Forum
| Witch Club -> Forum -> Fan Art | << Inapoi | Inainte >> | |
| Adobe Photoshop - TIps and tricks | ||
| << >> | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||
| [cookie] |
| ||||
| .butterfly fly away. Maestru al elementelor Membrul nr. #505 Posturi: 950 Puncte: 1306 Monede: 5077 Miros: Pulbere de vis | Mda..Nu am intrat in PhotoShop de mult timp, insa am urmarit frecvent tutorialele puse aici. Nu m-am putut abtine si am facut o semnatura dupa tutorialul Alessei. Este foarte bine explicat si nu am avut probleme sa il inteleg, desi nu stiam atat de multe lucruri in PS. (clic aici) Dupa tutorialul lui Toxic, nu mi-a iesit la fel. Am urmat cu exactitate, dar am folosit alta imagine .(clic aici)
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| iBerry-x |
| ||||
| Masca de porţelan. Dragonul Aerului Membrul nr. #156 Posturi: 2104 Puncte: 2155 Monede: 4265 Miros: Vopsea | Padma nu are cum sa iti iasa la fel , nici daca folosesti aceiasi imagine nu se poate sa iti iasa al fel xD serios [eu am patito]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3659 Monede: 9852 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Imi poate spune cineva cum se instaleaza in PS CS2, patternuri? Va rog!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| elysium |
| ||||
| Maestru al elementelor Membrul nr. #3020 Posturi: 358 Puncte: 1474 Monede: 2910 Miros: Mere | Salvezi patternurile care iti plac si le pui in: My Computer->C->Program Files->Adobe->Adobe Photoshop cs2->Presets->Paterns. Dupa aceea deschizi Photoshop,deschizi un nou fisier si cu galeata de culoare adaugi culoare pe layer.Intram la layer style [ unde este si stroke,glow s.a.m.d ] si dam pattern overlay. Apoi te duci unde iti arata imaginea asta -> (clic aici) [ dai mereu click pe sagetalele alea mici ] Selectezi patternul care vrei sa`l folosesti si tadaam dai ok si uite patternul :]. [ Editat Vi sep 18 2009, 10:45 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Theo. |
| ||||
| Maestru al elementelor Membrul nr. #1830 Posturi: 1281 Puncte: 1290 Monede: 215 Miros: Carti vechi | Eu instalez pattern-urile mult mai usor. Deschid Photoshop-ul, File-> Open si dau pe pattern. Si se instaleaza. Eu to CS 2 am
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3659 Monede: 9852 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Va multulmesc mult pentru explicatii, fetelor!
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| [Ice*Girl] |
| ||||
| Happy-Me Maestru al elementelor Membrul nr. #3180 Posturi: 1435 Puncte: 1496 Monede: 2772 Miros: Parfum scump | ma scuzati imi puteti face si mie un tutprial despre cum instalezi brushuri in ps
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Lidié |
| ||||
| Shiawase. Xin Jing Membrul nr. #525 Posturi: 3819 Puncte: 3072 Monede: 4904 Miros: Ploaie | Well,eu intru in Photoshop,deschid poza cu brushul si dau Edit-define brush...sau mai exista unele cazuri in care brushurile sunt altfel de fisiere,parca.atp si dau open si gata,apar singure in photoshop ^.^
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Roshanak |
| ||||
