Forum

Witch Club -> Forum -> Fan Art   << Inapoi | Inainte >>
Adobe Photoshop - TIps and tricks
      >>  
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
Autor Post
Julia
Vi apr 20 2007, 07:25
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
Posturi: 865
Puncte: 1327
Monede: 4975
Miros: Ploaie
Jtiu k multzi dintre voi avetzi photoshop, dar oare kiar jtitzi sa-l folositzi?
Dak nu, poonetzi o intrebare aici, ji vi se va raspunde !
Dak nu avetzi photoshop, intratzi la thread-ul de-aici deskis tot de mine, O sansa acordata tuturor ji contactatzi-ma.
Pey, cu totzii jtim ce e photoshop...un program pt modificat poze ``universal`` , dak s poate spune aja. Cu el , se pot face avatare, semnaturi, bannere, layout-uri etc. etc. ( inclusiv animatzii ). Uneori, insa, nu prea ne descurcam si nu ne ies tocmai la maximul de potential pe care il are programul.
De-asta am deskis acest thread, ca toata loomea s aiba Photoshop ji sa jtie sa-l foloseask la perfectzie!!!
Iata kteva lucruri pe care le poate face photoshop:
marquee-uri - se poate selecta o suprafata pt a putea fi doar aceasta modifikta sau pt a fi decupata.
move tool - se muta o poza pe alta
healing brush tool- buna pt. sters numele de site-uri de pe poze
red eye tool - scoate ochii rosii de pe poze
brush-uri - forme care se pot aplica pe poza ( stele, cercuri etc. )
stamp tool - se fixeaza pe o portiune si se copie acea portiune in alta parte
eraser tool- radiera
paint bucket tool - ca la paint, galeata umple o portiune cu culoare
gradient tool - umple o portiune cu o compozitie alcatuita din mai multe culori
blur- incetoseaza poza
sharpen - contureaza mai bine poze ( efect invers al blur-ului )
dodge - actioneaza ca o lanterna, adica adauga lumina
burn - contureaza anumite brush-uri si adauga intuneric ( efect invers al dodge-ului )
sponge- elimina din intensitatea culorilor pozei
type tool - adauga scris pozei
shape-urile - forme geometrice sau alte tipuri de forme ( inimi etc. )
zoom tool - mareste poze pt a fi vazuta mai bine
Cam asta e...postati intrebari dak avetzi !

[ Editat Du mai 13 2007, 11:48 ]

Your Sim character - Premiul I Semnatura saptamanii #7 - Premiul I Semnatura saptamanii #14 - Premiul I Semnatura saptamanii #16 - Premiul I Semnatura saptamanii #17 - Premiul I Povestea saptamanii #1 - Premiul I [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul I Semnatura saptamanii #53 - Premiul I Concursul de layouturi 2008 - locul II Semnatura saptamanii #1 - Premiul III  miss sims - Premiul III
Inapoi sus
éffιe
Sb apr 21 2007, 05:57
The mother.
Dragonul Pamantului

Membrul nr. #796
Posturi: 2497
Puncte: 1751
Monede: 5145
Miros: Caramel
am eu una !!! de unde ai photoshop > iar daca e de pe net sa-mi dai si mie siteul !!!!!!!!!

(clic aici) pentru a ne sustine.

"spune-i sangelui ce trebuie sa simta, lasa-ti ochii in voie sa minta .. arata-i mainii ce mana sa prinda, danseza pana cand cerul incepe sa se aprinda !"

Fratele/sora ideal/a - Premiul I Wallpaperul saptamanii #3 - Premiul I Hand Mades II - Premiul I My dreams and hopes in a balloon~Contest - Premiul Semnatura saptamanii #28 - Premiul I When Friendship meets Love~Contest - Premiul I Designer Vestimentar - Premiul I Poetry Contest - Premiul I Slow Motion~Contest - Premiul I POTM #5 - Premiul I POTM #6 - Premiul I Vintage Style .Photography Competition.  - Premiul POTM #8 - Premiul I Concurs de fotografiat : Editie de Iarna - Premiul Stiu sa imi exprim sentimentele prin fotografie.  Concurs de bannere si avataruri - Premiul II Anime - Premiul II Wallpaperul saptamanii #17 ^^ - Premiul II Macro Photography - Premiul II [poll][poll] Flori de primavara - Premiul III Listen And Draw - Premiul III [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul II Semnatura saptamanii #21 - Premiul III I love Witch Club ! - Premiul III ..:Miss Witch:..Luna Iunie - Premiul III Cover Power - Premiul III
Inapoi sus
Email
Cornelia Hale
Sb apr 21 2007, 07:46
ღAngelღ

Gardian

Membrul nr. #526
Posturi: 1221
Puncte: 830
Monede: 2735
Miros: Capsuni
Eu nu stiu de unde sa iau brushuri si unde sa le pun.

