Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
REGULI - cititi inainte sa organizati un concurs |
<< >> | |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | ||||||||
torika_will |
| ||||||||
Vrajitor Membrul nr. #2626 Posturi: 468 Puncte: 497 Monede: 3666 Miros: Banana | asta ma intreb si eu, in legatura cu diplomele. De ex: locul 1 - diploma+ etc... cum se da diploma?
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Iulia |
| ||||||||
Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | Diploma o face creatorul concursului. ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
torika_will |
| ||||||||
Vrajitor Membrul nr. #2626 Posturi: 468 Puncte: 497 Monede: 3666 Miros: Banana | oh, si eu care credeam ca o face adminul sau ceva de genu ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Iulia |
| ||||||||
Silver Fairy Arhivrajitor Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 734 Monede: 499 | aaa..te referi la acel fel de diplome? Alea se dau doar la concursuri speciale,iar cele care nu sunt langa medalii,ci sunt puse la semnatura,tot de membrii sunt facute.
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Alysss2008 |
| ||||||||
Ucenic vrajitor Membrul nr. #2688 Posturi: 55 Puncte: 61 Monede: 80 | am si yo o intrebare.. am pus o data un concurs si a fost refuzat..dar de ce ,nu mi sa spus ... si era un concurs bun.. toata lumea a spus ca era chiar frumos...de ce nu mi se spune motivul refuzarii? | ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
~ Pichi ~ |
| ||||||||
![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2812 Posturi: 941 Puncte: 1117 Monede: 2165 Miros: Flori de cires | M-am gandit si eu la un concurs..Sa se numeasca Setul Fericit.Adica sa se faca un avatar si o semnatura cat mai happy posibila!Premiile sa fie: locul 1-diploma de loc+ un set cu avatar si semnatura + reclama la siteul/forumul/blogul vostru pe forumul meu locul 2-diploma de loc + set cu avatar si semnatura locul 3- diploma si un wallpapaer Ceilalti vor primi cate o diploma de participare! daca l-ati accepta in cel tarziu 2 zile se vor putea ace inscrierile pana pe 10 octombrie. Ce ziceti?Se aproba? ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
casy |
| ||||||||
♫●๋•→ Mon Diﻉu←♥ Arhivrajitor Membrul nr. #2890 Posturi: 391 Puncte: 525 Monede: 7872 Miros: Mere | am citit de 3 ori si nu-mi dau seama unde am gresit ca de 2 ori am fost respinsa cu concurs | ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Scarlett |
| ||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2815 Posturi: 1243 Puncte: 2562 Monede: 14490 Miros: Trandafiri Bomboane: 320 | daca sunt in juriul unui concurs dar care nu este facut de mine pot sa-mi fac si eu unul?sau trebuie sa astept pana se incheie concursul la care sunt in juriu? [ Editat Sb nov 22 2008, 02:08 ]
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
dianamin |
| ||||||||
Awake And Alive![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4777 Monede: 42160 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Nu trebuie sa astepti pana se termina concursul in care esti in juriu, dar nu este facut de tine. Poti sa iti faci tu unul al tau. La fel este si daca ai deja un concursin desfasurare si esti in juriu la altul. Nu trebuie sa astepti pana cand se termina concursul tau ca sa fi in juriu la alt concurs ^^ .
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
Scarlett |
| ||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2815 Posturi: 1243 Puncte: 2562 Monede: 14490 Miros: Trandafiri Bomboane: 320 | daca am organizta un oncurs si am trecut a premi un numar de monede, la sfarsitul concursului voi imparti eu premiile de la Doneaza monede sau vor fi date de moderatori ca si punctele?
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Sweety_Kid |
| ||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #2126 Posturi: 186 Puncte: 566 Monede: 4825 Miros: Busuioc | daca organizam un concurs, punctele , medaliile, ca si premiu vor fi date din ale noastre?
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
iuliana1234 |
| ||||||||
Discipol avansat Membrul nr. #2602 Posturi: 373 Puncte: 276 Monede: 268 | si eu ... [ Editat Sb dec 20 2008, 12:25 ]
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
kryssa |
| ||||||||
![]() Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #3024 Posturi: 46 Puncte: 180 Monede: 1270 Miros: Parfum scump | dar de exemplu...dak dai premii k punkte...cand se acorda dai din punctele tale...sau iti da moderatorii..?