| Intelept in Kandrakar Membrul nr. #515 Posturi: 1436 Puncte: 1066 Monede: 5360 | Daca intereseaza pe cineva, o adresa unde puteti gasi diferite plugins-uri pentru photoshop. Aveti si indicatii despre instalare. (clic aici) Personal, eu zic ca cele mai bune sunt AutoFX si VirtualPhotographer.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Okay, eu facut tutorial. Deci, e primul meu tutorial, nu e pentru n00bi, dar nici pentru avansati, pesii nu sunt explicati pe clickuri si foarte indetaliati. Nume tutorial: Taylor Swift. Program folosit: Photoshop CS3 Produs grafic: wallpaper Imagini folosite: Render I: (clic aici) Render II: (clic aici) Render III: (clic aici) Winter stock: (clic aici) Frame stock: (clic aici) Wings: (clic aici) Light texture I: (clic aici) Flower Texture II: (clic aici) Light Texture II: (clic aici) Light Texture III: (clic aici) Flower Texture II: (clic aici) Sa incepem: step I. Deschidem un nou canvas cu marimile 1280x1024 px. Astea-s ale mele, marimile pot diferi :] Selectam foreground color un gri (mai inchis sau ma deschis - eu am folosit #b6b6b6) si apoi mergem la Edit->Fill->Foreground Color. Ar trebui sa arate cam asa: (clic aici) step II. Deschidem primele doua rendere si le aranjam in canvas dupa bunul nostru plac. Eu le-am asezat in partea dreapta a canvasului. Protectia aia stupida arata chiar urat acolo, exista mai multe posibilitati de a o inlatura, puteti folosit Eyedrepper tool pentru a identifica exact culoare din jurul scrisului de pe mana, apoi sa dati un soft brush peste, puteti folosi mult blur sau puteti da cu smudge (cum am facut eu). Asa, si pe langa ca renderul e urat protejat mai e si prost facut, se vad urat marginile, nu-i asa? Vom remedia asta, selectam blur tool cu hardness 0% si aplicam blur doar pe marginile renderelor (la par mai ales) Asta mi-a iesit mie: (clic aici) step III. Deschidem stockul cu rama si il mutam in canvasul nostru, o plasam in spatele renderelor si o intoarcem si mutam pana ajungem la rezultatul dorit. La mine arata asa: (clic aici) Apoi, deschidem stockul cu iarna (sau orice alt stock asemanator) si o plasam in spatele ramei dupa care stergem surplusul: (clic aici) . Asa, deschidem al treilea render si in plasem in asa fel incat, el sa se afle peste stockul cu iarna si sub stockul cu rama. Il intoarcem, sucim, taiem, asezem pana ajungem la rezultatul dorit. Eu ii voi modifica putin pozitia. Asta mi-a iesit mie pana acum: (clic aici) step IV. Deschidem stock-ul cu aripa si o drag-uim in canvasul nostru, asezand-o in spatele renderului mare astfel incat sa arate bine, vom selecta bleending mode-ul pe darken sau Multiply. O dublicam si facem acelasi lucru si in cealalta parte a renderului. Cam asa ar trebui sa arate: (clic aici) step V. Mi-am dat seama ca nu imi place cum le-am asezat si sa sunt prea jos, asa ca voi muta tot putin mai sus, ma rog, pasul acesta e optional. Asa, pasul in sine, consta in desaturarea primului render, asa ca vom selecta layerul cu renderul si mergem la Image->Adjustements->Desaturate. La mine e asa: (clic aici) step VI. Aplicam texture de lumina I pe screen. Layerul cu textura va fi asezat sub toate layerele si peste cel cu backgroundul. O duplicam si o mutam undeva sa arate bine, apoi le desaturam pe amandoua, micim opacitatea dupa cum