Avatarul saptamanii #4 - Premiul I Semnatura saptamanii #6 - Premiul I Semnatura saptamanii #10 - Premiul I Avatarul saptamanii #9 - Premiul I Semnatura saptamanii #11 - Premiul I Calendar 2008 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #22 - Premiul I Bannerul saptamanii #1 - Premiul II Colorization - Premiul II Avatarul saptamanii #5 - Premiul II Semnatura saptamanii #8 - Premiul II poze "saritoare"! - Premiul III [poll]Miss witch din luna octombrie - Premiul III Semnatura saptamanii #7 - Premiul III
Cele mai frumoase deseneCele mai frumoase desene
Inapoi sus
deeutza
Sb apr 21 2007, 09:43
Vrajitor

Membrul nr. #660
Posturi: 662
Puncte: 420
Monede: 3900
as vrea si yo adobe photosop yo nu gasesc

Inapoi sus
Email
Julia
Lu apr 23 2007, 01:38
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
deeutza, tzi-l trim yo, ji sorry k n-am mai dat reply, da am fost in exkursie
paolin, da , e d p net, m-am kinuit oleak, dak vrei intra p id-ul meu : yulikutz2006 , k sa-tzi zik coom s faci !
ji cornelia, brushuri sunt cu tonele pe net, da search brushes for adobe photoshop. Le pooi in loku unde ai u photoshop, la presets/brushes . Fii atenta, s nu fie photoshopu deskis knd bagi brushurile!
Sper k v-am ajutat q cva

Your Sim character - Premiul I Semnatura saptamanii #7 - Premiul I Semnatura saptamanii #14 - Premiul I Semnatura saptamanii #16 - Premiul I Semnatura saptamanii #17 - Premiul I Povestea saptamanii #1 - Premiul I [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul I Semnatura saptamanii #53 - Premiul I Concursul de layouturi 2008 - locul II Semnatura saptamanii #1 - Premiul III  miss sims - Premiul III
Inapoi sus
Grampa
Lu apr 23 2007, 05:04
Overworked
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1199
Puncte: 2514
Monede: 13480
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
O chestie foarte foarte folositoare in Photoshop este meniul Filter. De aici puteti aplica tot felul de efecte unui layer. Cateva chestii folositoare:
Filter-> Render-> Clouds
Umple un layer cu nori formati cu culorile pe care le aveti selectate (foreground si background). Sunt nori aleatorii asa ca de fiecare data vor arata altfel. Puteti combina mai multe layeruri cu nori pentru a produce diverse efecte, dar cea mai valoroasa chestie a lor este ca pot produce instantaneu fondul unei poze.

Filter-> Blur-> Gaussian blur sau Motion Blur
Astea sunt doua tipuri de blur foarte folositoare. Nu sunt sigur ca termenul "blur" exista efectiv in limba romana asa ca va spun ca se refera la incetosarea unei poze. Gaussian blur incetoseaza uniform dinspre centru, putand astfel crea nuante vagi de culoare. Motion blur face ca imaginea sa fie latita si incetosata pe directia pe care o selectati din meniu.

Filter-> Noise-> Despeckle sau Reduce Noise
De multe ori pozele par acoperite de "purici", care fac sa poata fi editate mai greu in Photoshop. Filtrele astea doua netezesc imaginea si scot punctele care nu sunt la locul lor, transformand imaginea intr-una mai curata si cu care se poate lucra mai usor.

Filter-> Texture-> Texturizer
Filtrul acesta aplica o textura peste layerul selectat, facand-ul sa para dintr-un material. De exemplu caramizile din layoutul "Fire&Water" sunt facute cu acest filtru. Poate ajuta enorm pentru ca nu trebuie sa stati intotdeauna sa desenati singuri textura (asta poate fi chiar plictisitor cateodata).

