Forum
| Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
| REGULI - cititi inainte sa organizati un concurs | ||
| << >> | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march, FreeStyle^
|
| Autor | Post | ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | Am modificat serios de tot regulile. Unele din ele nu erau necesare, pentru ca sistemul insusi nu permitea sa fie incalcate, si am adaugat regula ca toate concursurile vor fi validate inainte sa apara pe forum. M-am gandit sa pun si explicatii mai serioase despre tot sistemul asa ca... Am modificat aproape complet ce scria in primul post. Va rog sa verificati inainte sa faceti concursuri noi | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| junkster x |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #874 Posturi: 3573 Puncte: 2629 Monede: 5480 Miros: Dovleac | am inteles sa traiti!!!Ahh...si nuritza20...postul tau n-are ce cauta p'aici!!!
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Andrea |
| ||||||||
| Boboc Membrul nr. #1675 Posturi: 19 Puncte: 1 Monede: 10 | Abia astept sa am 30 de puncte | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Alexandra the best |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #283 Posturi: 226 Puncte: 160 Monede: 2190 Miros: Usturoi | sunt cam confuza! ata ete! | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| luv_irma_luv_witch |
| ||||||||
![]() Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #1164 Posturi: 54 Puncte: 188 Monede: 1900 Miros: Levantica | am si eu o intrebare: daca un concurs este respins, cel care l-a initiat va fi penalizat?
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Yumi |
| ||||||||
| Sorry, this is Discipol avansat Membrul nr. #1720 Posturi: 396 Puncte: 314 Monede: 329 Miros: Banana | ce anseamna mentiune si ce sa scriu?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Alexandra the best |
| ||||||||
| Discipol al vrajitoarelor Membrul nr. #283 Posturi: 226 Puncte: 160 Monede: 2190 Miros: Usturoi | regulile mi se par foarte bune! | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Cornelia_Niko |
| ||||||||
| Cornelia_Niko Discipol avansat Membrul nr. #948 Posturi: 153 Puncte: 214 Monede: 2455 Miros: Ploaie | Da....Regulile sunt foarte bune.Abia aştept să am 30 de puncte! [ Editat Jo ian 10 2008, 08:02 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| dianamin |
| ||||||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | ioana_girl a zis ... ce anseamna mentiune si ce sa scriu? Raspund eu: Un fel de loc 4 . Scrii premiul acolo, dar nu e obligatoriu. [ Editat Sb ian 12 2008, 03:08 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Ciudatica |
| ||||||||
| issues. Dragon de Energie Membrul nr. #1547 Posturi: 5214 Puncte: 3396 Monede: 6716 Miros: Portocale | Deci..Chestia cu medaliile...Daca eu scriu la un concurs remiul1-o medalie etcTrebuie sa fac eu ceva sa fac medalia sau....Eu sunt 9 in domeniul cu concursuri...ăăăă...
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | Medaliile cupe se dau automat Noi precizam "Medalie speciala" atunci cand vrem sa atentionam ca acordam ceva special pentru concursul respectiv.Am mai vazut ca unii scriu [poll] in titlul concursului. Nu faceti asta, pentru ca acel text este adaugat automat atunci cand se creaza poll-ul. Daca il puneti si voi, va aparea [poll] de doua ori in titlu, si nu prea arata frumos, nu? | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | As vrea sa va atrag atentia (din nou) ca nu e nevoie sa scrieti [poll] in titlul concursurilor judecate prin poll si nici "Concurs validat de ..." in post. Acestea sunt mesaje adaugate automat cand e creat poll-ul, respectiv cand e validat concursul Atunci cand vad medalii de genul "[poll][poll]Numele concursului" e clar ca e o problema din asta | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Zapacytaa |
| ||||||||
| Elev la Sheffield Membrul nr. #2120 Posturi: 8 Puncte: 11 Monede: 110 | EDITAT de Grampa: Zapacytaa arata ca detesta situl prin niste cuvinte cam nepotrivite. [ Editat Sb iun 07 2008, 06:38 ] | ||||||||
| mily |
| ||||||||
| Xin Jing Membrul nr. #530 Posturi: 2630 Puncte: 3111 Monede: 20982 Miros: Opium | Daca prin "mult prea strict" tu intelegi ca nu ai voie sa intri in concursuri cu eseuri copiate, atunci te rog frumos sa gasesti un site unde iti este permis sa faci asta. Aici nu se poate. Se presupune ca ai citit regulile, deci asuma-ti consecintele.