ne place (eu am lasat-o la 85%) si stergem ce nu arata bine. Va arata asa: (clic aici) step VII. Luam textura cu flori si o asezam peste layerul de background, dar sub toate celalate. Setam blending mode EXCUSION si selactam Eraser Tool la 22% hardness si 50%Opacity si incepem a sterge merginile texturii pana se blendifica in mod placut. La mine arata asa: (clic aici) step VIII. We're allmost there. Vom selecta Rectangle tool si vom trasa un dreptunghi cu lungimeeeea cat canvasul, dupa care ii vom stabili culoarea. Eu am folosit #797979 (da' oricum nu va ramane asa la sfarsit). Megrem la Blending Options -> Stroke si ii punem un contur de 1 pixel, alb. Asa arata pana acum: (clic aici) step IX. Let's make some magical image here. Pentru asta vom folosi textura de lumina II. O aplicam pe blending mode Linear Dodge cu Opacity 95% peste renderul mare cu Taylor. VOm sterge ce nu arata bine si-l vom modifica dupa bunul nostru plac. Eu facui asta: (clic aici) step X. Luam textura de lumina III si o aplicam pe light sau screen pe undeva prin preajma renderelor. Eu am ales sa-l pun mai jos de rama :]Apoi, luam Flower Texture doi si o asezam prin canvas pe Lighten sau Screen (la mine e pe screen). DUplicam de doua ori si mutam dublicatele pe ici-pe-colo pana arata bine. step XI. Ok, urmeaza sa dam ceva culoare wallului. Click dreapta pe un layer si Merge Visible. Pe un new layer, vom face fill cu culoarea #0f2060, apoi vom seta layerul pe Excusion. Dam din nou merge visible si Image->Adjustements->Brightness and Contrast, vom seta: Brightness: +5 si Contrast: +10. ma rog, setarile pot diferi dupa gust . Asa, acum dublicam layerul si-l setam pe soft light cu 50%opacity. Merge Visible -> Hue/Saturation si setam: Hue: +5 Saturantion: +5 Lightness: -5 facem un nou layer, dam fill cu culoarea #51a9bf si il setam pe hue cu opacitatea de 15%. step XII. Vom adauga in sfarsit textul :] Eu am ales sa scriu: "That's the way I loved you" . Am folosit doua fonturi diferite, culori diferite, marimi diferite. eu folosesc fonturi simple pentru a ma semna si de obicei ma semnez prea mare X_X . THE FINAL RESULT: (clic aici) Ok, asta e tot. Imi cer scuze pentru proasta ordine a pasilor, lucrez al naibii de dezordonat. Nu stiu sa explic si ma exprim foarte ''vanghelios'' Anyway, sper sa va placa, sper sa-l incercati (si daca o faceti, mi-ar placea sa vad rezultate).
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ñèmô ♪ |
| ||||
Don't ever look back <3![]() Maestru al elementelor Membrul nr. #3017 Posturi: 1454 Puncte: 1291 Monede: 3736 Miros: Pamant proaspat | Wow super am urmarit totzi pashii . Like it , numai ca nu imi prea place de Taylor asta e tot , in rest super . Succes in continuare . Apropo cred ca tzi-a luat mult sa faci imaginea . Bv mai astept tutoriale si cu alte celebritatzi . In schimb dak ai nevoie de imagini pm me ( needitate ) pentru alte vedete . | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Am facut si eu ceva dupa tutorialul lui Dianne, este un tutorial foarte bun, si outcome-ul este frumos . Rezultat: (clic aici) -mie mi se pare ca textul se vede oribil XD.Am citit cu atentie toti pasii (nu cum fac de obicei cand urmaresc un turorial ).