Cum se poate curata o imagine in Photoshop
De multe ori vrem sa facem o lucrare cu o anumita imagine, dar aceasta este inconjurata de un fond alb sau colorat. In aceasta situatie avem nevoie sa scoatem personajul sau detaliile care ne trebuie din poza si sa lasam restul afara. Sunt multe metode pentru asta, dar eu o sa va spun despre metoda pe care o folosesc cel mai des.
Deschideti poza din care vreti sa preluati ceva, selectati totul (Ctrl+A), dati Copy (Ctrl+C) si inchideti acel document. Apoi creeati unul nou unde dati Paste (Ctrl+V) imaginii. Daca ar fi fost sa o editati in acelasi document, atunci v-ati fi putut lovi de probleme cu layerurile, deoarece toate pozele salvate pe calculator nu pot folosi decat un singur layer.
Faceti un layer nou in spatele celui cu poza si umpleti-l cu o culoare puternica, care nu se gaseste in detaliul pe care vreti sa-l scoateti. De exemplu daca vreti sa scoateti ceva rosu dintr-o poza, umpleti layerul asta cu verde. Asa veti vedea mai usor pixelii din contur.
Urmatorul pas este sa luati Magic Eraser. Aceasta se gaseste in acelasi loc cu Eraser-ul normal, doar ca trebuie sa tineti apasat pe butonul respectiv pana apare un meniu din care il puteti selecta. Magic Eraser sterge zone intregi de culori asemanatoare si este foarte rapid in curatarea pozelor. Dati zoom, si apoi cateva clicuri in jurul detaliului pe care vreti sa-l scoateti pentru a indeparta majoritatea culorilor celorlalte. Deasupra desenului veti avea cateva campuri. Cu cat e mai mare tolerance, cu atat mai multe nuante de culoare va sterge magic eraser (adica va sterge mai mult dintr-o data - de obicei e 32 si e destul de bine). Anti-alias indica daca marginile ramase se vor netezi sau nu (e bine sa fie bifat). Contiguous indica daca se vor sterge pixelii din toata poza sau doar din zona unde ati dat clic (e bine sa fie bifat). Sample all layers poate face sa se stearga din toate layerurile odata, dar asta nu e o optiune asa de buna.
Dupa ce ati sters din culori, mai mult ca sigur ca au ramas niste margini foarte aproape de conturul detaliului care nu pot fi sterse fara a-l strica. pentru a obtine o sectiune frumoasa si curata, si acestea vor trebui indepartate. Pentru asta selectati Eraser (tineti apasat pe Magic Eraser si va aparea din nou meniul) si alegeti un brush rotund, in degradeu, de maxim 15 pixeli. Cel mai bun este Soft Round. Setati Opacity la vreo 60-70%. Dati zoom si stergeti foarte usor bucatelele care au mai ramas. Daca din greseala stergeti si din ce vroiati sa ramana, dati Step Back (Ctrl+Alt+Z) - asta e intr-adevar o comanda utila in asemenea munci care necesita foarte multa rabdare.
Daca ati facut totul cum trebuie, veti obtine o poza cu marginile netede, numai buna de folosit intr-o semnatura sau intr-un wallpaper. ^_^ Pe internet, pe siturile de grafica, asemenea detalii scoase dintr-o poza se numesc render.
Renderurile se scot cel mai usor din pozele din jocurile 3D, deoarece acestea sunt oricum facute pentru o anumita rezolutie si astfel pixelii sunt foarte bine diferentiati. Si din desene animate sau benzi desenate (Go Witch!) se pot scoate usor, deoarece pozele de acolo au contur. Mai greu e cu pozele din lumea reala, cu aparatul de fotografiat, dar si acestea se pot scoate cu rabdare

Voi mai posta aici diverse chestii. Data viitoare voi scrie despre cum se pot face brushuri proprii si despre cum se pot repara defectele fetei (cosuri, puncte negre) prin editare foto.
Inapoi sus
Email
Julia
Lu apr 23 2007, 07:07
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
thanx Grampa, ejti dragutz k ne ajutzi

EDIT later :
Brush-urile proprii se pot forma din orice fel de poza, de preferat fara background ( shtergetzi background-ul cu magic eraser ji gata ) ji datzi click pe Edit/ Define brush preset, apoi ok. O sa va apara forma respectiva a pozei, puteti pune brushul din poza oriunde, pe orice poza acum!
na k am skris yo asta

[ Editat Mi mai 02 2007, 08:55 ]

Inapoi sus
Nana
Jo apr 26 2007, 01:08
Dragonul Pamantului

Membrul nr. #730
Posturi: 1480
Puncte: 1901
Monede: 4300
Miros: Iarba
vreau ji jo photo shop cn mi-l da ca nu-l gasesc p net

Miss witch inciudatetit - Premiul I Bannerul saptamanii #3 - Premiul I Cover Power - Premiul I Composion contest#6 - Premiul I Aya-chan (dupa cum spun eu) - Premiul II Hand Made 3 - Premiul II [poll] Gwen - Premiul III Colorization - Premiul III Hand Made 4 - Premiul III
Inapoi sus
Julia
Jo apr 26 2007, 02:29
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
trebe s fie, cauta un trial ji contacteaza-ma , ca-tzi zik yo c sa faci.

