Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Fan Art Map | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||||
| Bammbz |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Thread redeschis cu acordul lui March. Din moment ce lista aceasta a fost foarte utila unora , am decis sa o redeschid. Aici se afla majoritatea threadurilor care se aflau si in lista veche , dar si cateva adaugari.
Adobe Photoshop - Tips and Tricks Ajutor pentru Photoscape Photofiltre PSP help
Steph. Daisy Ali-will Ionutzza [cookie] ALLIE. Iony .deewee. Truffles DanutZza76 Demented Bammbz Scarlet. Jujou Purple Vampire ^^ .^Georgyana^. Yumi-san мιa♀ Diade .:.:Snow-Angel.:.: x.Mady.x Elly98 eclipse_witch Chrissie junkie Ryo emma. *.MiSs¤Smile.* elysium Lidié Haru Billie Jeaи• Lady Bugs Marié. →^^Riela^^↠Mitsuo polar_fox *desene + grafice* Hay Lin 6 Dee_Dee98
wild_cat Ashley-chan Cornelia Hale Ionutzza elly98 D@ry Mitsuo Bammbz ~CrazyKID~^_^ ahmon Biscotto FabbieK Sichi éffιe Ayaka Catty grenade Dizzie Liliana Mia
Haru FreeStyle^ torika_will Wild_cat steph. ~Hay~Lin~
DeviantArt Programe de editat Cu ce desenam ? Retouch-uri Daca ati creat un nou thread dati-mi un pm sau scrieti aici *postand si linkul catre acesta* pentru al adauga in lista. De asemenea daca sesizati vreun link pus gresit, nu ezitati sa imi spuneti ^^. [ Editat Ma sep 07 2010, 10:32 ]
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Crisa |
| ||||||||
| Cat Queen Dragonul Focului Membrul nr. #1118 Posturi: 7620 Puncte: 2572 Monede: 1040 | Multumim, Bammbz ^^
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Billie Jeaи• |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | Bammbz pe mine m`ai uitat ? Here is the link : (clic aici) Multumesc anticipat. (:
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Bammbz |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Scuzele mele T_T. Am adaugat in lista threadul tau si inca doua topicuri deschise recent.
| ||||||||
| Billie Jeaи• |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | Nicio problema,multumesc Bammbz
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| .riélla. |
| ||||||||
| Gardian Membrul nr. #3761 Posturi: 662 Puncte: 982 Monede: 4160 Miros: Coca-cola | . Thread nou . (clic aici) [ Editat Vi ian 15 2010, 06:53 ]
| ||||||||
| мιa♀ |
| ||||||||
| Fur is for animals, not rich idiots Maestru al elementelor Membrul nr. #3638 Posturi: 2784 Puncte: 1491 Monede: 2970 Miros: Usturoi | Si euu, si euu (clic aici) .. Pot sa fiu adaugat si EU?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| FreeStyle^ |
| ||||||||
| Guards the Veil Dragonul Focului Membrul nr. #2208 Posturi: 3119 Puncte: 2499 Monede: 16435 Miros: Floricele cu unt | Bammbz, wild_cat are si un topic cu desene ce se pare ca nu a fost mentionat :d (clic aici)
| ||||||||
| Roshanak |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | Bammbz, sterge te rog din lista threadul meu. Am unul nou, cateva posturi mai jos este si linkul. [ Editat Lu ian 03 2011, 07:27 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Liliana |
| ||||||||
| faithless Intelept in Kandrakar Membrul nr. #3566 Posturi: 1193 Puncte: 1013 Monede: 850 Miros: Menta | De la Graphics,te rog sterge vechiul meu thread[Summer Breeze] si pune-l pe acesta: (clic aici) .Thanks. [ Editat Vi iul 16 2010, 04:53 ]
| ||||||||
| aleena |
| ||||||||
| i spend my waking hours haunting my own life Inima Kandrakarului Membrul nr. #2114 Posturi: 4193 Puncte: 5020 Monede: 2759 Miros: Vopsea Bomboane: 253 | Adauga threadul acesta in lista si sterge-l pe celalalt al meu de la grafica. Si pune-l si pe asta la diverse. Multumesc!!! P.S: Sunt destule threaduri la desene care nu au fost puse..
| ||||||||
| Ciudatica |
| ||||||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5215 Puncte: 3401 Monede: 6766 Miros: Portocale | hon',poti sa-mi stergi threadu' ala cretin si sa-l pui pe (clic aici) asta? si drawings -> (clic aici)
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Catty |
| ||||||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #1871 Posturi: 2906 Puncte: 1881 Monede: 3920 Miros: Pamant proaspat | (clic aici) poze
| ||||||||
| Ayaka |
| ||||||||
| Ia-mi tot,dar nu-mi vinde inima. Dragonul Aerului Membrul nr. #1050 Posturi: 2700 Puncte: 2155 Monede: 440 Miros: Lapte si miere | (clic aici) Poze si euu.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Bammbz |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Am adaugat threadurile pe care le-ati mentionat plus alte adaugari. Allie , sunt constienta ca sunt mult mai multe threaduri decat cele din lista , dar nu pot sa le acopar pe toate , mai ales daca au un singur post , iar autorul nu a cerut adaugarea threadului.
| ||||||||
| Roshanak |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | pune-l si pe asta (if it's worth it...) (clic aici)
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||

poze