Forum

Witch Club -> Forum -> Fan Art   << Inapoi | Inainte >>
Desenele mele
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
Autor Post
Liliana
Vi iun 19 2009, 01:56
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Posturi: 1193
Puncte: 1013
Monede: 850
Miros: Menta
Eh,acum m-am hotarat sa imi pun si desenele(sunt fotografiate,nu scannate,caci nu am imprimanta cu scanner)...

1.Minto(din Mew Mew Power)-l-am conturat cu carioca neagra

(clic aici)

2.O fata anime

(clic aici)

3.O fata care plange(anime)

(clic aici)

4.
(clic aici)

5.
(clic aici)

6.O fata...nu e prea reusit acest desen,dar,ma rog...

(clic aici)

[ Editat Vi iun 19 2009, 03:10 ]

Composion contest#6 - Premiul I Life Lessons - Premiul I Fara titlu. doar inscrie-te  - Premiul I ηєω gυαя∂ιαη #1 - Premiul I .narcissistic competition. - Premiul II sentimente - Premiul II Iconish contest 3# - Premiul II Make Up мιa's #1  - Premiul II Bannerul Saptamanii 9# - Premiul III Composition Contest#4 - Premiul III
Inapoi sus
Crazy fruit
Vi iun 19 2009, 02:36
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #1533
Posturi: 7533
Puncte: 4142
Monede: 1383
Miros: Pasta de dinti
Hello^^'.
Comentez si eu desenele tale.
Minto:Wow,este foarte dragut acest desen!^^'Si faptul ca i-ai pus contur il face sa para mai ingrijit. Chiar nu am ce comenta la acesta^^'.
O fata anime:Foarte draguta!Are capul putin cam mare[asta e doar parerea mea...]dar in rest nu am nimic de comentat!Poate c-ar trebui s-o colorezi!^^'
O fata care plange:Foarte reusit desenul!Chiar imi place foarte mult,nu am nimic de comentat la el,il ador!!
Numarul 4:Este incredibil! Sunt uimita de aceste desene! Ma uimesti! Nimic de comentat...pur si simplu!
Numarul 5:Super reusit si acesta!!Comentariile ar fi inutile!!E superb.
O fata:Ba mie mi se pare foarte reusit!Nu prea imi place forma capului,dar in rest e...perfect!
Iti urez mult succes pe viitor
A,si o sugestie. Semneaza-te,ca sa nu ti se fure creatiile.^^'

There's a light
and it never goes out

Vine vacanta cu poezii :) - Premiul I Spectacolul lui Taranee - Premiul I Poem de primavara - Premiul I Legenda lui Mos Craciun - Premiul I Favourite Book - Premiul I [poll][poll] Concursul Craciunului - Premiul II Composition Contest#3 - Premiul II
Inapoi sus
Liliana
Vi iun 19 2009, 02:43
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Multumesc Fly.Noroc ca mi-ai amintit de semnat,acum le-am semnat in Photobucket si le-am inlocuit.
Apropo,uite inca un desen cu o fata anime cu parul scurt:

(clic aici)

[ Editat Vi iun 19 2009, 03:16 ]

Composion contest#6 - Premiul I Life Lessons - Premiul I Fara titlu. doar inscrie-te  - Premiul I ηєω gυαя∂ιαη #1 - Premiul I .narcissistic competition. - Premiul II sentimente - Premiul II Iconish contest 3# - Premiul II Make Up мιa's #1  - Premiul II Bannerul Saptamanii 9# - Premiul III Composition Contest#4 - Premiul III
Inapoi sus
daia.
Sb iun 20 2009, 12:08
Lost in my dreams...

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #2179
Posturi: 2810
Puncte: 1819
Monede: 1122
Miros: Energie pura
Hellow

Desenele atle sunt foarte reusite si foarte dragute din punctul meu de vedere. Cea cu Minto arata perfect,imi place conturul cu carioca neagra deoarece ii da un aspect mai ingrijit creatiei.
Desenele cu fete anime sunt si ele reusite. Imi place cum iti ies ochii fetelor.

Ultimul desen este superb.

Sfat : Ai putea sa le colerezi nu sa le lasi doar in creion. Asa cum ai facut la creatia cu Minto . De asemenea ai putea sa le adaugi si umbre,dau un aspect mai frumos desenului .

In rest n'am nimic de comentat.Talentul exista , si cu timpul daca vei mai exersa o sa'ti iasa si mai bine de atat. My opinion .

Anyway...ce pot sa'ti mai spun acum ? Iti ures succes in continaure si mai asteptam si alte desene.

Image and video hosting by TinyPic

Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today!