Inapoi sus
Grampa
Vi apr 27 2007, 09:04
Overworked
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Cum se fac brushuri?
Unele din cele mai spectaculoase efecte in Photoshop se pot obtine cu ajutorul brushurilor. Programul are cateva seturi de brushuri gata facute, dar pentru rezultate mai bune e nevoie de unele noi, mai complexe. Se pot lua brushuri de pe net dar cateodata e mai bine sa-ti fabrici ceva exact pentru ce ai nevoie. Sunt diverse metode de a crea brushuri; eu voi scrie aici despre obtinerea brushurilor din poze.

In primul rand, alegeti-va o poza de rezolutie mare cu multe detalii. Eu am ales urmatoarea poza, din care voi face un brush cu natura:

Primul pas e sa intrati la Image-> Adjustments-> Desaturate. Aceasta optiune face poza alb-negru, deoarece brushurile nu pot fi facute din poze colorate; ele sunt facute sa fie intr-o anumita culoare, care se imprima unei forme alb-negru. Dupa ce s-a aplicat asta, poza arata cam asa:

Dupa aceea intrati la Filter-> Sharpen-> Smart sharpen. Chestia asta reduce un pic din detalii si accentueaza conturul. Sigur, se poate face si fara ea, dar de fapt, depinde de ce efect vreti sa obtineti. Pentru poza de aici, eu am folosit Smart sharpen setand optiunile urmatoare:
De la Sharpen:
Amount - 184%
Radius - 32,6 pixels
Remove - Gaussian Blur
More accurate
De la Shadow:
Fade amount - 94%
Tonal width - 32%
Radius - 7 pixels
De la Highlight:
Fade amount - 33%
Tonal width - 84%
Radius - 17 pixels
Ca s-o zic pe-aia sincera, habar n-am exact ce controleaza optiunile astea, dar m-am jucat cu ele pana am obtinut ceva ce mi-a placut. Asta e si cheia Photoshopului - experimentarea! Ma rog, uitati ce am obtinut:

Mai departe, luati Lasso Tool (a doua pe stanga de sus in meniul cu unelte) si treceti la Feather 50px. Feather face ca marginile unei selectii sa fie in degradeu, ceea ce e numai bine, pentru ca un brush nu trebuie sa para retezat, ci trebuie sa se imbine cu restul pozei. Cu Lasso selectati o bucata de poza, preferabil mai departe de margini (din exact acelasi motiv) si apoi dati Copy (Ctrl+C). Deschideti un document nou si dati Paste (Ctrl+V) acolo. Este importanta ca noul document sa NU aiba background. Daca nu ati selectat aceasta optiune cand l-ati creat, atunci stergeti layerul de background dupa ce dati paste. In poza pe care o pun aici, apare un background alb, dar asta este pentru ca am salvat poza ca JPEG (care intotdeauna pune un background alb). Ma rog, in lucrarea voastra nu o sa fie o astfel de problema pentru ca brushurile nu se salveaza asa.
[Deschid o paranteza]O chestie interesanta atunci cand faceti un document nou e ca intotdeauna marimea lui automata este exact pe masura pozei pe care o aveti selectata cu copy. Adica puteti obtine o masura exacta a unei poze, sau o taietura fina.[Gata paranteza]

Cam asta este brushul! Urmatorul pas este salvarea lui. Pentru asta, intrati la Edit-> Define Brush Preset. O sa va apara o caseta de unde ii puteti da nume. Apoi selectati unealta Brush si intrati la meniul de unde va alegeti forma. Dati clic pe sageata mica din dreapta si va va aparea alt meniu. Selectati Preset Manager. O sa apara o lista cu toate brushurile pe care le aveti momentan. Selectati brushurile pe care vreti sa le salvati intr-un set (tineti apasat Ctrl si dati clic pe fiecare) apoi dati Save Set. Dati-i un nume si salvati-l undeva. Acum aveti un nou set de brushuri, facute de voi!
Brushuri noi se pot folosi in urmatorul fel:
Selectati unealta Brush, apoi deschideti meniul cu forme. Dati clic pe sagetica de mai inainte si apoi pe Load Brushes. Cautati setul si dati Load. Daca va apare vreo fereastra, dati Append (adauga la sfarsit). Asa puteti desena cu brushurile pe care tocmai le-ati creat.

Uitati si o poza in care am folosit noile brushuri:

De aici puteti descarca setul de brushuri pe care l-am facut. Sunt doar 4 dar asa ca idee: (clic aici)
M-am cam intins cu postul asta Data viitoare - repararea defectelor pozelor.

[ Editat Vi apr 27 2007, 09:39 ]
Inapoi sus
Email
Erca
Vi apr 27 2007, 09:31
impreuna am fi putut invinge timpul..

