Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Photos | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||
| ellisa |
| ||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #3259 Posturi: 1666 Puncte: 1826 Monede: 968 Miros: Caramel | Titlul spune destule. So: 1. (clic aici) 2. (clic aici) 3. (clic aici) 4. (clic aici) 5. (clic aici) 6. (clic aici) 7. (clic aici) 8. (clic aici) 9. (clic aici) 10. (clic aici) 11. (clic aici) Orice comentariu este binevenit xD. [ Editat Jo nov 14 2013, 07:27 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| kiky |
| ||
| We have to look for the facts, not words. Discipol avansat Membrul nr. #3149 Posturi: 907 Puncte: 335 Monede: 3211 Miros: Lapte si miere | imi place poza nr 8
| ||
| Inapoi sus | | ||
| ~DarkSmile~ |
| ||
| Runo-chan Intelept in Kandrakar Membrul nr. #4037 Posturi: 2076 Puncte: 1181 Monede: 60 Miros: Capsuni Bomboane: 15 | Îmi place 6 , dar È™i restul sunt draguÈ›e
| ||
| Inapoi sus | | ||
| aleena |
| ||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Peisajele sunt superbe. În schimb, nu îmi plac pozele cu persoane -ca prima-, nici cea cu găinile, nici cea macro cu flori. Peisajele arată mai bine, se vede că te pricepi mai bine să fotografiezi de la distanţă. La macro e instabilitate, probabil Å£i-a tremurat mâna, probabil nu ai avut setările aparatului corecte. Îmi plac 3, 7 ÅŸi 8. Nu te mai semna pe ele, e foarte evident. PoÅ£i să pui un watermark normal, e mai discret (cum sunt cele de pe devianart).
| ||
| Inapoi sus | | ||