Personajul Anime Preferat - Premiul I The Imaginary Friends - Premiul I Hay Lin la petrecere  - Premiul I [poll] Mos Nicolae scrisoare - Premiul I [poll] povesti triste - Premiul I :)D33a's LOok :) - Premiul I O poveste despre Witch - Premiul I Coperta pentru revista W.I.T.C.H. - Premiul II Wallpaperul saptamanii #14 - Premiul II cum vedeti voi viata? - Premiul II
Inapoi sus
Crazy fruit
Sb iun 20 2009, 12:29
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #1533
Posturi: 7533
Puncte: 4142
Monede: 1383
Miros: Pasta de dinti
Foarte ragut desenul acela cu fata anime^^'.Este foarte interesant,imi place,te pricepi la proportii,esti talentata,ce pot sa spun.Dar colorat ar arata si mai bine^^'.Si facut cu un contur cum e la primul desen.In rest nu am nimic de zis.
Iti urez mult succes pe viitor,si sa stii ca cu talentul acesta vei ajunge departe!! Eu personal nu prea am talent la desen,oricum tu ai foarte mult desen.Desene ca ale tale nu as putea sa fac nici intr-o suta de ani.Deci...esti foarte talentata!

There's a light
and it never goes out

Vine vacanta cu poezii :) - Premiul I Spectacolul lui Taranee - Premiul I Poem de primavara - Premiul I Legenda lui Mos Craciun - Premiul I Favourite Book - Premiul I [poll][poll] Concursul Craciunului - Premiul II Composition Contest#3 - Premiul II
Inapoi sus
Liliana
Jo iun 25 2009, 07:47
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Desene noi:
1.Fata anime cu palarie de soare

(clic aici)

2.Fata anime(conturata cu carioca)

(clic aici)

3.Fata anime vesela

(clic aici)

4.Un catel

(clic aici)

Inapoi sus
yoshiko
Jo iun 25 2009, 07:50
Maestru al elementelor

Membrul nr. #3076
Posturi: 2411
Puncte: 1389
Monede: 2088
Miros: Trandafiri
Ce pot sa spun?
Sunt minunate
Imi plac foarte mult
Chiar nu am ce comenta
Esti foarte talentata
Succes in continaure si daca ai timp poate mai treci si pe la mn pe la fan art cu un mic comentariu

Miss Sims #5 - Premiul I [poll] Christmas Dekstop - Premiul III Wallpaperul saptamanii #12 - Premiul III Wallpaperul saptamanii #18 - Premiul III
Inapoi sus
Liliana
Vi iul 24 2009, 12:23
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Iata un nou desen de-al meu(tempera+carioca) cu Michael Jackson:
(clic aici)
Inspirat de coperta cartii "Jacko".

Inapoi sus
.deewee.
Vi iul 24 2009, 12:44
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #2299
Posturi: 1796
Puncte: 1143
Monede: 3152
Buna. ^^
Hmm..desenele sunt bunicele.Cam exagerezi cu ochii,vrei sa ii faci sa para anime sii..Ii faci cam prea mari..Oricum,cam singura diferenta dintre fete si fete anime sunt ochii,la tine.
Ultimul desen,cu MJ este..WOW..Dar nu stiu cum ai putut evolua atat de repede,de la acele desene la acesta.
Anyway,e posibil sa fie o foaie din aceea mai subtire,si sa fi conturat doar fata lui..Dar e bine,oricum.

Succes. ^^

De cand eram mic(a) - Premiul I Ce vreau sa devin - Premiul I Witch Club in the future - Premiul I Semnatura saptamanii #30 - Premiul I Avatarul saptamanii #37 - Premiul I [[.Miss FuNkY Princess.]] - Premiul II Avatarul saptamanii #32 - Premiul II Blends - XIV - Premiul II Colorize 5 - Premiul III Colorize #11 - Premiul III
Inapoi sus
Liliana
Vi iul 24 2009, 12:50
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Pai,de fapt,eu fac ochii mari ca sa fie anime,nu ii fac asa pentru ca m-am obisnuit sa ii fac mari sau chestii de genul acesta,pur si simplu le fac cu ochii mari pentru ca vreau sa fie anime.Dar de unde stii ca diferenta dintre fete anime si fetele obisnuite sunt doar ochii?Am postat un singur desen cu o fata obisnuita.
In legatura cu ultimul desen.Stai calma,nu as copia ca sa il postez.Intai l-am facut cu creionul,apoi cu carioca,iar apoi am pictat cu tempera neagra.Oricum,nu stiam ca o sa iti placa asa mult,in fond,e primul meu desen cu el,poate ca m-a ajutat faptul ca am pus suflet pentru el.
Multumesc de comentariu,oricum.

[ Editat Vi iul 24 2009, 12:51 ]

Inapoi sus
Tempest.
Vi iul 24 2009, 12:51
injustice
Gardian

Membrul nr. #2735
Posturi: 547
Puncte: 922
Monede: 2189
Miros: Bete parfumate
Heyz^^
Un thread cu desene..insfarsit
Deci: desenele anime sunt oarecum reusite.da,ai oarece probleme cu ochii.ii faci prea mari si proportiile nu sunt tocmai bune.Dar sunt mai bune decat ale altora[nu de pe site].
Cel cu M.J.[ ] este mult mai reusit.Ai niste greseli,dar n`are rost sa le enumer..ar fi compicat si de explicat si de inteles.
Si eu lucram la un portret de`al sau,dar am realizat doar schita.Acum trebuie s`o trec pe curat.
Revenind la subiect,cel cu M.J. ar fi aratat mult mai bine in tus.Sau carbune.In fine,pana acum nu am incercat,insa dau niste efecte spectaculoase.

