Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Lavi's stuff | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||
| Mars. |
| ||
| kiss me hard before you go Gardian Membrul nr. #3610 Posturi: 609 Puncte: 782 Monede: 730 Miros: Pamant proaspat | Nu sunt talentata,sunt doar plictisita. Deci imi incerc norocul.. De data asta in Paint Tool Sai , un program destul de bun (cred ca sunt colorize-uri) ♥ (clic aici) my very first thing , mi se pare ca e destul de reusit ♥ (clic aici) a girl with strange colors , are ceva in genul mustar in cap,si o imitatie idioata de culoare de blug ♥ (clic aici) haha,that looks like a bratz doll , dar nu cred ca e , am gresit la par dar ador tricoul si iepurasul ♥ (clic aici) red-haired girl , greseala la skin-tone , imi place in schimb culoarea parului ei ^^ Look at this <3 (clic aici) ochii sunt facuti de la 0 . apreciati :> liber la comentarii , dati-va cu parerea , sfaturi , orice fac mai multe in cazu in care ma plictisesc [ Editat Mi sep 07 2011, 10:05 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| codrina |
| ||
| Discipol avansat Membrul nr. #4469 Posturi: 96 Puncte: 299 Monede: 1330 Miros: Mere | esti talentata cand vine vorba de colorat dar incearca sa le creezi tu cu totul Ti-ar iesi foarte bine | ||
| Inapoi sus | | ||
| ~DarkSmile~ |
| ||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Îmi place foarte mult cum colorezi. Eu nu sunt nici pe aproape la colorat. Și îmi place foarte mult cum i-ai făcut ochii fetei din ultimul desen. Cum a spus È™i codrina , de ce nu încerci sa le faci cu totul de la început? Oricum eu îti apreciez munca depusa È™i sunt bucuroasa sa îti vad desenele. Vreau sa vad È™i alte desene. Mult succes. Și chiar vreau sa văd desene făcute cu totul de tine.
| ||
| Inapoi sus | | ||

Ti-ar iesi foarte bine