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Sweety_Kid |
| ||||||||
![]() Arhivrajitor Membrul nr. #2126 Posturi: 186 Puncte: 566 Monede: 4825 Miros: Busuioc | Nu inteleg un lucru, si acela e : Am vrut sa fac un concurs pentru desktop-uri.Stiu ca a mai existat unul de acelasi fel, dar care este inchis de ceva vreme!Am respectat regulile!...Concursul meu a fost refuzat si nu mi se spune de ce...Totusi, ce trebuie sa fac ca sa pot avea si eu un concurs?Doar am respectat regulile! ![]() ![]() ![]() [ Editat Ma ian 06 2009, 09:17 ]
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Scarlett |
| ||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2815 Posturi: 1243 Puncte: 2562 Monede: 14490 Miros: Trandafiri Bomboane: 320 | steeety_kid ultimul concurs de dekstopuri s-a incheiat de abia acum o zi sau doua.Si de asta nu ti-a fost accceptat deoarece, probabil inca nu se terminase acela. ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
kirara |
| ||||||||
I don`t hate the world...the world hates me ! :]]![]() Vrajitor Membrul nr. #3102 Posturi: 1124 Puncte: 446 Monede: 1835 Miros: Ploaie | tare explicatie am priceput tot
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Roshanak |
| ||||||||
![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | post deleted [ Editat Ma mai 19 2009, 12:01 ]
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
Summer |
| ||||||||
Queen Alice Dragonul Apei Membrul nr. #6 Posturi: 1352 Puncte: 1592 Monede: 14320 Miros: Caramel | Raspunsul dat de Grampa la aceasta intrebare este aici (clic aici) Probabil asta e motivul. ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Roshanak |
| ||||||||
![]() Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | Summer a zis ... Raspunsul dat de Grampa la aceasta intrebare este aici (clic aici) Probabil asta e motivul. ![]() ma indoiesc...nu e vorba de asta, ci de faptul ca m-am uitat prin tote paginile de la Concursuri, si nu mai era nici unul ca al meu....eu asta nu inteleg...de ce mi se refuza, daca nu incalc nici o regula, si nici nu sunt altele la fel?
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
march |
| ||||||||
![]() ![]() Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Chiar de concursurile nu au fost inca validate, toata lumea stie deacum cum sa vada si sa participe la un concurs ce nu a fost inca validat. Si tot vad concursuri nevalidate cu 2-3 participanti. Bine, inteleg ca nerabdarea e mare, da' nici chiar asa. Nu de alta, dar muncesti degeaba si dupaia aflii ca concursul nu e validat. Propun ca acel buton "Inscriere/editare" sa nu fie activ decat dupa ce a fost validat concursul [desigur, daca e posibil] .
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
ellisa |
| ||||||||
Dragonul Pamantului Membrul nr. #3259 Posturi: 1665 Puncte: 1811 Monede: 818 Miros: Caramel | As avea o propunere: Pentru ca acordarea notelor sa fie mai corecta(nu stiu daca acesta este termenul potrivit) sa se poata da note si asa:1,5;2,5;3,5;4,5;5,5;6,5;7,5;8,5;9,5...eu cred ca asa nu sar mai intampla atat de des ca membrii sa aiba aceleasi note...adica nu stiu astept prerea cuiva...eu asa cred ca ar fi mai bine ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Crisa |
| ||||||||
Cat Queen![]() Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7619 Puncte: 2557 Monede: 890 | Aham. Dap, e o idee ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
Chrissie |
| ||||||||
yo![]() Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3339 Monede: 6652 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | elly98 a zis ... sa se poata da note si asa:1,5;2,5;3,5;4,5;5,5;6,5;7,5;8,5;9,5 Elly se pot acorda notele de la 1 la 10. [short]
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
ellisa |
| ||||||||
Dragonul Pamantului Membrul nr. #3259 Posturi: 1665 Puncte: 1811 Monede: 818 Miros: Caramel | stiu ca se pot acorda note de la i la 10....doar am fost si eu in juriu XD....dar daca s-ar putea acorda notele cum am zis (adica cu ",5" ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Crisa |
| ||||||||
Cat Queen![]() Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7619 Puncte: 2557 Monede: 890 | Da. Elly se referea sa existe 5,5; 5,2; {ca exemplu} Adica sa fie cu virgula, ca sa se poata diferentia de ceilalti participanti ![]()
| ||||||||
Inapoi sus |
| ||||||||
Bammbz |
| ||||||||
![]() Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Elly , te referi la note cu zecimale. Ei bine ... Nu ar intrebuinta cu nimic. Juriul trebuie sa fie capabil sa faca departajare corecta. Daca nu poate , de ce a mai facut un concurs / a fost bagat in juriu ?
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
ellisa |
| ||||||||
Dragonul Pamantului Membrul nr. #3259 Posturi: 1665 Puncte: 1811 Monede: 818 Miros: Caramel | ai dreptate bammbz ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Theo_v |
| ||||||||
Vrajitor Membrul nr. #3152 Posturi: 647 Puncte: 434 Monede: -210 | Am o intrebare, daca am puncte la premii se dau automat ![]() [ Editat Du mai 17 2009, 08:20 ] | ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Chrissie |
| ||||||||
yo![]() Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3339 Monede: 6652 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Theo daca la un concurs ai ca premiu puncte, va trebuii sa vorbesti cu moderatorul/adminul ce ti-a validat concursul pentru a acorda punctele. ![]()
| ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
Theo_v |
| ||||||||
Vrajitor Membrul nr. #3152 Posturi: 647 Puncte: 434 Monede: -210 | Multumesc ![]() | ||||||||
Inapoi sus | | ||||||||
<< >> | |