| ||||||||
| Lulu. |
| ||||||||
| I'm poison! Inima Kandrakarului Membrul nr. #812 Posturi: 2213 Puncte: 3847 Monede: 73380 Miros: Sange | Zapacytaa cred ca ar trebui sa te cari altfel o sa o incurci rau de tot Michiyo fata asta imi aduce aminte de mine cand abia m ainscrisesem pe site ... Insa atunci mi se parea mai amuzant acum ma streseaza copii astia care nu stiu decat ca insulte ( )Zapacytaa forumul asta are niste reguli proprii pe care toti trebuie sale reaspectam ... Mai ales tu ... Si nu sunt numai copii pe site ... De exemplu e am 23 de ani si inca mai stau pe site-ul asta [ Editat Sb iun 07 2008, 06:48 ]
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. Inima Kandrakarului Membrul nr. #994 Posturi: 2703 Puncte: 3740 Monede: 55917 Miros: Flori de cires | Pentru ca pur si simplu daca nu ar fi reguli nu ar mai exista siteul...totul ar fi varza...asa cum zici tu ,da? Si cine a zis ca e un site pentru copii? SI..masoara-ti cuvintele...
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| mily |
| ||||||||
| Xin Jing Membrul nr. #530 Posturi: 2630 Puncte: 3111 Monede: 20982 Miros: Opium | Il rog pe Grampa sau un alt admin sa hotarasca daca sterge posturile astea sau nu. In orice caz, asta nu va deveni o cearta. Zapacita, daca nu iti place site-ul, pleci. Simplu. Am incheiat discutia.
| ||||||||
| cassidy_hay_lin |
| ||||||||
| Ucenic vrajitor Membrul nr. #2211 Posturi: 4 Puncte: 67 Monede: 275 Miros: Deseuri radioactive | aham am inteles | ||||||||
| Lidié |
| ||||||||
| Shiawase. Xin Jing Membrul nr. #525 Posturi: 3819 Puncte: 3072 Monede: 4904 Miros: Ploaie | Mmh.Am si eu o intrebare,in legatura cu medaliile.Daca 2 useri castiga la un concurs aceelasi premiu [adica amandoi au aceeasi nota] cine i-a medalia?Amandoi sau doar unul dintre ei .?Si daca e doar unul,pe ce baza a avut loc aceasta diferentiere?
| ||||||||
| dianamin |
| ||||||||
| Awake And Alive Inima Kandrakarului Membrul nr. #831 Posturi: 4869 Puncte: 4782 Monede: 42210 Miros: Levantica Bomboane: 75 | cred ca pot raspunde eu la intrebarea Lidiei: Daca e premiul I, iau medalie amandoi. Daca e premiul II, iau medalie amandoi numai daca e un singur participant care a luat premiul I. Iar daca e de locul III, ia doar unul dintre ei medalie. Ordinea nu stiu care e, dar cam asta ar fi procedeul cu doi pe un loc !
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| march |
| ||||||||
| Inima Kandrakarului Membrul nr. #908 Posturi: 3478 Puncte: 5720 Monede: 6169 Miros: Iarba | Grampa,ma revolt Dah...nu o lua ca pe o amenintare,sau in nume de rau...dar totusi...daca sunt doi sau mai multi membrii ce au luat locul 2 la un concurs nu ar trebui ca toti sa ia medalie?Pentru ca toti s-au straduit la fel de mult...si e meritul lor...nu mi se pare corect sa se ia in ordine alfabetica sau mai stiu eu cum... Faza cu "Primul venit primul poftit" nu mi se pare chiar in relgula... Sa o luam altfel[pentru a intelege gravitatea problemei] Eu creez un concurs.SI nu vreau sa dau alte premii decat medaliile acelea ce se acorda automat.Nu vreau sa dau pentru ca asa imi vine mie...si rezultatul concursului: Locul I : X Locul II : Y Locul III : Z , W Userul W s-a inscris primul in concurs,sau are initiala mai apropiata de "A" decat userul Z.In acest caz,userul Z,pentru munca depusa nu primeste nimic,petnru ca eu[rea cum sunt]nu vreau sa dau premii.Si asa Z nu se alege cu nimic,desi munca lui a fost productiva. Propun ca daca userii au aceleasi note si se claseaza pe acelasi loc,sa primeasca medalii amibii,indiferent de nota,sau de ce loc obtine[dintre primele 3,normal] Sau,ca sa nu mai existe situatii de genu' asta: Juriul nu poate da aceleasi note la mai multi useri,pentru a se evita acest caz.Astfel nu vor exista useri care sunt pe acelasi loc. Desigur,problema ar interveni atunci cand castigatorul s-ar desemna prin poll sau cand vor fi mai multi membrii ai juriului[notele fiind adunate de la toti...exista posibilitatea ca doua note finale sa fie la fel]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| elyon_love |
| ||||||||
| Arhivrajitor Membrul nr. #548 Posturi: 332 Puncte: 542 Monede: 1186 Miros: Busuioc | march are dreptate.....la concursul miss witch luna iunie m-am clasat a 5-a la clasament dar cu nota zece , la fel ca si chrismitran , may- chan , champion rondyorton ..... numai ca desi primisera nota 10 ca si mine , din cauza ordinii alfabetice... sau clasat primii trei in clasament....castigand locul 1 , 2 , 3 ,.... ..... P.S oricum nu luati in seama postul meu caci imi voi schimba numele in "abc"