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #633
Posturi: 1163
Puncte: 1984
Monede: 4033
Miros: Zapada
wow...e destul de greu dar merita ..eu nu am photoshop, toate pozele mele sunt modificate cu paint sau magic pfoto ..am vreu sa iil descarc de pe dc++ dar erau atat de multe variante incat nu ma stiu pe care sa il downloadez.. ..cand o sami mearga messu' poate mil trimite si mie careva..si datorita detaliilor date de grampa cred ca o sa ma prind usor

Image Hosted by ImageShack.us
www.erca75.blogspot.com <- blog.

HaÅŸura - Premiul I Deseneaza-te in stilul anime - Premiul I [poll][poll] Miss W.i.t.c.h. luna August - Premiul [poll][poll] Haiku Contest #1 - Premiul I [poll][poll] Miss W.I.T.C.H. (luna februarie) - Pr Hairstyle - Premiul II Under My Umbrella~Contest - Premiul III
Ex-staff Witch ClubEx-staff Witch Club
Inapoi sus
mily
Sb apr 28 2007, 10:51

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2630
Puncte: 3111
Monede: 20982
Miros: Opium
Ok, grampa, am descarcat brushurile tale si debea astept sa le folosesc. Pt ca tu nu ai precizat, as putea sa va spun ca brushurile se pun in Folderul unde aveti salvat photoshopul ( de obicei Program Files ) in Adobe/ Photoshop/ Presets/ Brushes. Dar aveti grija sa nu fie photoshopul deschis cand faceti operatia asta. PS: Ne-ai dat asa de multe detalii, grampa, incat orice pare o joaca de copii. Eu am facut cateva brushuri dragute, cu witch, dar "artificiile" tale cred ca ne vor ajuta pe multi. So, thanks!

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I  miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
deeutza
Sb apr 28 2007, 11:12
Vrajitor

Membrul nr. #660
Posturi: 662
Puncte: 420
Monede: 3900
multumim pentru explicatii. am gasit si yo adobe photoshop si il descarc acuma(am gasit si trial si normal )
si pana la urma multumim de explicatii. o sa ne fie de folos

Inapoi sus
Email
Lilian
Sb apr 28 2007, 04:50
.::Smile forever::.

Arhivrajitor

Membrul nr. #855
Posturi: 1224
Puncte: 626
Monede: 1563
Miros: Trandafiri
deeutza, da-mi si mie link-ul de unde ai luat photoshopul..pls

Metin2 LOVER

Deseneaza-ma - Premiul I Imagination exercise... - Premiul I Avatarul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #3 - Premiul I Semnatura saptamanii #9 - Premiul I "Desmin for me" - Premiul I Avatarul saptamanii 11 - Premiul I Calendar 2008 - Premiul I noul look al corneliei - Premiul I Wallpaperul saptamanii #4 - Premiul I Userbar-ul saptamanii #5 - Premiul I O noua ciocolata - Premiul II Avatarul saptamanii # 2 - Premiul II Vine vacanta cu poezii :) - Premiul II Design a T-shirt - Premiul II Semnatura saptamanii #17 - Premiul II [poll][poll] Blend-ul saptamanii #1 - Premiul III Semnatura saptamanii #4 - Premiul III O noua gardiana - Premiul III [poll][poll] Concurs Blenduri - Premiul III Felicitare de martisor - Premiul III Draw witch - Premiul III Userbar-ul saptamanii #3 - Premiul III
Inapoi sus
Email
Grampa
Sb apr 28 2007, 06:57
Overworked
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Err... bruhsurile alea facute de mine nu erau cine stie ce. Doar ceva de 5 minute. Nu stiu cat de folositoare pot fi O sa mai pun in mod sigur altele cand efectiv imi propun sa fac

Vreau sa va amintesc inca o data ca Photoshopul e un program cu licenta si prin urmare trebuie cumparat ca sa poata fi folosit legal. Prin urmare, va rog sa NU discutati despre folosirea acestui program prin metode pirat (situri de download, crackuri, seriale, etc.) pe forum, chatbox si paginile de profil. Desigur, nu am cum sa controlez mesajele private sau convorbirile voastre de pe mess...
Inapoi sus
Email
Julia
Sb apr 28 2007, 07:55
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
my forum's popular yeh...Grampa...yo kredeam k e mai simplu..anyway yo's incepatoare
Thanx moolt k postati !!
EDIT :Brush-urile soont fffff tari! mi-am fak. semnatura ji av. cu el, te sup.?

[ Editat Sb apr 28 2007, 09:02 ]

Inapoi sus
Grampa
Sb apr 28 2007, 09:31
Overworked
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Nah, de-asta le-am si pus aici
Inapoi sus
Email
beautycorny
Du mai 06 2007, 06:39
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #779
Posturi: 49
Puncte: 113
Monede: 242
Miros: Flori de munte
mersi mult julia m-ai lamurit

Inapoi sus
Lilian
Du mai 06 2007, 08:27
.::Smile forever::.

