasesti vizionare placuta. [ Editat Vi apr 13 2012, 10:06 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| isa x |
| ||||
| Vrajitor Membrul nr. #3771 Posturi: 4633 Puncte: 396 Monede: 1590 Miros: Pamant proaspat | Dacă ai făcut threadul ăsta doar pentru o întrebare ...
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| The_MasterWizard |
| ||||
| Elev la Sheffield Membrul nr. #5066 Posturi: 34 Puncte: 30 Monede: 200 Miros: Banana | Dar totusi am gasit eu din sezonul unu: 1.Intrati pe: PeTeava 2.Scieti W.I.T.C.H sezonul 1 3.Vizionare placuta! [ Editat Vi iun 08 2012, 04:27 ] | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| uffy |
| ||||
| Elev la Sheffield Membrul nr. #2482 Posturi: 28 Puncte: 47 Monede: 470 | Ce doooor îmi este | ||||
| Inapoi sus | | ||||

[/url]