| ||||||||
| Grampa |
| ||||||||
| Overworked Dragonul Focului Membrul nr. #2 Posturi: 1199 Puncte: 2514 Monede: 13480 Miros: Creier incins Bomboane: 12 | De acum puteti vedea ca meniul de unde se alege juriul este total modificat Ceva lume a avut probleme cu introducerea membrilor, si oricum vechea metoda manca ceva banda, asa ca m-am gandit sa il fac un pic mai simplu.De acum aveti lista cu membrii in stanga, iar in dreapta vor fi membrii juriului. Primul membru este deja ales, si este chiar organizatorul concursului (adica voi), iar apoi sunt niste casute in care nu se poate scrie. Ca sa adaugati membri, ii cautati in lista si dati clic pe numele lor. Sageata arata in ce casuta vor fi adaugati. Desi sageata avanseaza singura la urmatoarea casuta, puteti sa dati clic voi pe o casuta anume daca vreti sa o completati (sau sa o modificati pe aceea). Nu are importanta daca lasati casute libere sau daca treceti acelasi membru de 2 ori - chestiile astea se vor corecta singure Sper sa rezolve din probleme asa EDIT: De asemenea as vrea sa mentionez ca membrii juriului trebuie sa aiba si ei 30 de puncte (aceeasi cifra necesara pentru crearea unui concurs). [ Editat Sb iul 12 2008, 07:35 ] | ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| elyon_love |
| ||||||||
| Arhivrajitor Membrul nr. #548 Posturi: 332 Puncte: 542 Monede: 1186 Miros: Busuioc | pot sa te intreb ceva , grampa? daca eu am organizat un concurs ce se desfasoara prin poll , ma pot inscrie si eu?
| ||||||||
| Tiramisu |
| ||||||||
| Dragonul Pamantului Membrul nr. #1121 Posturi: 982 Puncte: 1859 Monede: 3060 Miros: Parfum scump | nu poti deoarece tu esti organizatorul si cel care organizeaza concursul nu se poate inscrie deloc la concurs-si scz ca am raspuns in locul lui grampa
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Ionutzza |
| ||||||||
| .Centurio Emerita. Dragonul Focului Membrul nr. #381 Posturi: 1730 Puncte: 2468 Monede: 22982 Miros: Carti vechi | Sorry Chrismitran , dar poate . Daca este un concurs prin poll ... unde membrii pot vota castigatorii , ii este permis si organizatorului sa participe . Asadar elyon_love , daca ai un concurs prin poll , da , poti participa . [ Editat Lu aug 04 2008, 11:49 ]
| ||||||||
| junkster x |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #874 Posturi: 3573 Puncte: 2629 Monede: 5480 Miros: Dovleac | Am si eu o problema,ca altii.Stiu ca s-a mai discutat dar...Daca sa zicem ca sunt de exemplu 4 concurenti pe primul loc,niciunul nu castiga nimic.Adica nu e chiar atat de cinstit.Toti au muncit,toti s-au straduit.Sau ar mai fii o0 sugestie!Grampa, nu ai putea sa faci cumva incat sa fie doar un concurent pe locul intai,unul pe locul al doilea si unul pe al treilea si [optional] pe al patrulea.Sa nu te lase sa pui notele daca mai multi au aceasi nota.Mi se pare a fi mai bine asa.Oricum,astept un raspuns.
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Gabriela12 |
| ||||||||
| Vrajitor Membrul nr. #2228 Posturi: 665 Puncte: 477 Monede: 385 Miros: Cozonac | Am shi eu o problema...am facut un concurs..dar care nu e primit aprobare ca sa zic asa...shi are cateva zile bune....la prietena mea oanika concursurile ei au mers cv mai repede.... Aveti prea multe teme de ramaneti asa in urma sau lucrati la cv nou pt sit?
| ||||||||
| Ingerasho.0l Puffos |
| ||||||||
| Nume vechi : ImUrWitch Discipol avansat Membrul nr. #2625 Posturi: 205 Puncte: 281 Monede: -12948 Miros: Vopsea | am sh eu o intrebare ...dak zik la premii k acord X monede , le dau de la mine sau cum ?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Bammbz |
| ||||||||
| Dragonul Focului Membrul nr. #2540 Posturi: 1103 Puncte: 2470 Monede: -3110 Miros: Parfum scump | scuze ca rapund in locul lui grampa daca la un concrs zici ca dai x puncte , nu , nu se iau de la tine , se pun automat . Dar daca zici ca dai ca premiu monede vor fi luate de la tine . eh , sper ca te-am ajutat sa intelegi . si banuiesc caci cand pui monede la premiu si concursul se termina , monedele vor fi date prin optiunea monede . cel putin asa cred
| ||||||||
| << >> | |

.care danseaza cu noi?