Arhivrajitor

Membrul nr. #855
Posturi: 1224
Puncte: 626
Monede: 1563
Miros: Trandafiri
(clic aici) de aici luati photoshop

EDITAT de Grampa: Situl asta da versiunea gratuita (si legala) a Photoshopului asa ca de-asta l-am lasat.

[ Editat Mi mai 09 2007, 02:06 ]

Metin2 LOVER

Deseneaza-ma - Premiul I Imagination exercise... - Premiul I Avatarul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #3 - Premiul I Semnatura saptamanii #9 - Premiul I "Desmin for me" - Premiul I Avatarul saptamanii 11 - Premiul I Calendar 2008 - Premiul I noul look al corneliei - Premiul I Wallpaperul saptamanii #4 - Premiul I Userbar-ul saptamanii #5 - Premiul I O noua ciocolata - Premiul II Avatarul saptamanii # 2 - Premiul II Vine vacanta cu poezii :) - Premiul II Design a T-shirt - Premiul II Semnatura saptamanii #17 - Premiul II [poll][poll] Blend-ul saptamanii #1 - Premiul III Semnatura saptamanii #4 - Premiul III O noua gardiana - Premiul III [poll][poll] Concurs Blenduri - Premiul III Felicitare de martisor - Premiul III Draw witch - Premiul III Userbar-ul saptamanii #3 - Premiul III
Inapoi sus
Email
Julia
Mi mai 09 2007, 07:17
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
versiune gratuita...ji trial d 30 zile, deci expira

(clic aici)

Editat de mily: Ai folosit o gramada "Enter" si un post unul dupa altul
Sry, dar am vazut linkul catre el... Nu e scris de tine
EDIT : nuj oonde ai vz u post unu dupa altu , da ma rog, tot nedreapta ramai k de obicei, ji o inventatoare f boona d minciuni...k ji o tipa kre jigneshte p toata loomea

[ Editat Lu mai 14 2007, 02:05 ]

Inapoi sus
mily
Du mai 13 2007, 02:17

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2630
Puncte: 3111
Monede: 20982
Miros: Opium
Am facut si eu apa! Uite:
(clic aici)
Chiar dragutz tutorial! (serios). Ms! D unde l-ai luat? Sau daca mai ai, poti pls sa mai pui? Chiar as vrea cateva trucuri de genul asta... Am sa mai incerc si eu sa creez efecte si sa le postez aici! Poate fac si o semnatura.

PS: Julia, cu ce font ai scris la semnatura ta?

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I  miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
Julia
Du mai 13 2007, 06:08
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
fontu-i d p net, s keama Monika ji dak tot le gasejti aja bn gasejte-le singura
(clic aici)
Edit by mily: sry, am uitat sa pun linkul!

[ Editat Lu mai 14 2007, 08:46 ]

Inapoi sus
Byutzz
Lu iun 11 2007, 05:45

Membrul nr. #931
Posturi: 275
Puncte: 173
Monede: 1930
Eu sincer va multumesc mult pt tutorial..Cand intram photoshop ma pierdeam.Am invatat sa fac bannere(nu prea reusite,sa adaug o imagine in alta,de pe acasamagazin.ro).Acum ma descurc binisor pe el,desi tot nu`l stiu folosi.Sper ca o sa mai puneti si alte lucruri!Din cate am observat,Julia il cunoaste bine(Photo Shop-ul)!

Incepe o moda noua
Si plangi la telefon
Imi spui ca nu ai somn
Defapt nu vrei sa dormi
Incepi sa imi explici prin cuvinte
Insa dragostea nu se explica, ea se simte
Am inteles ca ai deja p-alcineva
Si daca trebuie sa plec, eu plec
Dar un uita ca amintirile raman indifirent ce ce-ar urma
Poti sa rupi si pozele, le vei lipii inapoi candva
Dar cel mai rau ma doare faptul ca ma doare inca
Ma doare faptul ca credeam ca ne iubim si spun ca
Speranta ca te intorci ma tine tare ca o stanca
Mana dreapta o tin in falca, poza ta in mana stanga
Desii stam aproape acum, calea-i lunga
Gandul la tine-mi zboara
Si sper sa si ajunga
Daca te intrebi cumva ce fac mai nou, am pa’ piept o dunga
M-am operat pe suflet deschis caci rana e adanca.