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| .riélla. |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3761 Posturi: 662 Puncte: 982 Monede: 4160 Miros: Coca-cola | Edit: Am descoperit singura.Sunt destul de noua in domeniul Photoshop.Il am de mai putin de o saptamana. Dianne.Vreau sa te intreb ceva din curiozitate.Tie cat ti-a luat sa faci wallpaperul? [ Editat Sb dec 19 2009, 03:45 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Thunder. |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3577 Posturi: 474 Puncte: 906 Monede: 3627 Miros: Coca-cola | Am facut si eu un wall dupa tutorialui lui Dianne,dar deoarece eu nu am Photoshop l`am facut in photofiltre deci nu va mirati ca a iesit ult mai naspa >.>So,here it is: (clic aici) Al meu a iesit mai luminos deoarece i`am pus niste efecte diferite iar aripile nu le`am pus pt. ca nu am putut .Anyway,hope you like it .[ Editat Lu dec 21 2009, 08:55 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Diade, e pretty good rezultatul :] doar ca Taylor Swift cea mare trebuia plasata mai jos, astfel incat sa nu se vada ca nu are picioare, intelegi? Sa fie exact sub layerul cu bara mov sau ce culoare o avea :] Era mai bine daca foloseai un font defaul, ca Arial sau Timea New Roman. Ai folosit Twilight ? CrazyKid, pentru fotofiltre, rezultatul e bun, puteai folosi alt font pentru cel de mana.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| cιnnamon |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3448 Posturi: 536 Puncte: 965 Monede: 2556 Miros: Menta | Superb tutorial dianne. mi-a iesit si mie ceva, [l-am facut in photoshop online] dar iesea mai bine daca aveam PS-ul. (clic aici) nu am pus florile pe background ca nu aveam modul EXCUSION.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| march |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Am facut si eu ceva dupa tutorialul lui dianne, insa nu am respecat renderele, nu am pus toate texturile dar am adaugat altele de la mine.. in fine, am modificat mai multe, dar ideea e cam aceeasi. (clic aici) Mie imi place oarecum cum a iesit xD Edit: Na ca am facut si eu avatar pt. avatare. Nu m-am abtinut xD (clic aici) E pentru.. incepatori Texturi folosite: 1 - (clic aici) 2 - (clic aici) 3 - (clic aici) [ Editat Du dec 27 2009, 02:27 ]
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | M-am jucat si eu nitel cu modurile aparatului si l-am miscat din dreapta in stanga si invers de se caca pe el >.< si ia ghici, mi-au isit niste urme luminoase foarte interesante pe care eu le-am numit: '' Texturi de lumina de la Diana '' si uite , m-am gandit sa le impart cu voi, nu sunt foarte mult, poate nu va vor fi de folos.Well, sunt in format .ZIP si nu stiu de ce nu le-am facut .RAR, deasemenea, nu stiu care e diferenta
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Demented |
| ||||
| Vrajitor Membrul nr. #3509 Posturi: 375 Puncte: 471 Monede: 1210 Miros: Carti vechi | Well. Probabil nu e aici locul lui,dar vreau si eu un stie de unde pot lua rendere o.o'. Nu numai anime... . Trupe,solisti etc. ).Inafara de planetrenders,photobucket ... etc. ^^'. [ Editat Vi ian 22 2010, 02:53 ] | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| .riélla. |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3761 Posturi: 662 Puncte: 982 Monede: 4160 Miros: Coca-cola | Paii.Sincera sa fiu,google .Eu am gasit rendere cu Miley Cyrus acolo.Chiar reusite.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| cιnnamon |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3448 Posturi: 536 Puncte: 965 Monede: 2556 Miros: Menta | Aterizez si eu pe aici si intreb: Unde gasesc florile acelea pe care le pun unii in wallpapere pe sub ramele de tablou sau alte chestii? Sunt disperata dupa ele.=]] Imi recomanda si mie cineva niste fonturi? Tenkiu. [ Editat Lu feb 01 2010, 03:39 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ciudatica |