Succes ^^.

[ Editat Vi iul 24 2009, 12:51 ]

Andreea`s Look - Premiul I Dessin Will  - Premiul I Portret - Premiul I Kirara's Look - Premiul II
Inapoi sus
.deewee.
Vi iul 24 2009, 12:56
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #2299
Posturi: 1796
Puncte: 1143
Monede: 3152
Nu era nevoie sa te enervezi. o.o
Comentariile se primesc de obicei,pentru a ta eperfectiona.Daca tu crezi ca esti in stadiul in care sa nu primesti nici o critica,te inseli.
A fost o remarca foarte neimportanta cea cu diferenta dintre fete si fete anime. >.> Nu ai prins esentialul.
Okay,fie cum vrei tu.
Dar tot mai ai de lucrat la ochi si la orientarea in spatiu,caci unele parti ale corpului sunt mai mari/mici decat altele.Si da,inteleg ca ii faci asa ca sa para anime,tocmai asta spuneam si eu,SUNT PREA MARI.
Iar in legatura cu ultimul desen,am stat destul de calma. Nu te'am acuzat ca ai copiat,chiar daca pui foaia pe deasupra tot iti trebuie mana buna ca sa poti sa conturezi.

Te'ai contrazis singura.

Baii. ^^

[ Editat Vi iul 24 2009, 12:59 ]

De cand eram mic(a) - Premiul I Ce vreau sa devin - Premiul I Witch Club in the future - Premiul I Semnatura saptamanii #30 - Premiul I Avatarul saptamanii #37 - Premiul I [[.Miss FuNkY Princess.]] - Premiul II Avatarul saptamanii #32 - Premiul II Blends - XIV - Premiul II Colorize 5 - Premiul III Colorize #11 - Premiul III
Inapoi sus
Liliana
Vi iul 24 2009, 01:11
faithless
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #3566
Nu m-am enervat si nu ma supara criticile(de fapt,unele chiar ma bucura,pentru ca ma ajuta sa devin mai buna).Numai ca nu am inteles ce ai vrut sa spui la chestia cu ochii anime.Adica,la inceput am crezut ca ai vrut sa spui ca sunt prea mari pentru o fata obisnuita,eu de fapt desenand o fata anime,nu una obisnuita.Nu am stiut de fapt ca te refereai la faptul ca sunt prea mari pentru o fata anime,acum am inteles.Ce-i drept uneori ii fac cam mari,dar din pacate eu nu merg la niciun curs.
Iar la ultimul desen,cand ii facusem doar schita nu stiam ca o sa iasa asa bine cum ati spus voi doua...adica schita nu era chiar extraordinara,dar dupa ce am dat cu carioca si am pictat,a iesit mult mai bine.
Stiu ca nu m-ai acuzat,dar asta ai vrut sa insinuezi,adica ai spus:"Anyway,e posibil sa fie o foaie din aceea mai subtire,si sa fi conturat doar fata lui..Dar e bine,oricum." si de asta mi-ai dat senzatia ca ma acuzi.Ma rog,e si din cauza ca nu ma prea cunosti,adica sunt mai noua pe site si nimeni nu mi-a mai vazut desenele pana acum...
Si la ce te referi prin hartie subtire?Eu folosesc hartie de bloc,sau daca nu mai am folosesc hartie de xerox(in cazul acestui desen).Am vrut o data sa fac un desen pe hartie de scris(mi se parea mai artistic pe hartie subtire)...dar cand am inceput sa pictez...mi s-a rupt foaia...si imi luase vreo ora sa fac schita la desenul acela...a trebuit sa refac desenul pe hartie de xerox...si de atunci nu am mai folosit hartie de scris cand pictez.
Oricum,chiar daca tu spui ca iti trebuie mana sa copiezi,consider copiatul ceva josnic.

[ Editat Ma iul 28 2009, 11:28 ]

Inapoi sus
codrina
Vi sep 02 2011, 12:07
Discipol avansat

Membrul nr. #4469
Posturi: 96
Puncte: 299
Monede: 1330
Miros: Mere
Salut. Imi plac foarte mult creatiile tale. Ai un adevarat talent. Sincer, chiar as vrea sa mai pui si altele. Sunt extraordinare. Te pricepi si la scris si la desenat, ce mai esti un artist innascut.

Succes in continuare.

Inapoi sus
EmilysMadness
Du nov 11 2012, 12:44
Vrajitor

Membrul nr. #5167
Posturi: 31
Puncte: 443
Monede: 2685
Imi place stilul tau de schitat. Si eu schitez(nu imi lace sa colorez sau sa pictez), de cele mai multe ori persoane, doar ele imi ies bine, dar recent am schitat si eu lup cea ce ma face sa ma simt implinita!!
Spor la treaba, faci treaba minunata

Inapoi sus

Mergi la:     Inapoi sus