Avatarul saptamanii # 2 - Premiul I
Inapoi sus
Email
Julia
Mi iun 13 2007, 07:29
C6H2(NO2)3CH3
Maestru al elementelor

Membrul nr. #629
eh, akum da, glue_girl nu-l am de prea moolt timp, da sa fiu sincera, knd mi l-am looat abia jtiam s mut o imagine dar, eh, se zice k totul incepe cu primul pas

Inapoi sus
Byutzz
Jo iun 14 2007, 06:38

Membrul nr. #931
Posturi: 275
Puncte: 173
Monede: 1930
Makr stiai si asta!Eu cand am intrat pe acasamagazin.ro si explica sa muti imaginea..Mi s-a facut si rau!N-am stiut absolut nimic,dar m-am chinuit si l-am cautat peste tot,iar acum nu intru aproape deloc pe el ..Hihi!!

Incepe o moda noua
Si plangi la telefon
Imi spui ca nu ai somn
Defapt nu vrei sa dormi
Incepi sa imi explici prin cuvinte
Insa dragostea nu se explica, ea se simte
Am inteles ca ai deja p-alcineva
Si daca trebuie sa plec, eu plec
Dar un uita ca amintirile raman indifirent ce ce-ar urma
Poti sa rupi si pozele, le vei lipii inapoi candva
Dar cel mai rau ma doare faptul ca ma doare inca
Ma doare faptul ca credeam ca ne iubim si spun ca
Speranta ca te intorci ma tine tare ca o stanca
Mana dreapta o tin in falca, poza ta in mana stanga
Desii stam aproape acum, calea-i lunga
Gandul la tine-mi zboara
Si sper sa si ajunga
Daca te intrebi cumva ce fac mai nou, am pa’ piept o dunga
M-am operat pe suflet deschis caci rana e adanca.

Avatarul saptamanii # 2 - Premiul I
Inapoi sus
Email
iBerry-x
Jo aug 02 2007, 09:03
Masca de porţelan.
Dragonul Aerului

Membrul nr. #156
Posturi: 2104
Puncte: 2155
Monede: 4265
Miros: Vopsea
Eu voi edscarca PhotoShop maine deoarece am vazut ca trebuie sa astepti 7 ore si 15 minute.Nu am atata timp la dispozitie...deci de dimineata da-ca-l descarc de la 7 dureaza pana la doua si nu este bien doarece patrintii mei sunt la 12 acasa.De la unu nu este bine deoaece tata vine pe la 5 isi mama la 6...Nu prea stiu cand sa-l descarc, dar cred ca o voi face dupa-amiaza, sau a voi trezi la 11 noaptea si instalarea se va face complat la 6 dimineatza, dar cred ca atunci parintii emi vor fi treji, daci si acest paln pica.Ma poate ajuta cineva?

Avatarul saptamanii #14 - Premiul I New creature - Premiul I Avatarul Saptamanii #20 - Premiul I Colorize - Premiul I The best settie - Premiul I  Wallpaperul saptamanii #16 - Premiul I [[./Make a W.I.T.C.H site.x \]] - Premiul I Avatarul Saptamanii #29 - Premiul I Make a blend. [editia lV] - Premiul I C∞l ιмäğιñäтιóή cΘñтésт <3 - Pre Special prose contest #1 - Premiul I poze "saritoare"! - Premiul II Bannerul saptamanii # 6 - Premiul II Wallpaperul saptamanii #26 - Premiul II [poll] Concurs de fantezie - Premiul III Concursul de layouturi 2008 - locul III Composition contest #8 - Premiul III Colorize #25 - Premiul III
Inapoi sus
junkster x
Mi aug 22 2007, 09:52
Dragonul Focului

Membrul nr. #874
Posturi: 3573
Puncte: 2629
Monede: 5480
Miros: Dovleac
eu acu il instalez si o sa-l las peste noapte...bunica nu va observa...va dormi ca un bustean...si asta cred ca e foarte bine...poate voi lasa si messul deschis...
sper sa imi placa photoshop....de mult il caut...nu cred ca am dat pe instalarea care trebuia dar incerc...si poate...totul va fi bine...

Life`s color zone #1  - Premiul I Avatarul saptamanii #15 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #8 - Premiul I Avatarul saptamanii #23 - Premiul I [poll][poll] Future O. / E. - Premiul I Shuffle it up !  - Premiul I Let's Make a PARTY - Premiul I Daca as fi........ - Premiul I Semnatura saptamanii #19 - Premiul II Ironieeeee. - Premiul II prietenia vs. iubirea - Premiul II Afisul ,,Scrie mai frumos'' - Premiul II walpaperul saptamanii #13  - Premiul III
Inapoi sus
Email
éffιe
Mi aug 22 2007, 10:08
The mother.
Dragonul Pamantului

Membrul nr. #796
Posturi: 2497
Puncte: 1751
Monede: 5145
Miros: Caramel
l-am descarcat si eu cu ajutorul unei prietene si nu dureaza sapte ore !!! da din pacate nu inteleg nimik de acolo !!