| ||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5217 Puncte: 3406 Monede: 6816 Miros: Portocale | @Georgiana.[partea cu fonturile] majoritatea fonturilor cu "Jellyka" Champagne&Limousines sii..umm..cam atat nu mai vine nimeni cu tutoriale..?T.T
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| dianamin |
| ||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | Hey ^^ Am facut un tutorial pentru o semnatura ^_^. First, sa luam o poza, preferabil un render. Eu am luat unul de aici: (clic aici) , mai exact pe acesta: (clic aici) . So.. 1. Deschideti un document cu masurile 400x140 pixeli. 2. Luati paint bucket tool, si cu o culoare (eu am folosit #ffa200 umpleti primul layer (sau layerul "Background" 3. Deschideti un nou layer, selectati culorile #ffd686 si #cea000. Folositi optiunea Filter->Render->Clouds si puneti layerul pe luminosity. 4. Luati hardbrushul de 5 pixeli si setati-l astfel: (clic aici) . (clic aici) . (clic aici) . 5. Deschideti un alt layer, selectati culoarea #0da028 si apoi dati cu brushul pe tot layerul. Puneti layerul pe color dodge. 6. Dechideti alt layer, Image-> Apply image, Filter-> Brush Strokes-> Splatter si setati astfel: (clic aici) (si apoi dati OK). Puneti la Opacity 50%. 7. Acum deschideti renderul si decupati-l (cu magic wand tool) . 8. Pozitionati renderul (adica pe un nou layer). Dati click dreapta pe layerul cu renderul si dati click pe Blending Options. Bifati Outer Glow, si puneti la size 60 de pixeli. 7. Deschideti inca un layer, si luati culoarea #ce3f85, si cu un soft brush de 65 de pixeli dati pe render. Puneti layerul pe Dissolve si mutati-l in spatele layerului cu renderul. 8. Mai deschideti un layer. Luati culoarea #f9cca3 , si cu paint bucket tool umpleti layerul. Puneti layerul pe Hue, Opacity 61%. 9. Un nou layer, Image-> Apply Image. Luati smudge tool, la care selectati soft brush de 27 de pixeli si incepeti sa il folositi. Trebuie sa va iasa ceva in genul asta: (clic aici) . Puneti layerul pe Screen 81 %. Puteti sa stergeti ce e pe render cu un soft brush cu opacitatea de 51%. 10. Deschideti inca un layer, dati Image-> Apply Image si folositi din nou optiunea Splatter (Filter-> Brush Strokes-> Splatter) cu aceleasi setari. Puneti layerul pe Darken si stergeti de pe render. 11. Mai deschideti un layer, Image-> Apply Image si apoi Filter-> Distort-> Displace. Stergeti de pe render. 12. Mie mi-au iesit culorile prea stridente. Daca si voua v-au iesit asa, mergeti la Layer-> New Ajustment Layer-> Selective Color si setati astfel la Yellows: (clic aici) . 13. Acum ii puteti pune brushuri si texturi. Eu voi folosi un brush din setul asta: (clic aici) . 14. Acum urmeaza sa va semnati. Eu voi folosi fontul Ernest, de noua pixeli. 15. Border. Deschideti un nou layer, Ctrl+A, Edit-> Stroke. Eu l-am facut negru (#000000), 1 pixel, center. Apoi luati guma (erase tool) si stergeti borderul pe margini. End. .Si in cazul in care nu ati inteles ceva, intrebati. Aici e PSD-ul: (clic aici) . ^___^ [ Editat Ma feb 09 2010, 11:05 ]
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Bammbz |
| ||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | Nice outcome , Didi . N-am inteles exact pasul 11 , trecand peste el. Am folosit alt render si alte culori si in plus am adaugat doua texturi. De asemenea am micsorat opacitatea la layer-ul setat pe Disolve deoarece nu arata foarte frumos si la sfarsit am umblat putin la Selective Color XD. ^^'
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| elysium |
| ||||
| Maestru al elementelor Membrul nr. #3020 Posturi: 358 Puncte: 1474 Monede: 2910 Miros: Mere | Ehehe de cand nu am mai facut eu un tutorial xD so yeah hai sa ne jucam erm.. e un icon tutorial [ am o obsesie pentru icons de la un timp ^^ ] so enjoy. Eu [ofc] voi alege o poza cu Rose McGowan voi puteti alege orice altceva incercati sa faceti rezultatul tutorialului al vostru si nu doar un fel de copy paste xD [ no offense ].1.Deschideti un canvas 100x100,cu background transparent iar apoi colorati backgroundul cu alb. 2.Pentru moment lasam deoparte canvasul si trecem la poza pe care ati ales`o.Luati rectagular marquee tool si selectati o parte din poza pe care o doriti [ incercarti sa`i da`ti o forma cat mai de patrat ]. (clic aici) iar acum ii dam un mic rezise la marimea de 39x39 (clic aici) 3.Acum luam imaginea cea mica [39x39] si o punem pe canvas,dam duplicate layer si le aranjam una dupa alta lasand un spatiu de 1px intre ele.smth like this: (clic aici) 4.Ne ducem iar la imaginea initiala cea pe care ati ales-o si selectam o alta parte din ea. ar trebui sa iasa ceva in genu asta [ desigur dupa multe cropuri and resizing ecc,ar trebuiiii sa iasa asa >.> ] (clic aici) 5.Din ultima imagine [ nu iconul ] selectam o mica particica de 2px si il asezam pe partea stanga a iconului,smth like this: (clic aici) 6.Yayy am terminat cu taiatul,resizing,croping ecc xD acum vine partea cu coloratu <3.Apasam tastele shift+ctrl+alt+e.La noul layer dam duplicate layer si il punem pe soft light si un sharpen. (clic aici) iar apoi facem un nou layer si il umplem cu culoarea #010717 iar apoi setam pe exclusion 7.Adaugam acest gradient -> (clic aici) si setam multiply 80% si dam desaturate la layerul cu soft light . si ar trebui sa arateeee asa: (clic aici) 8.Again,adaugam ceva de data asta o textura, (clic aici) ii dam desaturate si il setam pe soft light 100%. 9.Ultimul pas omgg,textul pe unde vreti voi .Eu in loc de text voi mai adauga o textura.And voilaa` [ Editat Ma feb 09 2010, 08:50 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Billie Jeaи• |
| ||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #3833 Posturi: 1536 Puncte: 2485 Monede: 5706 Miros: Menta | M`a apucat mania facutului avatarelor dupa toturiale. xD. So,here it is. Mda. Am sarit unii pasi,am adaugati altii in loc si toate cele. <3
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | siiiiiii eu xD Eu-s cu simetria *blush* si totusi, ceva imi spune ca nu sunt simetrice ma rog, imi place rezultatul meu, chiar daca nu-i ce fac eu de obicei XD. Thanks.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Chrissie |
| ||||
| Dragon de Energie Membrul nr. #2263 Posturi: 3535 Puncte: 3659 Monede: 9852 Miros: Flori de cires Bomboane: 225 | Didulee, am facut si eu o semnatura dupa tutorialul tau. Cativa pasi nu i-am facut, si am mai pus si de la mine, pentru ca mi-se parea prea simpla. .Elysium, mi-a placut tutorialul tau, dar la pasul cu gradient am trecut peste. .
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Dianae |
| ||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | Oh vai, nu vazusem tutorialul lui Did din prima *cred ca chioresc* but, ofc ca l-am urmat XD . Esti grozava la semntura (fara text). Am mai schimbat moduri si chestii pe colo, era prea luminos altfel: ![]() Multumesc. Edit: nu am mai facut o semntrua cu Witch de cateva luni bune. [ Editat Jo feb 11 2010, 07:54 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| cιnnamon |
| ||||
| Gardian Membrul nr. #3448 Posturi: 536 Puncte: 965 Monede: 2556 Miros: Menta | Am o problema. Deci nu pot deschide photoshop-ul caci imi apare acea eroare "The scratch disk...". Mi-a mai aparut acea eroare ,dar il puteam deschidea, si am setat la 100% performanta. Cum pot remedia problema fara sa il reinstalez? Pe unde sa umblu ca sa il fac sa mearga? Putin ajutor. (clic aici) [ Editat Vi feb 19 2010, 09:23 ]
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| << >> | |

Am urmat cu exactitate, dar am folosit alta imagine
.

, nici daca folosesti aceiasi imagine nu se poate sa iti iasa al fel xD serios [eu am patito] 

magical image here. Pentru asta vom folosi textura de lumina II. O aplicam pe blending mode Linear Dodge cu Opacity 95% peste renderul mare cu Taylor. VOm sterge ce nu arata bine si-l vom modifica dupa bunul nostru plac.
Anyway, sper sa va placa, sper sa-l incercati (si daca o faceti, mi-ar placea sa vad rezultate). 

).

^^'