(clic aici) pentru a ne sustine.

"spune-i sangelui ce trebuie sa simta, lasa-ti ochii in voie sa minta .. arata-i mainii ce mana sa prinda, danseza pana cand cerul incepe sa se aprinda !"

Fratele/sora ideal/a - Premiul I Wallpaperul saptamanii #3 - Premiul I Hand Mades II - Premiul I My dreams and hopes in a balloon~Contest - Premiul Semnatura saptamanii #28 - Premiul I When Friendship meets Love~Contest - Premiul I Designer Vestimentar - Premiul I Poetry Contest - Premiul I Slow Motion~Contest - Premiul I POTM #5 - Premiul I POTM #6 - Premiul I Vintage Style .Photography Competition.  - Premiul POTM #8 - Premiul I Concurs de fotografiat : Editie de Iarna - Premiul Stiu sa imi exprim sentimentele prin fotografie.  Concurs de bannere si avataruri - Premiul II Anime - Premiul II Wallpaperul saptamanii #17 ^^ - Premiul II Macro Photography - Premiul II [poll][poll] Flori de primavara - Premiul III Listen And Draw - Premiul III [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul II Semnatura saptamanii #21 - Premiul III I love Witch Club ! - Premiul III ..:Miss Witch:..Luna Iunie - Premiul III Cover Power - Premiul III
Inapoi sus
Email
Erca
Lu aug 27 2007, 09:56
impreuna am fi putut invinge timpul..

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #633
Posturi: 1163
Puncte: 1984
Monede: 4033
Miros: Zapada
mda.. eu ma tot chinui smai instalez photoshopul de pe dc++... dar mereu il instalez, si imi apare ca sa terminat instalarea, dar nu imi arata ca lar fi salvat undeva
o data nu mai stiu pe unde am apasat si mi sa deschis , dar naveam cod
cred ca nu am descarcat corect.. daca nu mil poate trimite nimeni, macar imi puteti spune cum pot face rost de cod?

EDIT Gata, ma ajutat cineva cu codul o sa mai citesc de pe aici, poate reusesc sa si invat cum sla folosesc, ca ma uit ca matzan calendar la prgram

[ Editat Ma aug 28 2007, 12:22 ]

Image Hosted by ImageShack.us
www.erca75.blogspot.com <- blog.

HaÅŸura - Premiul I Deseneaza-te in stilul anime - Premiul I [poll][poll] Miss W.i.t.c.h. luna August - Premiul [poll][poll] Haiku Contest #1 - Premiul I [poll][poll] Miss W.I.T.C.H. (luna februarie) - Pr Hairstyle - Premiul II Under My Umbrella~Contest - Premiul III
Ex-staff Witch ClubEx-staff Witch Club
Inapoi sus
Lidié
Sb sep 29 2007, 03:46
Shiawase.
Admin jocuri
Moderator
Xin Jing

Membrul nr. #525
Posturi: 3819
Puncte: 3072
Monede: 4904
am si eu o intrebare :am luat o serie de brushuri,uite poza aici:

am instalat brushul acela de parca ar fi rama,dar nu stiu cum sa pun poza in "rama",brushul se mareste,dar nu stiu cum sa fac poza sa fie asa. poate ma puteti ajuta voi.

Excursii de vis - Premiul I [poll][poll] Miss W.I.T.C.H. (luna februarie) - Pr Peisaj de vara - Premiul I Wallpaperul saptamanii #5 - Premiul I Semnatura saptamanii #21 - Premiul I  Winter Sigs ^___^ - Premiul I The Best Editor #1 - Premiul I Semnatura saptamanii #24 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I POTM#7 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #40 - Premiul I Concurs de fotografie - Premiul II [poll][poll] Flori de primavara - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Avatarul saptamanii #13 - Premiul II Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul II *Tag Style* - Premiul II Afisul ,,Scrie mai frumos'' - Premiul II POTM  - Premiul II POTM #2 - Premiul II POTM #2 - Premiul II Creativity #11 - Premiul II Semantura saptamanii #25 - Premiul II Semnatura saptamanii #29 - Premiul II Wallpaperul saptamanii #28 - Premiul II [poll][poll] Cel mai frumos brad de craciun - Prem tinute de petrecere - Premiul III Semnatura saptamanii #13 [prelungit] - Premiul III Semnatura saptamanii #22 - Premiul III My dreams and hopes in a balloon~Contest - Premiul Creaza o semnatura. :] - Premiul III Colorize #19 - Premiul III Semnatura saptamanii #41 - Premiul III
Cele mai bune articoleCele mai bune articole
Inapoi sus
      >>  

Mergi la:     Inapoi sus